Horoskop, astro, Zodijak
Shutterstock
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ovnove očekuje naglašeno dinamična nedelja. Prilično su kreativni, prave nove poslovne planove i žele da ih realizuju što pre. Planovi koje prave u ovom periodu predstavljaju novine, nešto što Ovnovi do sada nisu radili. Jako bitna momenat je finansijske prirode. Ovnovima je potrebna materijalna podrška tako da im je jako bitno i da projekti vrate uloženi novac i naravno donesu prihode. Cilj planova je da se pokrene posao, da se započne nešto novo. Odličan je period za finansijsku pomoć tako da Ovnovi bez ikakvih problema nalaze sponzora ili apliciraju i dobijaju kredit od banke. U pitanju je dugoročni kredit zbog koga Ovnovi brinu, ali svesno prihvataju rizik.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana i Ovnove očekuju prvenstveno emotivni i strastveni momenti sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi, ukoliko ima takvih, ulaze u emotivnu intenzivnu i strastvenu vezu. Ovnovi u vezi gaje jake emocije prema voljenoj osobi. Oni su prilično zaštitnički nastrojeni i dominiraju u vezi. Kod Ovnova u braku bračna partnerka je ta koja insistira na učestaloj bliskosti i koja ima potrebu da u svakom momentu zna gde je i šta radi partner. Ovan održava privid partnerki da je ona upoznata sa svime i da on od nje ništa ne krije. Ovnove emocije prema partnerki su stabilne, ali je on suviše dobar igrač tako da bez problema krije ono što želi da sakrije od partnerke.

Zdravlje

U toku je povoljan period za revitalizaciju tako da ukoliko su Ovnovi bili bolesni ili su u fazi oporavka njima je primetno bolje. Osećaju priliv snage, vraća im se apetit i imaju želju da ponovo funkcionišu na socijalnom i poslovnom nivou. Ono što može da bude problem je da ukoliko se pojave bilo kakvi simptomi Ovnovi će biti skloni da ih kriju i ignorišu. Takav stav nije prihvatljiv. S obzriom da su u ovom periodu skloni infekcijama, alergijama i problemima sa hormonima za njih je dobro da odmah reaguju. Genitalije su prilično osetljive pa naročito u slučaju nekog tajnog fizičkog kontakta treba da budu obazrivi. Glava je osetljiva, a bilo kakva sredstva zavisnosti mogu napraviti probleme.

BIK

Posao

Pred Bikovima je uspešna i zadovoljavajuća radna nedelja. Ono što Bikove krasi tokom ove nedelje je optimizam, energija i samopouzdanje. Odličan je period za početak novih poslovnih projekata i poslovne saradnje. Ukoliko su saradnici iz inostranstva saradnja će biti uspešna i na duge staze. Bikovi imaju odličnu saradnju i sa kolegama u smislu da dele istu strast prema poslu, ambiciju i da mogu da se oslone jedni na druge. Oblast suđenja je povoljno prikazana i ukazuje da se suđenje odvija u korist Bika. Uprkos tome, Bikovi su zabrinuti i imaju iracionalan strah da bi nešto moglo iznenada da se pojavi i da poremeti njihove planove ili da će druga strana koristiti laži tokom procesa.

Ljubav

Što se tiče slobodnih Bikova oni maštaju na temu braka. Voleli bi da se sve izdešava brzo, da to bude ljubav na prvi pogled gde bi sledeći korak bio odlazak pred matičara. Kod Bikova je aktivirana oblast tajnih veza tako da ukoliko su u vezi ili braku imaju sklonost ka uživanju u tajnoj ljubavi. Ukoliko su u vezi, tajna veza je stabilna i ovde ima puno idealizacije. Međutim, ukoliko su u braku, tajna prtnerka ima znatno veća očekivanja od Bika i smatra da veza treba da se razviju u smeru javne veze. Bikovi nisu spremni za taj korak. Njih čekaju ozbiljni problemi ili od strane bračnog partnera ili od strane tajnog partnera. U slučaju da bračni partner sazna za tajnu vezu moguć je prekid braka.

