Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ljubav

U toku je odlična nedelja za ljubav. Vaše emocije su intenzivne, a odnos sa partnerkom stabilan i perspektivan. Jedino što može da pokvari ljubavnu idilu je vaša ljubomora. Imate jako visoko mišljenje o partnerki i želju da je zadržite. Posesivni ste i ljubomorni. Ne prija vam ideja da bi još neko mogao da ima emotivne namere prema njoj. Partnerku ne zanima niti prekid veze niti ulazak u tajnu vezu. Vaša reakcija može biti prilično burna, ali nepotrebna. Bilo bi dobro kada bi mogli da se iskontrolišete i da ne kvarite odnos kojim ste oboje zadovoljni. Imate potrebu da se u potpunosti posvetite partnerki, ali da u isto vreme paradirate sa njom pored sebe i pokažete svetu svoj izbor.

Zdravlje

Tokom ove nedelje mogući su zdravstveni problemi. Kosti, koža i zubi su ugroženi i problemi sa navedenim delovima tela mogu da traju duži vremenski period. Kako je Mars krenuo retrogradno, a on je vladar znaka Ovna, njegovo dejstvo će biti nepovoljno kada je zdravlje u pitanju. Problemi koje donosi vaš retrogradni Mars prvenstveno su vezani za glavu. Tako su na primer, mogući problemi sa sinusima. Međutim, problemi mogu biti vezani za bešiku, nadbubrežne žlezde, mišićni sistem, eksterne reproduktivne organe. Jako je bitno da u startu reagujete čim se pojave bilo kakvi simptomi. Skloni ste da čekate da se problemi reše sami od sebe, ali u ovom periodu to se neće desiti.

BIK

Posao

Oblast posla je specifično prikazana. S jedne strane prilično ste analitični, odgovorni, vredni, obraćate pažnju na svaki detalj. Vladate materijom, imate jasne ciljeve i sigurnim koracima idete prema njima. Ono što je prikazano kao ozbiljan problem je neslaganje sa nadređenima. Vi ste sigurni u svoje procene. Druga strana će pokušati da promeni neki vaš stav, plan, ideju. Međutim, kako smatrate da je posao odlično osmišljen, da nema razloga za bilo kakve izmene, doći ćete u sukob. Oboje ćete se tvrdoglavo držati svojih stavova, a vi nećete popustiti pred pritiskom. To će da iznervira nadređenu osobu koja vam to neće zaboraviti pa će uskoro pokušati da ponovo sprovede svoj plan o izmenama.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Raspoloženi ste za druženje i za ljubav. Predstoji vam period u kome ćete maksimalno uživati ili sa osobom koju sada upoznajete ili sa postojećom partnerkom. Do poznanstva može doći slučajno, na putu, poslu, prilikom izlaska... Tekuća nedelja je povoljna i za kraći put tako da se može desiti da vikend ili produženi vikend provedete sa partnerkom van mesta stanovanja. Bićete opušteni, vedri, srećni i zadovoljni emotivnim segmentom života. Možete čak i pomisliti kako bi bilo dobro da ste u braku i da vam odnos ostane nepromenjen.

Zdravlje

Tokom ove nedelje ne vide se veći zdravstveni problemi. Stanje je generalno stabilno. Jedini problemi koji su prisutni su vezani za nerve. Nervoza dolazi sa posla. Malo su slabije šanse da ostanete hladnokrvni na poslu tako da bi bilo dobro da osmislite način da prevaziđete nervozu u što kraćem vremenskom roku. Rešenje je jednostavno i ukazuje da bi vam izlazak i opuštena atmosfera pomogli da se stabilizujete. Izlazak može biti na neki kulturni događaj, na primer, neki muzički ili vizuelni spektakl, odlazak u pozorište ili čak u prirodu. Bitno je da budete van kuće, u društvu, na mestu gde će vaša čula biti stimulisana. Ukoliko to uradite vratiće se preporođeni na posao.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je naglašeno nepovoljan perid za posao koji je započeo pre nekoliko meseci. Problem je što posao stagnira, ograničen je, a vi ste prilično zabrinuti i frustrirani jer se ne vide nikakve promene, nikakav napredak duži vremenski period. Problemi nisu vezani samo za posao, nego i za finansije. Novčana nadoknada može da kasni, da bude umanjena što izaziva dozu stresa. Sem toga, loše je prikazana i oblast novca koji nije zarađen. To se odnosi na kredite i pozajmice. U slučaju da imate neki dug ili kredit čekaju vas ozbiljni problemi prilikom vraćanja istog. Tokom tekuće nedelje se ne vide nikakve promene na bolje što znači da poslovna situacija ostaje i dalje nezadovoljavajuća.

