Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, pred vama je dan u kom ćete biti veoma zauzeti i opterećeni poslom. Potrudite se da na adekvatan način organizujete svoje vreme.

LJUBAV: Moguće je da se nadate da će voljena osoba moći da vam oprosti za neke sitne greške koje ste pravili u prošlosti. Pred vama je period u kojem se odnos između vas polako popravlja.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Preporuka je da se potrudite da povećate unos vitamina ali i da prekontrolišete krvnu sliku kako biste bili sigurni da je sve na tom polju uredu.

BIK

POSAO: Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju posao. Sve vam danas ide od ruke! Imate sreće! Slobodno se ohrabrite da uđete u neki novi projekat danas.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa nekom osobom koja je rođena u vatrenom znaku. Sledi vam lepa avantura. Ukoliko već imate partnera odlično se slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije. Možete da očekujete da ćete na ovom polju uspeti da ostvarite stabilnost i balans kojem težite. Današnji dan vam je sasvim naklonjen.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste trenutno u fazi u kojoj se od vas ne traži previše. Odgovara vam nešto mirniji poslovni tempo. Niste sada raspoloženi za veće promene ili ambicije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, pred vama je teži period u kom će biti dosta preispitivanja na obe strane. Moguće je da na neki način imate potrebu da budete ponovo slobodni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o tome kakve namirnice unosite jer su vam organi za varenje veoma osetljivi. Pazite i da ne dođe do prehlade.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da očekujete neke manje kočnice na poslovnom planu, pa se potrudite da ništa ne forsirate. Pred vama je period u kojem veoma lako može doći do novih problema.

LJUBAV: Pokušavate da stupite u kontakt sa jednom osobom iz vaše prošlosti ali bi možda najbolje bilo da odustanete od te ideje. Sa bivšim nećete dobiti ništa što već niste videli.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Povedite računa o vašem zdravlju u narednom periodu. Moguće su i tegobe vezane za kašalj, pluća. Izbegavajte cigarete maksimalno.

LAV

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti iako nemate neki veliki razlog za to. Preuveličali ste neke probleme. Potrudite se da se malo prizemljite i da realnije bez panike sagledate stvari.

LJUBAV: Imate stabilnost sa voljenom osobom i zadovoljni ste. Sve što ste oduvek želeli je tu, u vašim rukama. Možete da očekujete dan u kojem ćete biti emotivno ispunjeni.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Pred vama je period u kojem možete da imate neke tegobe i nestabilnosti vezane za hormone. Potrudite se da primetite simptome.

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan, pa nemojte mnogo da očekujete. Čuvajte svoje stvari i imovinu od štete ili krađe. Moguće je da ćete imati neko manje razočarenje na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ste malo razočarani jer partner nije ispunio vaša očekivanja. Sledi vam period promena. Ukoliko ste slobodni, onda niste spremni za sasvim ozbiljnu vezu sada.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas muči. Moguće je da imate probleme sa nervozom i nesanicom. Potrebno vam je neko vreme koje biste posvetili samo sebi kako bi se opustili malo.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Imate neke dileme vezane za poslovno polje i teško vam je da donesete odluku. Pustite da sve prenoći. Današnji dan vam nije povoljan za donošenje novih odluka.

LJUBAV: Moguće je da ne pokazujete svoje emocije otvoreno i da je vaš partner zbog toga malo zbunjen. Povedite računa o njegovim osećanjima. Ukoliko ste slobodni ide vam flert sa Ovnom.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobro stanje kada je u pitanju polje zdravlja. Ne očekuju vas veće tegobe i generalno se osećate sasvim dobro. Možete da se opustite.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete nove poslovne probleme. Ako budete pitali pravu osobi za pomoć, sve ćete brzo rešiti. Nemojte da rešavate sve sami kada pored sebe imate adekvatnu pomoć.

LJUBAV: Niste se mnogo udubili u flert sa jednom osobom jer su vam misli i dalje usmerene na bivšu ljubav. Potrebno je da se potrudite da prebolite osobu iz vaše prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Niste preterano opušteni, pa su mogući i problemi sa nervnim sistemom. Savetuje vam se veći unos magnezijuma na svakodnevnoj bazi.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje komunikacije sa ljudima kojima ste okruženi na poslu. Pred vama je faza u kojoj mnoge nesporazume možete da rešite lako.

LJUBAV: Osećate se dobro pored svog partnera i zadovoljni ste. Možete da očekujete povoljnu fazu za polje ljubavi. Ukoliko ste slobodni, mogli biste da upoznate novu osobu danas.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije i prija vam da budete fizički aktivni! Pred vama je jako dobar dan tokom kojeg ćete uspeti u svemu što naumite.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju posao. Nećete imati nove probleme ili komplikacije. Sve ide mirnim tokom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Ljubav vam sada nekako nije prioritet u životu. Više ste posvećeni prijateljima, porodici. Kasnije dolaze nova poznanstva. Za sada vam prija da se malo opustite.

ZDRAVLJE: Problemi sa migrenom bi mogli da vas muče ako ste već u prošlosti bili skloni tome. Generalno su moguće glavobolje i osetljivost predela oko očiju i slepoočnica.

VODOLIJA

POSAO: Može vam se pružiti prilika za saradnju sa inostranstvom, koja bi bila veoma povoljna po vaš posao. Iskoristite maksimalno svaku šansu koja vam se na ovom polju ukaže.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i privlačni osobama suprotnog pola. Šaljete neku pozitivnu energiju i lako sklapate nova poznanstva. Možete da očekujete dobar dan za polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas generalno su mogući i problemi sa disajnim putevima i respiratornim sistemom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

RIBE

POSAO: Nemate neke veće promene na ovom planu tokom današnjeg dana. Sve teče kao i do sada, mirno i bez stresa. Možete da očekujete da ćete biti prilično opušteni kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Moguće je da vam smeta ljubomora koju pokazuje vaš partner i da sve češće imate nesuglasice zbog toga. Pred vama je faza u kojoj ćete sve češće razmišljati o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Tokom današnjeg dana će vam prijati da se malo odmorite, da se posvetite sebi i dragim ljudima. Izađite u šetnju po prirodi ili ugodite sebi.