Zdravlje

Oblast zdravlja je povoljno prikazana i ukazuje na stabilnu zdravstvenu situaciju. Bikovi su snažni, redovno vežbaju i rekracija im prija. Ne samo što održavaju kondiciju nego se i oslobađaju stresa na taj način. Ono što može da bude problem, a dešava se početkom nedelje, je Bikova naglašena potreba za hranom. Ovo više deluje kao nekakva potreba za zaštitom na podsvesnom nivou. Bikovi mogu zbog suđenja da budu zabrinuti i onda da sigurnost potraže u hrani. U toku je prolazna faza koja neće trajati duže od jednog dana. Krajem nedelje Bikovi treba da povedu računa o genitalijama. Ukoliko su ženskog pola poželjno je da odu na redovnu kontrolu kod ginekologa.

BLIZANCI

Posao

Blizance očekuje priliv finansija koje su im u ovom periodu jako bitne. To je oblast koja ih brine pa je svaki priliv dobrodošao. Očekuju ih i neki planirani, a odlagani troškovi, tako da im se novac neće dugo zadržati u posedu. Blizanci su jako vredni, organizovani, odgovorni. Pred njima je kraći put na kome će odlično proći. Saradnja sa inostranim saradnicima se za sada povoljno odvija, mada već krajem nedelje može doći do razmimoilaženja. Blizanci jedino nemaju najbolju moguću saradnju sa nadređenom osobom. Druga trana kao da je u nekom svom svetu i ne vidi poslovnu situaciju na objektivan način. Blizanci odlično znaju posao tako da nastavljaju da rade po svome.

Ljubav

Blizanci su zaljubljeni, posvećni voljenoj osobi i maksimalno uživaju. U slučaju da su slobodni ulaze u emotivno intenzivnu vezu. Samouvereni su, emocije su im jake, uvereni su da su konačno ušli u vezu sa osobom koja im u potpunosti odgovara. Imaju prilično visoka očekivanja od veze. Ukoliko su u vezi maskimalno se posvećuju voljenoj osobi. Imaju potrebu da što više vremena provedu zajedno sa partnerom. U slučaju da je veza na daljinu Blizance očekuje put čiji je jedini razlog susret sa voljenom osobom. Situacija kod Blizanaca u braku je stabilna. Blizanci u braku imaju sličan način rezonovanja sa partnerkom, tako da se lako dogovoraju u vezi svih tekućih obaveza.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Ukoliko su bili bolesni ili su u fazi izlečenja Blizancima se zdravlje popravka. Blizanci uživaju u sportu i redovno ga upražnjavaju. Ne samo da na taj način održavaju dobar izgled i kondiciju na koji su ponosni nego i povoljno utiču na zdravlje. Međutim, postoje delovi tela koji su osetljivi i na koje Blizanci treba da obrate pažnju. Glava je osetljiva, naročito sinusi i moguća je glavobolja ili temperatura. Blizanci su skloni infekcijama, problemima sa hormonima i alergijskim reakcijama. Mogući su problemi i sa genitalijama. Imunitet Blizanaca je naglašen, tako da potencijalni zdravstveni problemi mogu brzo da se reše.

RAK

Posao

Rakovi uživaju na poslu. Prilično su optimistični i vredni. Imaju pozitivan pristup prema svim obavezama tako da i pre nego što nešto počnu da rade uvereni su da to mogu da urade i da će biti uspešni. Rezultati su odlični, donose novac, što samo potvrđuje Rakovima koliko su dobri u poslu. Ukoliko Rakove zanima privatan biznis ovo je odličan period za započinjanje istog. U slučaju da ga imaju očekuje ih period poslovne ekspanzije i uspeha. Kada su finansije u pitanju očekuje ih priliv novca. Ukoliko ih zanima pronalaženje novih poslovnih saradnika ovo je odlična nedelja za Rakove privatnike da upoznaju potencijalne saradnike sa kojima će imati zadovoljavajuću i uspešnu saradnju.