Ljubav

Zdravlje

Oblast zdravlja je loše prikazana. Nepovoljan period za kosti, kožu i zube traje od proleća Kod muškaraca se vide problemi vezani za urogenitalni trakt. Takođe, eliminatorsni sistem je ugrožen. Retrogradno kretanje Marsa donosi probleme vezane za glavu, mišiće, nadbubrežne žlezde. Kosti će posebno biti ugrožene pa su mogući prelomi, uganuća, bolovi... Desna strana organizma je osetljiva u odnosu na levu. Znači ako budu bili problemi sa ekstremitetima odnosno rukama i nogama, desna noga i desna ruka mogu imati veće probleme u odnosu na levu nogu i ruku. Čuvajte se hladnih stvari, na primer, klima uređaja, hladnih pića, hladnoće, jer mogu izazvati probleme sa sinusima ili grlom.

RAK

Posao

Rakovima je oblast posla bila u stagnaciji proteklih nekoliko meseci, ali sada konačno dolazi do promena. Neki poslovi koji su stajali u mestu konačno se pokreću. Promene ne zahvataju čitavu poslovnu oblast, nego delimičnu. Međutim, to je jako bitno i korisno, jer promene pozitivno utiču i na psihu. Zastoj na poslu je uticao na pojavu frustracije, pad samopouzdanja, javljanje osećanja straha i beznađa. U ovom slučaju mala promena je u suštini velika. Rakovima počinje da se vraća optimizam, vera da stvari mogu da se promene, da će konačno biti bolje. Pojedini problemi su i dalje prisutni, ali je sada odnos prema njima drugačiji i Rakovi ih posmatraju kao teškoće koje će uspeti uspešno da prevaziđu.

Ljubav

Oblast ljubavi je jako loše prikazana. Ovo se bukvalno odnosi na sve Rakove odnosno na slobodne i zauzete. Kod slobodnih Rakova je prisutno razmišljanje o prošlosti. Oni se bave introspekcijom, analiziraju prošlu vezu i razmišljaju šta su mogli da urade da veza bude drugačija, bolja, koji potez su trebali da povuku da je vrate na pravi put i izbegnu njen kraj. S druge strane, zauzeti Rakovi su svesni emotivnog nezadovoljstva, kao i da ono traje duži vremenski period. Problem leži u njihovoj pasivnosti, strahu da ostanu sami, nesigurnosti po pitanju toga šta im budućnost donosi. Inicijativa im nije jača strana, bilo da su novi počeci u pitanju ili potreba da se nešto završi.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Potencijalni zdravstveni problemi obuhvataju širi dijapozon: mogući su problemi sa kostima, kožom, zubima, nadbubrežnim žlezdama, eleminitarsnim sistemom. Kod muškaraca je ugrožen urogenitalni sistem. Digestivni sistem je takođe bio osetljiv, ali kada u problemi vezani za jetru, žuč, kukove i reumu u pitanju konačno kreću bolji dani. Ono što je prikazano kao ozbiljan problem je što se Rakovi slabo kreću, ne vežbaju, ne bave se čak ni rekreacijom. Za njih bi bilo najbolje da se fizički pokrenu. Ne mora to da bude neki ozbiljan, naporan i redovan trening. Njima bi obična šetnja mnogo pomogla. Ukoliko bi bila pored vode, lekovito dejstvo bi bilo pojačano.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

