horoskop, priroda
shutterstock
horoskop, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

Najviše će biti uočljivi problemi na polju ljubavi, svađe, raskidi i preljube će obeležiti vladavinu retrogradnog Plutona.

Mnogi veruju da je Merkur najveći negativac među planetama, kada je reč o astrologiji. Zapravo, Pluton je još gori kada je u retrogradnom hodu. Ova planeta kontroliše našu podsvest i ima jako snažan uticaj na nas, posebno na ljubavne veze.

U ovom periodu se nikako ne preporučuje ni zaljubljivanje - te veze neće imati budućbost, burne svađe su izveusne, a moguće je da se sve završi agresijom na grabnici sa nasiljem.

Horoskopski znakovi koji su najviše pogođeni retrogradnim Plutonom

Svaki od predstavnika zodijačke konstelacije, u jednom ili drugom stepenu, osetiće uticaj patuljaste planete. Ali biće i onih koji treba da budu što oprezniji.

Ovim negativnim apsektom najviše će biti pogožena tri znaka Zodijaka:

Blizanci - tokom retrogradnog perioda Plutona, moraju da izbegavaju sve napore i ne rizikuju karijeru. Čak i ako im se čini da cilj opravdava sredstvo.

Rak - predstavnici ovog znaka biće neka vrsta magneta za nesreću. Ako je moguće, izbegavajte da vozite makar do 10. juna.

Vaga - retrogradni Pluton biće posebno opasan za ovaj horoskopski znak. Vage moraju da nauče da kažu "ne", u suprotnom javiće se veliki problemi. Oslobodite se otrovnih ljudi pod obavezno!

Komentari (1)

SKORPION - AUSTRIJA

27.04.2021 20:54

Nemoj slucajno da se zaljubis u mene.Ovako neće da osbstane veza,a neću da se nerviram sa tabom.?‍♂️