Ljubav

Pred Rakovima je povoljan period za novo poznanstvo odnosno početak komunikacije. Do njega može doći preko sistema društvenih mreža, tako da novi poznanik neće neće biti iz istog mesta kao i Rak. Rakovi će biti oprezni, neće previše otkrivati o sebi i mogli bi čak da daju neke netačne informacije. Druga strana deluje otvoreno, impulsivno, bez zadnjih namera prema Raku. Rakove u vezi čekaju problemi. Razlog je Rakova ljubomora. Rak stiče utisak da je partner previše fokusiran na druge sfere i ljude, a da njega zapostavlja. Upravo iz tog razloga pokazaće ljubomoru koja u suštini ima osnovu. Rakovi u braku su fokusirani na finansije partnera i očekuju donaciju sa njegove strane.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Kod Rakova nema pokazatelja nekih većih problema. Rakovi su posvećni fizičkim aktivnostima što se povoljno odražava na njihovo zdravlje. U psihološkom smislu su stabilni. Kako su Rakovi jako senzibilni i skloni psihosomatskim bolestima njihova emotivna i mentalna ravnoteža je jako bitna za održanje stabilnog zdravstvenog stanja. Rakovi će razmišljati o promeni ishrane odnosno izbacivanju određenih namirnica iz upotrebe, kao i uvođenju nekih novih, ali je pitanje koliko dugo će ova odluka trajati. Oni mogu par dana da pokušavaju da promene način ishrane, ali će se nakon toga vratiti starim navikama.

LAV

Posao

Lavovi su vredni, uspešni i imaju odgovoran odnos prema obavezama. Očekuje ih jako puno obaveza, ali će zahvaljujući svom znanju i dobroj organizaciji uspeti sve obaveze uspešno da odrade. Lavovi imaju odličnu saradnju sa inostranim partnerima. Posao je stabilnog tipa, a partneri imaju neke tajne planove o kojima još uvek ne obaveštavaju Lavove. Lavovi se osećaju uspešno i svemoćno. Jako su samouvereni. U slučaju bilo kakvog poslovnog sastanka oni su ti koji će držati sve kocne u rukama, dominirati sastankom, biti prilično ubedljivi i uspeti da uspostave dogovor koji njima u potpunosti odgovara. Odlična je nedelja za kraći poslovni put u okviru zemlje ili čak u inostranstvo.

Ljubav

Pred Lavovima je odlična nedelja za maksimalno uživanje u emotivnoj oblasti. Ukoliko su slobodni ulaze u vezu sa osobom koju upoznaju ili preko posla ili dotična neće biti iz istog mesta kao Lav. Ukoliko Lavovi koriste društvene mreže za upoznavanje u tom slučaju do poznanstva može doći i na navedeni način. Lavovi u stabilnoj vezi razmišljaju o braku i počinju otvoren razgovor sa partnerkom o toj temi. Lavovi u braku su zaljubljeni i trude se da što više vremena provedu sa voljenom osobom. Drugu stranu vide kao stabilnu, nekoga na koga mogu uvek da se oslone. Bračna partnerka razmišlja na temu proširenja porodice, ali još uvek nije spremna da to otvoreno predloži Lavu.

Zdravlje

Kod Lavova nema nekih značajnih promena i dešavanja kada je zdravlje u pitanju. Njih očekuju hronični problemi vezani za kosti, kožu, zube, pritisak i cirkulaciju. Ono što je dobro je da su Lavovi u fizičkom smislu aktivni. Ovo povoljno utiče na zdravlje jer su Lavovi skloni da previše vremena provode u sedećemo položaju, tako da dolazi do bolova u leđima, vratu, ramenima. Rekreacija i sport pomažu Lavovima da se u fizičkom smislu dobro osećaju. Znači, pod povoljnim su uticajima tako da ih očekuje stabilna nedelja, a najbolje se osećaju prilikom redovne fizičke aktivnosti. Lavovima je jako bitno kako izgledaju tako da vežbanje utiče na više sfera: zdravlje, kondiciju, izgled.