LAV

Posao

Kod Lavova je u toku naglašeno nepovoljan period za posao koji traje duži vremenski period, tačnije od proleća. Lavovi su prilično samouvereni i rođene vođe. U poslovnom smislu su ambiciozni i željni uspeha. Međutim, proteklih nekoliko meseci je sve što su mislili o sebi dovedeno u pitanje. Osećaju se frustirano, nezadovoljno, neispunjeno, neuspešno. Sve ono što su mislili da nikad ne može da se desi dešavalo se proteklih meseci. Dobra stvar je da se nepovoljan period polako bliži kraju. Tačnije, prve pozitivne promene treba da krenu već tokom ove nedelje. Pomaci su mali, ali ukazuju na završetak lošeg perioda i vraćanje Lavova u njihovo normalno poslovno stanje.

Ljubav

Slična stvar se dešava i na emotivnom polju. Nepovoljan period je počeo tokom proleća i konačno se završio. U navedenom periodu Lavovi su bili fokusirani na poslovne probleme, dok im ljubav nije bila prioritet. Sada se stvari menjaju na svim poljima: posao se pokreće, Lavovima se vraća samopouzdanje i počinju da razmišljaju o ljubavi. Tekuća nedelja je povoljna za novo poznanstvo, početak komunikacije. Do novog poznanstva može doći iznenada, neočekivano. Druga strana će biti mnogo otvorenija, raspoložena za priču, upoznavanje, druženje. Lavovima će trebati malo vremena da se vrate u štos, a u tome će im pomoći nova poznanica.

Zdravlje

Zdravlje Lavova nije najbolje prikazano. Duži vremenski period su pod nepovoljnim uticajima koji donose probleme u različitim sferama zdravlja. Kosti, koža i zubi su ugroženi i to od proleća. Osetljiv je urogenitalni trakt kod muškaraca. Generalno su ugrožene i nadbubrežne žlezde. Tokom ove nedelje proširuju se mogući problemi na oblast glave. Sinusi će biti osetljivi. Lavovi treba da se pripaze opasnosti vezane za visoke i niske temperatue. U prvom slučaju mogu da se izgore, opeku, a u drugom slučaju problemi mogu nastati usled konzumiranja hladnog pića. Zdravstveni problemi imaju potencijal da traju duži vremenski period pa je bitno reagovati na vreme čim se simptomi pojave.

DEVICA

Posao

Pred Devica je nepovoljna radna nedelja. Problemi dolaze sa različitih strana. Oblast finansija nije najbolje prikazana tako da Device čeka neko nerviranje i/ili neplanirani izdatak. Problemi se vide i na nivou saradnje sa kolegama. Kolege će uporno zahtevati da se neke njihove ideje ispoštuju tako da ćete na kraju popustiti njihovim zahtevima. Poseban problem čine poslovne obaveze koje stagniraju duži vremenski period. Vi ste jako vredni, ozbiljni i odgovorni. Maksimalno ste posvećeni obavezama, ali i sami primećujete da uprkos ogromnom trudu nema adekvatnih rezultata. Ono što je dobro je da nepovoljan period neće još dugo trajati i da vam od kraja meseca lagano kreće nabolje.

