Ribe očekuje uzbudljiva ljubavna avantura, Strelac će imati problema sa probavom, a Škorpiji poslovni pregovori neće ići na ruku!
alo.rs
horoskop, priroda
horoskop, priroda, Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je dan tokom kog ćete uspeti da rešite neke važne nedoumice. Moguće je da ćete konačno prelomiti oko nekih novih ulaganja.

LJUBAV: Imate maksimalno poverenje u svog partnera i znate šta možete da očekujete od njega. Odnos vam je iz dana u dan sve bolji. Pred vama je faza u kojoj ćete biti i te kako zadovoljni.

ZDRAVLJE: Pazite na ishranu. Važno je da na vreme regulišete probleme koje imate sa holestrolom. Posavetujte se sa vašim lekarom oko promena koje treba da uvedete.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da sklopite važan poslovni dogovor koji vam može obezbediti stabilniju zaradu u budućnosti. Pred vama je faza u kojoj posao kreće uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Na polju ljubavi vam se dešavaju zanimljive promene sa osobom koja je rođena u znaku Strelca. Ako već imate partnera, moguće je da planirate zajedničko putovanje.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni prehladama, virusima i problemima sa zdravljem. Ne rešavajte stvari sami, obratite se lekaru.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas mogućnost da ostvarite poboljšanje zarade, kroz neki dodatni posao ili angažman sa strane. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Ne očekuju vas preterano velike promene kada je u pitanju ljubav. Ukoliko imate partnera stanje je stabilno kao i pre. Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povoljan period za mršavljenje je pred vama. Vreme je da se organizujete i posvetite dijeti- promenjenom režimu ishrane koji će imati pozitivne efekte na vaše zdravlje.

RAK

POSAO: Moguće je da vas tokom današnjeg dana prate neka manja otežanja i da vam nije lako da završite sve svoje obaveze. Osećate se malaksalo i nemate dovoljno volje za bavljenje poslom.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati neki nesporazum ili svađu sa voljenom osobom. Biće vam potrebno vreme da to rešite. Potrudite se da pokažete spremnost i volju ka kompromisima.

ZDRAVLJE: Budite oprezni danas kada je u pitanju zdravlje jer vam horoskop nije dobro postavljen. Čuvajte se naglih promena, problema, padova, povreda, pazite u saobraćaju.

LAV

POSAO: Pokušavate da dođete do inspiracije za nove poslove ali vam nešto ne ide. Pokušajte da se ne forsirate. Važno je da budete dovoljno skoncentrisani kako bi sve odradili kako treba.

LJUBAV: Moguće je da imate tremu pred sastanak sa simpatijom i da ste veoma uzbuđeni što ćete se konačno videti malo nasamo, van društva ili okruženja koje vas je spojilo.

ZDRAVLJE: Prati vas iscrpljenost i hroničan umor. Potrebno je da izdvojite više vremena kako biste mogli da spavate, da se odmarate i opuštate. Vašem organizmi je neophodan predah.

DEVICA

POSAO: Možete da se oslonite na pomoć svojih saradnika koji su vam na raspolganju. Može se reći da ste veoma dobar tim i da je pred vama put do poslovnog uspeha.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je veoma povoljan dan za flert sa osobom koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja. Zauzete Device mogu da očekuju stabilnost sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom. Pred vama je faza u kojoj ćete imati probleme sa venama i osetljivost na tom polju. Preporuka je da se oko svega posavetujete sa lekarom.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste dobili podršku koju ste očekivali i da vam to predstavlja veliku kočnicu ka poslovnom napredovanju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke dileme.

LJUBAV: Moguće je poznanstvo sa osobom koja u vama budi veoma jaku strast. Ako je u pitanju Riba, stvari će biti zanimljive. Možete da se nadate pozitivnom razvoju situacije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Povedite računa da ne dođe do uganuća, istegnuća i sličnih problema. Ako ste fizički aktivni budite pogotovo oprezni.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume tokom važnih poslovnih pregovora na koje ste usmereni. Vreme je da sami razmislite o greškama koje ste možda pravili.

LJUBAV: Upoznajete zanimljivu osobu u koja je na neki način povezana sa vašim bliskim okruženjem ili komšilukom. Pred vama je faza u kojoj će biti novih emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Osetljivi ste i podložni brojnim tegobama. Vreme je da razmislite malo o svom stilu života i da budete obazriviji prema sebi.

horoskop

pixbay

Foto: pixabay

STRELAC

POSAO: Nemojte da očekujete previše jer vam dan nije baš dobro postavljen. Potrudite se da završite rutinske obaveze koje su vam važne, a ostatak stvari ostavite za drugi dan.

LJUBAV: Moguće je da se ne slažete baš najbolje sa voljenom osobom i da vam to predstavlja veliki stres u životu trenutno. Ako ste slobodni, na vidiku nema nekih važnih promena.

ZDRAVLJE: Loša probava je naglašena. Moguće je da ćete imati veće tegobe sa varenjem i osećajem nadutosti. Povedite računa o svojoj ishrani i o unosu tečnosti.

JARAC

POSAO: Iako ste imali neke troškove, stanje na polju finansija vam je generalno stabilno. Očekuje vas dobar dan tokom kojeg na poslovnom planu neće biti briga.

LJUBAV: Moguće je da konačno prevazilazite neke probleme koje ste imali u prošlosti sa osobom koju volite. Spremni ste da jedno drugome date novu šansu kako bi bili srećni.

ZDRAVLJE: Smanjite unos kofeina ali i gaziranih napitaka. Važno je da pazite na svoje navike i da se potrudite da one postanu zdravije, da se manje opterećujete dodatnim unosom toksina.

VODOLIJA

POSAO: Ishod situacije koja vas je zabrinjavala će biti pozitivan. Možete da se nadate dobrim rešenjima. Posao bi trebao danas da vam krene u pozitivnom pravcu.

LJUBAV: Dobro se osećate pored voljene osobe i nemate nikakve probleme u braku. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv kontakt sa Devicom. Ona vas šarmira svojim intelektom.

ZDRAVLJE: Manji pad energije je moguć u drugom delu dana pa se potrudite da se ne naprežete previše. Iskoristite današnji dan kako biste mogli da se odmorite i opustite.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan tokom kog će vas pratiti faktor sreće! Sve okolnosti vam idu u prilog! Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom koja vam se dopada. Sa zavođenja prelazite na malo konkretnije korake. Spremni ste da uđete u novu vezu.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom. Prija vam fizička aktivnost i trošenje energije kroz rekreaciju, nakon toga se osećate bolje, jače, zdravije i srećnije. Sve dok ste u formi- zadovoljni ste!