Indijanci, horoskop, indijanski horoskop, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

Posao

Device očekuju ozbiljni, veći problemi koji datiraju iz prošlosti. Device uporno pokušavaju da ih reše, ali pomalo gube veru u uspeh. Krajem nedelje ih konačno čeka veći pomak što će im dati volju da reše problem do kraja. U slučaju da ih zanima nalaženje posla u inostranstvu ovo je povoljna nedelja za dobijanje nove poslovne ponude. U slučaju da je saradnja sa strancima već aktuelna Device su zadovoljne istom. Njima se dopada energija i upornost inostranih saradnika i njihov stav prema poslu. Oduševaljava ih što vide da još neko ima radnu etiku sličnu njihovoj. Ukoliko Device traže nekog ko bi podržao njihove poslovne zamisli ovo je odlična nedelja za nalaženje sponzora i priliv novca.

Ljubav

Pred slobodnim Devicama je novo poznanstvo. Druga strana će ostaviti pozitivan utisak, ali se Device neće najbolje snaći. One će pričati o poslu i zauzeti neki prijateljski stav tako da druga strana neće ni znati da je ostavila lep utisak na Devicu. Device u vezi imaju sklonost da se više posvete poslu, a manje partneru, tako da će partner uzeti stvari u svoje ruke i naterati Devicu da se posveti njihovom odnosu. Device neće imati ništa protiv ove inicijative partnera. Device u braku razmišljaju prvenstveno o finansijama odnosno uzimanju kredita ili pozajmice. Bračni partner je prilično pasivan, tako da neće uraditi ništa da Devicu podseti da postoje i druge oblasti koje zaslužuju pažnju.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. To znači da nema pokazatelja pojave nekih novih zdravstvenih problema. Device muče isključivo hronični problemi koje oni doživljavaju kao deo svakodnevnice. U pitanju su problemi vezani za nestabilan pritisak, kosti i cirkulaciju. Device odavno imaju utisak da tu ništa ne mogu da urade i prihvatili su situaciju takvu kakva jeste. Ono što je dobro je da Device održavaju redovnu fizičku aktivnost, bave se sportom ili se rekreiraju u prirodi. Ove aktivnosti Devicama pomažu da se oslobode stresa i da se osećaju dobro. U psihološkom smislu su jake. U slučaju da su imale bilo kakve probleme u ranijem periodu sada se stanje stabilizuje.

VAGA

Posao

Vage će biti prilično nepraktične tokom ove nedelje. Neke poslove će da odrade iz idealističkih razloga odnosno da bi nekom pomogli. Neki poslovi biće odrađeni tajno. Ukoliko imaju zakazano ročište jako je bitno da ne iskrvljuju činjenice, pokušavaju nešto da sakriju ili čak otvoreno slažu. Što se tiče finansija, situacija je stabilna. Vage uživaju u poslu, vole da rade, imaju puno energije koje fokusiraju na posao. Vage su sposobne tako da im nije nikakav problem da rade više poslova istovremeno. Timski su igrači i u ovom periodu im prija da ne rade samostalno nego da su deo tima. Vage smišljaju nove poslovne planove o kojima ne žele otvoreno da razgovaraju.

Ljubav

Vage u vezi su u potpunosti nezadovoljne vezom. Razmišljaju o raskidu i na koraku su od odluke da to i urade. Veza je na izdisaju i velike su šanse da dođe do njenog zvaničnog završetka do kraja meseca. U slučaju da su slobodne nema nikakvih dešavanja na emotivnom polju. Vage razmišljaju o braku, nekoj instant romansi koja bi ih brzinom svetlosti odvela pred oltar. Vage u braku su zadovoljne bračnim odnosom. Njihove emocije su stabilne, imaju potrebu da što više vremena provedu sa partnerom, u potpunosti su mu posvećene. Jako su ljubomorena i posesivne. Bračni partner ih dobro poznaje, zna kako Vaga funkcioniše tako da uspeva da svoje tajne sakrije od Vage.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i ukazuje na određene teškoće. Što se tiče narednog perioda Vage su sklone problemima sa hormonima i alergijskim reakcijama. Osetljiva je glava, naročito sinusi, kao i bubrezi. Ukoliko su Vage muškog pola neophodna je zaštita u cilju izbegavanja dobijanja polno prenosivih bolesti. Ono što može da bude problem je sklonost Vaga u ovom periodu da simptome bolesti ne uzimaju ozbiljno, da ih kriju, izgorišu i da očekuju da će sami proći od sebe. Kod Vaga je prisutna mogućnost upotrebe lekova tako da je neophodno da reaguju na vreme i izbegnu potencijalnu eskalacije problema. Jako je bitno da se odmaraju i spavaju u optimalnoj meri.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije su jako vredne, uživaju u poslu i rade više poslova istovremno. Ništa im nije teško, prilagodljive su, imaje svoje ciljeve i uspešno ih postižu. U toku je odličan period za finansije. Škorpijama predstoji priliv novca i ovo je jedan od perioda kada bolje stoje u finanisjkom smislu. Odličan je period za sudske procese, tako da čak može doći i do konačnog završetka procesa u njihovu korist. Škorpije imaju odličnu komunikaciju sa nadređenom osobom. Druga strana će inicirati razgovor koji će biti uspešan. Jako brzo će pasti dogovor u vezi novog projekta koje nadređeni nestrpoljivo želi da pokrene i od koga očekuje uspeh. Škorpija je zadužena za realizaciju ideje.