Ljubav

Oblast ljubavi je loše prikazana. Prisutno je nezadovoljstvo, nedostatak druženja, nezainteresovanost za ovu sferu života. Zagledani ste u prošlost. Razmišljate o bivšoj, eventualno sadašnjoj vezi i o greškama koje ste pravili. Kajete se za određene stvari koje ste

uradili, ali u suštini od toga nemate ništa. Ovo je period završetaka, naročito kada su karmički odnosi u pitanju. To ne treba da vas rastužuje. Funkcija pojedinih odnosa je da nas nešto nauče, a ne da odnos večno traje. Kada se lekcija završi druženju je kraj. Vi ste upravo u fazi kada neke odnose treba da rasčištite, završite, praktično ili u mislima, da bi nova, drugačija, bolja iskustva mogla da uđu u vaš život.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Na prvom mestu su ugroženi nervi, cirkulacija i pritisak. Jako je bitno da se ne nervirate, da se dovoljno odmarate i lepo naspavate. Sem toga mogući su problemi vezani za kosti, kožu i zube. Glava je ugrožena, naročito sinusi. Potrebno je da povedete računa o temperaturi stvari koje bi mogle da vas ugroze. Hladnoća je nešto što može da vam donese zdravstvene probleme, tako da treba da pripazite na adekvatno korišćenje klima uređaja. Obratite pažnju na hladna pića. Ukoliko ste oznojeni pripazite se da vas ne uhvati promaja. Zdravstveni problemi nastali u ovom periodu imaju potencijal da dugo traju, a mogu biti i neki stari problemi koji se ponovo aktiviraju.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

Posao

Pred Vagama je povoljna poslovna nedelja. U sferi posla su postojale teškoće i otežanja u prethodnom periodu, zastoj koji ste pokušavali, ali niste mogli da prevaziđete. Ovu nedelju treba da iskoristite za rešavanje poslova koji imaju veze sa zakonom, visokim obrazovanjem, medijima, strancima... Sada se stvari pokreću i ukazuju na mogućnost uspeha. Bićete zadovoljni rezultatima rada i to će vam dati podstrek da se borite sa poslovnim problemima kojih ima dosta i čak deluje da su se nagomilali. Oblast finansija nije najbolje prikazana u smislu da postoje ograničenja i brige. Plata stiže, ali cifra nije toliko visoka da može da značajno utiče na poboljšanje finansija.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. U toku je prilično dinamičan i nestabilan period koji donosi različite vrste ljubavnih problema. Na primer, neke Vage će imati ponudu da dožive avanturu prolaznog tipa bilo da su slobodne ili zauzete. Zauzete Vage biće nezadovoljne manjkom pažnje od strane partnera što ih može naterati da burno reaguju. Neke Vage će razmišljati o prošlosti i o tome šta su sve propustile zbog svoje nesigurnosti i stidljivosti. U svakom slučaju ovo je period izazova, introspekcije, vreme donošenja odluka. U suštini ovaj nestabilan period ima funkciju da pomogne Vagama da donesu odluku po pitanju toga sa kim treba da ostanu, a koji odnos treba da završe.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja glavni problem je u fizičkoj neaktivnosti. Deluje da ste se uvukli u kuću i da vas nikakav sport, rekreacija, pa čak i obična šetnja, vožnja biciklom i slično ne zanima. Ova neaktivnost negativno utiče na vaše zdravlje. Potrebno je da se aktivirate. Jasno se vidi da ne koristite mišiće i da vam organizam postaje slab. Tekuća nedelja je povoljna za konačno aktiviranje navedene oblasti. Za početak odradite neke jednostavne stvari, na primer, prošetajte se. Uvedite neke redovne nedeljne aktivnosti. Nemojte preterivati. Ove promene će pozitivno delovati na vaše zdravlje. U slučaju da koristite terapiju, tekuća nedelja je povoljna za zakazivanje kontrole ili preuzimanje lekova.

