Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nema razloga da budete zabrinuti za svoje poslovno polje. Uskoro vam dolazi podrška iz inostranstva. Spremni ste da uzmete veliki zalogaj i da preuzmete veliku odgovornost.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju sa jednom Vagom ili Vodolijom. Pred vama je povoljan dan za novu ljubav. Generalno vas očekuje povoljna faza za poznanstva.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Vraćate se polako u kondiciju i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti dobar.

BIK

POSAO: Ukoliko ste planirali da uzmete neki vid kredita ili da zatražite pozajmicu od nekoga, možete da računate da ćete dobiti to što tražite. Povoljan je dan za poboljšanje finansija.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije na neki način promenljive i da niste sasvim sigurni šta da očekujete na ovom polju. Imate utisak da ne možete nikome sasvim verovati.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je osetljiv i mogući su problemi vezani za upalu bešike i tome sl. Povedite računa o svom zdravlju i potrudite se da budete oprezniji.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete nastavak povoljnog perioda na poslovnom planu. Sve vam ide od ruke. Pred vama je odličan dan u kom će vas pozitivno raspoloženje konstantno pratiti.

LJUBAV: Moguće su neke manje nesuglasice sa voljenom osobom. Oboje ste veoma tvrdoglavi i zato dolazi do konflikta između vas dvoje. Niste spremni da popustite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom. Mirujte danas i nemojte previše da se naprežete a potrudite se i da izbegavate stres. Provedite više vremena na svežem vazduhu.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Pred vama je dan tokom kog ćete biti posvećeni svom poslu. Možete da računate na pozitivan ishod. Iako je počeo vikend vama je jako važno da obavite poslove i obaveze.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva, pogotovo sa vazdušnim znacima. Pred vama je povoljan dan za flert i ljubavne promene. Možete da očekujete početak nove veze.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i vodite računa o sebi. Zadovoljni ste sobom i svojim stanjem na ovom polju. Tokom današnjeg dana vam prija što veća aktivnost, to vas podiže.

LAV

POSAO: Pred vama je dan tokom kog ćete imati priliku da budete slobodni i da se malo odmorite od posla. Uživajte u vikendu i posvetite se ljudima koje volite, porodici...

LJUBAV: Nova ljubavna dešavanja su pred vama! Imaćete veoma nežnu i romantičnu situaciju sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate romantičnim i nežnim momentima.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate nikakve tegobe na ovom polju. Situacija vam se značajno stabilizuje i zadovoljni ste. Povoljan je period za oporavak nakon intervencije.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete značajne pomake na polju privatnog posla. Pred vama je dan tokom kog ćete dosta toga rešiti. Maksimalno ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Vaše emocije su stabilne, znate tačno šta želite i sa kim. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji. Ako ste slobodni, lako ćete osvojiti osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ćete imati neke probleme vezane za sistem organa za varenje pa bi bilo neophodno za vaše zdravlje da pripazite šta jedete.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pozitivna rešenja. Do vas dolaze neke nove informacije koje vam mogu biti značajne. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način u svoju korist.

LJUBAV: Pred vama je prilika da uložite dodatni trud i napor u komunikaciji sa voljenom osobom i da poboljšate vaš odnos. Povedite računa o vašem braku da bi se stanje popravilo.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, alkohol, cigarete kao i sve ono što bi moglo da ošteti vaše zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da dođete do zarade danas ili će vam se materijalno stanje generalno poboljšati. Možete da očekujete veoma pozitivan dan za posao.

LJUBAV: Na polju emocija vas ne očekuju drastične promene. Kakav god status da imate na ovom planu- zadovoljni ste. Pred vama je mogućnost da ostvarite svoje želje.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje. Možete da se opustite. Danas će vam prijati da izađete negde sa prijateljima i da date sebi oduška.

STRELAC

POSAO: Imate novi nalet energije i inspiracije i osećate se jako dobro zbog toga. Pred vama je povoljan dan za posao. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili stresove.

LJUBAV: Moguće je da su vam emocije pomutile razum i da neke stvari ne vidite baš iz najbolje perspektive vaše. Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o stvarima koje vas muče.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom, posetite oftamologa ako sumnjate da vam se dioptrija promenila. Generalno ste danas na polju zdravlja osetljiviji nego inače.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Ukoliko očekujete novu poslovnu ponudu, ona će doći do vas. Moguće je da će vam danas intuicija na neki način pomoći u poslu. Potrudite se da poslušate svoje unutrašnje osećaje.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom sa kojom ćete tek razviti emotivan odnos u budućnosti. Pred vama je povoljan dan za flert ali i za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Potrudite se da sebi obezbedite dovoljno vremena za opuštanje i relaksaciju. Nađite priliku da odmorite malo od svakodnevnih obaveza i stresa.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da će ishod vašeg posla biti drugačiji od onoga što ste očekivali. Ipak, nećete biti nezadovoljni. Iako je nedelja uspećete da rešite neke probleme koji su vas mučili.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivoj situaciji sa osobom koju ćete upoznati u nekom opuštenom okruženju. Spremni ste da flertujete ali ne žurite sa ulaskom u vezu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam neki vid rekreacije. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da nađete uvek nekoliko minuta ili sati za vežbanje i rekreaciju koja vam prija.

RIBE

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kog biste mogli da ostvarite neki vid poslovnog napredovanja. Moguće je da ćete imati važan razgovor sa osobom od autoriteta.

LJUBAV: Emocije su vam sasvim stabilne i osećate se dobro zbog toga. Imate odličan odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste zbog toga. Ne očekuju vas bilo kakvi problemi na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zdravlje vam je sasvim stabilno. Nema pokazatelja za tegobe. Imate dovoljno energije za sve što vas očekuje i spremni ste za sve životne izazove.