Ljubav

Kod Škorpija je u toku povoljan period za ljubav. U slučaju da su slobodne očekuje ih novo poznanstvo koje ima potencijal da preraste u vezu jako brzo. Druga strana je prikazana kao prilično topla, strastvena, otvorena osoba, tako da će ona pokazati inicijativu po pitanju veze. Škorpije u vezi su zadovoljne istom, tako da se veza normalno razvija. Odnos Škorpija sa bračnim partnerom je prikazan kao stabilan. Međutim, ovde je prisutan problem kojeg Škorpije nisu svesne. Kod partnera je aktivirana oblast tajnih veza što znači da postoji druga osoba za koju je bračni partner zaintereseovan. Treća osoba dolazi iz poslovne sfere partnera i jako je zainteresovana za tajnu vezu.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i ukazuje na određene probleme. Škorpije su sklone problemima sa alergijama i hormonima. Jako je bitno da izbegnu sve oblike zavisnosti: cigarete, alkohol, drogu... Glava je preosetljiva, tako da su mogući problemi sa sinusima, glavobolja, temperatura itd. Muškarcima su genitalije osetljive i postoji opasnost od polno prenosivih bolesti. Škorpije su sklone tome da se prave da neki problem ne postoji odnosno da ga kriju. Ovo je dosta loš pristup i na taj način može doći do širenja problema umesto njegovog saniranja. Jako je bitno da se Škorpije obrate za pomoć lekaru jer je tokom ovog perioda prisutna mogućnost korišćenja terapije.

STRELAC

Posao

Strelce očekuje nedelja puna obaveza, ali će oni uživati u njima. Prilično su samouvereni, energični, dobro organizovani i prilagodljivi. Bukvalno sve čega se dohvate biće kvalitetno urađeno i predodređeno za uspeh. U pozitivnom smislu je naglašena mogućnost saradnje sa inostranstvom. Ukoliko planiraju da uspostave saradnju do toga dolazi tokom tekućeg perioda. U slučaju da je saradnja već aktuelna, zadovoljni su njome i čak dolazi do proširenja iste. Strelci su u fazi započinjanja novih projekata i u tu priču ulaze optimistični, samouvereni, želji dokazivanja i prilično ambiciozni. U slučaju da ih zanima odlazak u inostranstvo na rad do toga dolazi tokom ove nedelje.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana što znači da su u emotivnom smislu Strelci prezadovoljni. Kod slobodnih Strelaca ovo je odličan period za novo poznanstvo. Druga strana je prikazana kao topla i strastvena i jako brzo će pokazati inicijativu u smeru ulaska u vezu. Ukoliko Strelci već imaju simpatiju sada otpočinju vezu. Strelci koji su u vezi razmišljaju na temu braka, tako da dolazi do razgovora na ovu temu ili čak pada konkretna odluka vezana za venčanje. Kod Strelaca u braku bračni partner je fokusiran na oblast potomstva. To znači da je zainteresovan za povećanje članova porodice ili ukoliko već ima decu gledaće da što više vremena provede sa njima.