ŠKORPIJA

Posao

Tekuća nedelje je ekstremno loše prikazana kada je posao u pitanju. Problemi, teškoće, izazovi stižu sa svih strana. Gdegod da se okrenete čeka vas ili neki stari ili neki novi, iznenadni, neplanirani problem. Vaša upornost neće doneti željene rezultate. Zbog toga ćete se osećati nezadovoljno, frustirano, počećete da sumnjate u sopstvene sposobnosti. Možete čak upasti u fazu beznađa. Ovo je nedelja tokom koje ma koliko ulagali energije u posao neće biti rezultata. Loš period će potrajati naredna dva meseca. Problemi će vas naterati da promenite određene stvari. Tako, na primer, kada ukapirate da neki sistem rada ne daje rezultate bićete u prilici da ga promenite.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Izgleda da ste zaljubljeni u samu ideju ljubavi, a ne u neku konkretnu osobu. Razmišljate, maštate o ljubavi. Prilično ste pasivni. Deluje da su vam misli okrenute ka proslosti, ka bivšoj partnerki. Ukoliko imate partnerku delujete nezadovoljno, bez inicijative, kao da niste sigurni da li je prava osoba pored vas. Ovo je vreme razmišljanja, vaganja i ono vam je potrebno da bi doneli konačnu odluku po pitanju odnosa odnosno da bi vam postalo jasno da li je partnerka prava osoba za vas ili ne. Vi ste neko ko se ne zaleće u veze, ali isto tako ih ne prekida impulsivno. Iz tog razloga vam je potrebno vreme da otkrijete šta i koga emotivno želite.

Zdravlje

Oblast zdravlje je naglašeno loše prikazana. Postoji širi dijapazon mogućih zdravstvenih problema. Kosti su prikazane kao osetljive, zatim koža i zubi. Mišići vam propadaju. Glava je ugrožena. Osetljive su i nadbubrežne žlezde, kao i eliminatorni sistem. Ne samo da vam je zdravlje ugroženo nego je problem i to što deluje da ne reagujete adekvatno na probleme. Kao da čekate da sami prođu od sebe. Ukoliko imate bilo kakvu terapiju i ne daje adekvatne rezultate treba da obavestite lekara. Potrebno je da se pokrenete u ovoj oblati, potražite savet lekara. Bolesti koje nastaju tokom ovog perioda imaju potencijal da vremenski dugo traju. Zbog toga je brzo reagovanje od izuzetne važnosti.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

Posao

Pred Strelčevima je zanimljiv period za posao. Biće prilično samouvereni, željni uspeha, komunikativni. Svojim vedrim i optimističnim stavom ostavljaju povoljan utisak, pa u slučaju bilo kakvih dogovora, pregovora i sastanaka biće u prilici da postignu sve što njima odgovara. Ovu nedelju treba da iskoriste i za rešavanje sudskih pitanja, jer su velike šanse da presude budu donete u njihovu korist. Jedini što je problematično je odnos sa kolegama. Tu postoji neki skriveni animozitet koji sasvim iznenada može da izbije tokom ove nedelje. Neke od kolega nisu tako vredne kao Strelčevi pa problemi mogu da nastanu upravo zbog ljubomore i zbog toga što deluje da Strelac obavlja poslove bez problema.

Ljubav

Oblast ljubavi je jako loše prikazana. U emotivnom smislu Strelčevi su blokirani, nesigurni, deluje čak da im nije jasno ni šta žele. Oni imaju neki odnos koji trebaju da rasčiste. Međutim, problem je što to neće ići tako glatko tako da će problemi trajati naredna dva meseca. Najvažnije je da Strelci otkriju šta žele. Oni razmišljaju o svojim greškama, pogrešnim potezima, šta su mogli da urade drugačije i time izbegnu tekuću emotivno nezadovoljavajuću fazu. Po prirodi optimisti, Strelčevi se nalaze u fazi kada ne prepoznaju sebe, svoje emocije i ponašanje. U toku je period karmičkog emotivnog čišćenja i sam proces će se odvijati na teži način i vremenski duži period.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Jedini problemi koji su prisutni su vezani za nerve, nervozu, lošu cirkulaciju, pritisak. Međutim, postoji još jedan problem koji nije vidljiv. U fizičkom smislu Strelčevi su se prilično ulenjili. Ne zanima ih niti sport niti rekracija. Ta faza traje duži vremenski period. Ova nedelja je prikazana kao povoljna za konačne promene. Očekuje ih priliv pozitivne energije koji će ih naterati da se fizički aktiviraju. Neće to biti neka naporna ili redovna fizička aktivnost, ali je najbitnije da su se pokrenuli. Ono što počnu ove nedelje daće rezultate za par meseci koliko je potrebno da sebe dovedu u zadovoljavajuću formu. Trenutnu tromost zameniće osećaj snage.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je komplikovana radna nedelja. Neki poslovi će se glatko odvijati, na primer, poslovi koji imaju veze sa obrazovanjem, decom, sportom, javnošču, zakonom. Međutim, postoje i delatnosti gde se poslovni planovi neće tako lako realizovati. To se odnosi , na primer, na poslove vezane za institucije zatvorenog tipa i inostranstvo. Znak Jarca nikad nije bio povezan sa komunikacijom. Ono što je dobro je da će Jarčevi tokom ove nedelje otkriti dobre strane komunikacije. Biće komunikativni, puni razumevanja, spremni na kompromise što će sve povoljno uticati na realizaciju planova. Ova nedeljaje povoljna za dobijanje nove poslovne ponude kojom neće biti u potpunosti zadovoljni.