Zdravlje

Zdravlje Strelaca je odlično prikazano. Imunitet je dobar, stanje je stabilno. Strelci su fizički aktivni i na taj način održavaju kondiciju i osećaju se snažno. Fizička aktivnost im pomaže da se oslobode stresa i uopste pozitivno utiče na njihov duh, ne samo na telo. U ovom periodu očekuje ih priliv energije, a mogu imati čak i višak energije. Strelci će u dva smera kanalisani energiju: prvi je oblast posla, a druga fizičke aktivnosti. Prijaju im kolektivni sportovi, sportovi na otvorenom. Strelci su prilično takmičarski orijentisani pa će kolektivni sport doživeti kao način da se dokažu i na tom polju. Njihova potreba da pobede, da budu najbolji prisutna je i ovoj oblasti.

Majanski zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

Posao

Kod Jaraca je i dalje aktuelan period povećanog obima posla. Jarčevi su primorani da više poslova rade istovremeno, da se dobro organizuju i to poslovne obavljaju pretežno na uspešan način. Međutim, koncentracija im nije jača strana. Kako nemaju dovoljno vremena da detaljno prostudiraju neke stvari ili su u gužvi, pa mogu lako nešto da smetnu sa uma, praviće manje greške koje neće ni da primete ili ako ih primate, smatraće da nisu toliko bitne da treba da ih isprave. Ukoliko je posao takav da treba da potpišu neki zvaničan dokument savet je da budu maksimalno oprezni, jer je prisutna mogućnost propuštanja nekih detalja što kasnije može da dovede do ozbiljnih problema.

Ljubav

Slobodne Jarčeve očekuje novo poznanstvo, a druga strana će ostaviti pozitivan utisak. Jarčevima ne treba puno vremena da otkriju da li im neko odgovara ili ne, tako da će jako brzo pokazati interesovanje za vezu. Zahvaljujući njihovoj upornosti do veze će doći jako brzo. Problemi su prisutni kod Jaraca koji su u vezi. Konkretno, partner Jarca nije siguran u Jarčevu vernost i nije zadovoljan vezom. Na početku nedelje gajiće snažno osećanje nezadovoljstva koje neće želeti da pokaže. Međutim, već krajem nedelje situacija se menja i tada dolazi do krize. Svađa može vrlo lako da eskalira u prekid veze. Jarčevi u braku nisu zadovoljni ponašanjem bračne partnerke.

Zdravlje

Jarčevi su skloni hroničnim problemima vezanim za kosti, cirkulaciju i nestabilan pritisak. Ovo je povoljan period za osobe koje su bile bolesne ili su još uvek odnosno prolaze kroz fazu oporavka. Organizam je u fazi regeneracije, tako da im sledi poboljšanje na zdravstvenom planu. Osećaće se jače, snažnije, a oporavak će biti na fizičkom, ali i na psihološkom nivou. Ukoliko su skloni bilo kakvim sredstvima zavisnosti bilo bi dobro da ograniče njihovu konzumaciju. Oblast sporta je odlično prikazana, tako da Jarčevi uživaju u fizičkoj aktivnosti. Ona ne samo da održava njihovu kondiciju već im i daje osećaj snage i stabilnosti. Jarčevi čak mogu da praktikuju više različitih sportskih aktivnosti.

VODOLIJA

Posao

Kod Vodolija je povoljan period za konačan prekid ili završetak nekog poslovnog projekta. Odnos sa nadređenom osobom nije najbolji. Očekuje ih komunikacija koja neće biti prijatna, jer nadređena osoba nije u potpunosti zadovoljna načinom na koji Vodolija radi. Vodolije deluju izgubljeno i kao da ne znaju šta treba da rade i koji je poslovni cilj. Vodolije imaju prilično tajnovit odnos prema finansijama. Njih čeka finansijski dobitak, ali i trošak, ali ta dešavanja zadržaće za sebe. Oblast suđenja je dosta dobro prikazana. U slučaju da su pravnici ili da sami vode neki spor očekuje ih uspeh prilom izlaska na ročište ili mogu dobiti rešenje da je proces završen u njihovu korist.