Ljubav

Pred Jarčevima je prilično dinamična ljubavna nedelja tokom koje svima slede različita emotivna dešavanja. Nedelja je povoljna za dobijanje iznenadne ljubavne ponude koju uopšte ne očekujete. Toliko ćete biti iznenađeni istom da se može desiti da je propustite usled neblagovremenog reagovanja. Zaljubljni Jarčevi biće skloni ljubomori i bez većeg i jasnog razloga mogu napraviti ozbiljnu scenu partnerki. Na taj način će joj se ozbiljno zameriti čega neće biti svesni. Partnerka je prikazana kao osvetoljubiva osoba tako da će mirno sačekati da se namesti situacija da vam se osveti. Znači, pripazite na ponašanje. Ono što sada impulsivno uradite, biće vam proračunato vraćeno.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i to se prvenstveno odnosi na Jarčeve koji su rođeni u trećoj dekadi. Oni mogu očekivati ozbiljne probleme sa kostima, kožom, zubima. Glava je osetljiva, urogenitalni trakt, eliminatorni isistem. Za Jarčeve je pravo rešenje odlazak u prirodu radi rekreacije. Fizički napor će pozitivno delovati na sistem. Deluje da su se prilično ulenjili i da izbegavaju bilo kakvu fizičku aktivnost. Ovo nije pravo vreme za postizanje kondicije, ali je pravo vreme za početak fizičkih aktivnosti. U početku im fizička aktivnostneće prijati ili će čak imati otpor prema njoj. Kod Jaraca prve i druge dekade ne vide se ozbiljni zdravstveni problemi.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Posao

Vodolije će prolaziti kroz različite poslovne faze tokom ove nedelje. Na početku nedelje biće nervozni i neće imati poslovnog uspeha ukoliko posao ima veze sa inostranstvom, medijima ili visokim obrazovanjem. Nakon toga sledi period fokusiranja na posao i vođenje računa o najsitnijim detaljima koji će rezultirati uspehom i osećanjem zadovoljstva. Tokom poslednje faze ove radne nedelje doći će do nezadovoljavajuće poslovne korespondencije i komunikacije sa saradnicima. Neki njihovi planovi i predlozi biće prolongirani, a neki čak odbijeni. Sam kraj nedelje Vodolije dočekuju željni odmora, izolacije, mira i tišine, jer im je to najbolji način da napune baterije.

Ljubav

Pred Vodolijama je nedelja povoljna za ljubav. Insistiraće na redovnoj komunikaciji i intenzivnim susretima. Imaće želju da svoje emocije pokažu na direktan način, kako verbalno tako i delima. Iznenadiće partnerku pozivom na kraći put tokom koga će joj se u potpunosti posvetiti. U slučaju da su slobodni tokom ove nedelje može doći do novog susreta i buđenja emocija. Ponašanje im će biti slično kao i kod Vodolija koje su zauzete. Vodolije će imati potrebu da emocije iskažu rečima. Ne samo da će pisati ljubavna pisma, recitovati stihove, nego će imati potrebu i da ostave traga u pisanoj formi o tome kako se osećaju. Vodolijama koje se bave umetnošću ljubav će biti inspiracija.