Ljubav

Kod slobodnih Vodolija nema konkretnih dešavanja na emotivnom polju. One su sklone da potraže neku osobu za komunikaciju preko društvenih mreža, ali takva poznanstva u ovom periodu nemaju potencijal da se održe niti razviju u nešto više. Kod Vodolija u vezi nema nekih značajnijih dešavanja. Brak Vodolija u braku je relativno stabilan. Tačnije, kod Vodolija je prisutna doza nezadovoljstva, ali one nemaju volje išta da menjaju, čak ne žele ni otvoreno da razgovaraju o svojim osećanjima. Bračni partner je zadovodljan i odnos će biti miran sve do kraja nedelje. Tada će bračni partner proći kroz fazu besa, ljubomore, impulsivnosti i uneti dozu dramatike u odnos.

Zdravlje

Kod Vodolija je i dalje povoljan period za pojavu hroničnih problema vezanih za kosti, cirkulaciju i nestabilan pritisak. Zdravlje je nestabilno i u psihološkom, ali u fizičkom smislu. Na početku nedelje Vodolije su sklone padu raspoloženja, negativnom načinu poimanja sveta i sebe da bi nakon toga došlo do stabilizacije i krajem nedelje ponovo se našli na klizavom putu punom sumnji i strahova. Što se tiče fizičkog zdravlja Vodolije su sklone problemima sa hormonima, alergijama, sredstvima zavisnosti. Glava je osetljiva, naročito sinusi. Moguće su infekcije naročito genitalnih organa. Deluje da Vodolije ništa ne rade po pitanju očuvanja zdravlja sem što se bave rekreacijom.

RIBE

Posao

Pred Ribama je odličan period za posao. One imaju priliv pozitivne energije, samouverene su, optimistične, imaju utisak da sve mogu i sve obaveze žele da odrade odmah. Ribe su dobro organizovane. Uprkos tome što imaju jako puno obaveza, pažljivo ih odrađuju, skoncentrisane su i ne prave nikakve greške. U finansijskom smislu su prezadovoljne. Finansije su stabilne, a stižu im i novi prihodi. Ribe su zadovoljne rezultatima rada. Smatraju da je posao stabilan i planiraju da u poslu ostanu duži vremenski period. Pred Ribama je odličan period za odlazak na kraći poslovni put i za sastanke na kojima će odlično proći. Novi poslovni dogovori obezbeđuju stabilan finansijski prihod.

Ljubav

Pred slobodnim Ribama je povoljan period za novo poznanstvo. Ribe su malo nesigurne, tako da će povremeno imati utisak da su zainteresovale drugu osobu, a povremeno da se ne dopadaju drugoj strani. Druga strana nije sigurna u to šta želi i zbog toga će slati Ribama različite signale. Ribe u vezi su nezadovoljne vezom i njih očekuju problemi. Ribe će čak razmišljati o prekidu veze. Međutim, ono su preveliki emotivci, a inicijativa im nije jača strana. Radije će da ostanu u vezi kojom nisu u potpunosti zadovoljne nego da idu kroz život same. Kod Riba u braku nema značajnijih dešavanja dok je bračni partner prvenstveno zainteresovan za finansije.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Organizam Riba je snažan, a sem toga Ribe se redovno bave rekreacijom ili sportom tako da to dodatno pozitivno utiče na njihovo zdravlje. Početkom nedelje doneće odluku vezanu za rekstrikciju određene hrane. Jedino na šta treba da obrate pažnju su hormoni. Moguće su i alergijske reakcije. Generalno je glava malo osetljivija, tako da su mogući problemi sa sinusima, glavobolja ili temperatura. Kod muškaraca su genitalije osetljive. Generalno su mogući i problemi sa bubrezima. Potencijalni problemi su prolaznog tipa. U toku je odličan period za poboljšanje zdravstvenog stanja obolelih i kod rekonvalescenata.

Komentari (1)

SKORPION - AUSTRIJA

04.04.2021 10:16

Ma da,već ste dosadni,svako sedmico novo poznastvo za slobodne Škorpije.Samo vi pisite dalje,mozda će koja udariti u mene na putu.??✌