Zdravlje

Zdravlje Vodolija je solidno prikazano. Neki manji problemi su mogući i oni su vezani za nerve, cirkulaciju, pritisak. U pitanju su neki stari problemi koji će sada iznenada da se pojave. Ono što je dobro je da će Vodolije imati želju za fizičkom aktivnošću. Svesni su da im ona prija, pomaže da se bolje osećaju i što je najvažnije u tome će i uživati. Aspekti ukazuju da će im prijati šetnja, planinarenje, sport u kome je potrebna lopta, znači fudbal, odbojaka, rukomet i slično. U sportske aktivnosti kreću ili sa partnerkom ili sa društvom pa će tako spojiti dve oblasti: uživaće u fizičkoj aktivnosti, ali i u dobrom društvu. Ovo je povoljna nedelja za učlanjenje u neki sportski klub.

RIBE

Posao

Pred Ribama je odlična radna nedelja. Biće raspoloženje za rad, dobro organizovane, pune znanja i iskustva tako da će postići sve što su isplanirale da urade. Što se tiče nekih poslovnih sastanaka ili poslovnih putovanja postoji mogućnost odlaganja istih. Problemi su vezani za oblast finansija. Oblast primanja je loše prikazana i ukazuje na mogućnost ili da lični dohodak kasni ili da bude smanjen. Takođe, loše je prikazana i oblast kredita i pozajmica. Ukoliko ste nekome pozajmili novac i došlo je vreme vraćanja duga možete očekivati da vam dužnik odloži vraćanje novca. Iz tog razloga može doći do nerviranja.Ova nedelja je povoljna za dobijanje nove poslovne ponude.

Ljubav

Oblast ljubavi je prikazana kao prilično nestabilna. Ribe su sklone promenama raspoloženja što će biti naglašeno tokom ove nedelje. Početak nedelje je povoljan ili za neko novo poznanstvo ili za obnovu poznanstva sa osobom koju znaju duži vremenski period. Nakon toga sledi faza analize druge osobe kada će sebi postavljati sledeća pitanja: šta on zaista hoće, što se ne javlja, šta da očekujem od njega, ima li ovaj odnos potencijal za nešto više. Krajem nedelje već će biti umorne od razmišljanja, smirene i mirno reagovati na poziv druge strane. Ribama je emotivna sigurnost, pouzdanost parnera, kao i bliskost sa njim jako bitna, tako da će te osobine tražiti kod druge osobe.

Zdravlje

Zdravlje Riba je dosta dobro prikazano. Što se tiče tekućeg perioda vode računa o zdravoj ishrani i zdravom načinu života što im pomaže da se osećaju dobro i da budu zdrave. Raspoložene su za sticanje novih znanja vezanih za održanje zdravlja preko polja ishrane. To znači da se mogu obratiti nutricionisti za savet ili naći literaturu na navedenu temu. Velike su šanse da uvedu neke promene u ishrani: izbace ono što je štetno za organizam i probaju nešto novo. Jedino što im nedostaje je fizička aktivnost. Njih opušta voda, pa bi im odgovaralo plivanje ili rekreacija pored neke vodene površine. Svoje stavove o novom načinu ishrane i zdravom životu podeliće sa prijateljima.

Astrolog Tanja Spasić

Komentari (1)

SKORPION - AUSTRIJA

14.09.2020 14:39

Bivso ljubav ne trebam vise i tacka,vec sam napisao jednom. Trebam vitko spontano,vatreno partnerko koja ce ostati kod mene do kraja zivota. Lep pozdrav!