horoskop, priroda
privatna arhiva
https://youtu.be/klQ5IPVktnk Embed: XMA Header Image Dnevni horoskop za 24. februar 2020. || Alo.rs

OVAN

POSAO: Nemojte insistirati samo na zaradi, povedite računa o tome da vase poslovanje prati stabilan i dugoročan uspeh. Bićete vrlo zadovoljni postignutim rezultatima.
LJUBAV: Ako ste slobodni, privući će vas osoba koju cete upoznati preko prijatelja. Ipak, teško će biti održati trajnost i stabilnost te veze u vremenu.
ZDRAVLJE: Potpuno ste sebe zanemarili. Mogući su veći problemi, pad imuniteta i sklonost infekcijama. Pazite na ishranu i stomačne tegobe.

BIK

POSAO: Poslovi su u zastoju i vi se osećate nemoćnim da utičete na vanjske okolnosti. U stvari nude vam se brojne mogućnosti, ali ni jednu nije moguće odmah realizovati. Imate osećaj kao da su vam vezane ruke i kao da ne možete da donesete ispravnu odluku.
LJUBAV: Bićete vidno zadovoljniji svojim odnosom sa partnerom. Komunikacija i razumevanje biće veoma dobri. Povoljan je period da otputujete nekud zajedno sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska. Očekuje vas period u kojem ćete biti malo slabijeg zdravlja. Povedite računa o sebi i idite na redovne lekarske kontrole.

horoskop, priroda

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

BLIZANCI

POSAO: Vrlo ste aktivni u planiranju poslovnih obaveza. Možete očekivati nečiju pomoć za njihovu realizaciju. Moguće od strane bliskog prijatelja ili uticajne osobe.
LJUBAV: Više vremena ćete provoditi kod kuće, u porodičnom krugu, sa partnerom. Mogući su manji sukobi unutar porodice, ali dobrom komunikacijom možete rešiti svaki problem.
ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i rekreacija. Važno je da svoju energiju na adekvatan način trošite. Bavite se sportom, jer se dobro osećate kada ste aktivni.

RAK

POSAO: Ako ste na rukovodećoj poziciji promene su neminovne. Možda neće biti ugodne, ali nećete imati izbora. Gledajte na stvari vizionarski, ka budućnosti.
LJUBAV: Ako ste slobodni, puno vremena provodićete u gradjenju svoje karijere pa ćete zanemariti emotivni život, ali baš jedna osoba iz vašeg poslovnog okruženja može vam privući pažnju. Biće to interesantna igra nadmetanja, koja se može pretvoriti u nešto više od običnog flerta.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Vodite računa o srcu i kičmi. Prvelika opterećenja mogu negativno da deluju na kičmeni stub, a posledica je problem ukočenosti.

horoskop, priroda
Foto: gettyimages

LAV

POSAO: Moguće je napredovanje koje ste zaslužili upornim zalaganjem, učenjem i usavršavanjem. Vi volite da rukovodite i organizujete ljude, a pokazaćete se kao vrlo uspešan upravljač poslova i ljudi.
LJUBAV: Prisutnoje emotivno zahlađenje u odnosima sa partnerom ali samo za kratko. Svojevrsna emotivna kriza biće praćena vidnim nezadovoljstvom kod vas, a ako ste dugo u vezi ili braku činiće vam se da se vas ljubavni život svodi na puku dužnost.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate problema sa zdravljem. Povoljan je dan za druženje i treba da ga provedete sa prijateljima i u društvu osoba koje volite.

DEVICA

POSAO: Pruženu šansu ćete maksimalno iskoristiti i dokazati da vam se mogu poveriti najteži i najodgovorniji zadaci. Imate energije na pretek. Sa lakoćom ostvarujete zapažane rezultate.
LJUBAV: Postajete emotivno nestrpljivi, a vaše zadovoljstvo biće moguće jedino ako vam partner stalno pokazuje svoju naklonost, pažnju i obožavanje. Kako to nije moguće bićete ćudljivi, ali erotski život može biti interesantan.
ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema. Osećate se jako dobro, zdravlje vam je stabilno. Ako je i bilo problema, sada ste ih prevazišli.

VAGA

POSAO: Vi niste osoba koja se predaje lako, međutim u poslednje vreme bili ste mučeni raznim sumnjama i nedoumicama kako da rešite nagomilane probleme, a pri tom ste imali poteškoa i sa okolnostima koje vam nisu išle na ruku.
LJUBAV: Ako ste slobodni može vam se dopasti osoba koja se bavi nekim javnim poslom i vrlo je inteligentna i uspesna. Ovo je povoljan dan za emotivni život i harmoniju sa voljenom osobom, pa iskoristite svoju priliku.
ZDRAVLJE: Čuvajte se hroničnih bolesti i psiholoških komplikacija. Ukoliko osetite tegobe, obratite se na vreme stručnom licu koji može naći rešenje vaših problema.

ŠKORPIJA

POSAO: Stvari polako dolaze na svoje mesto i nalazite način da pridobijete druge za svoju stvar. Možete sklopiti vrlo važan poslovni dogovor, koji će se pokazati kao pravo rešenje kasnije. Bićete vrlo zadovoljni.
LJUBAV: Ovaj dan biće vrlo strastven i buran, neko će vas inspirisati da se sasvim oslobodite i prepustite uživanju. Ako ste duze u vezi, osetićete ponovo bliskost i strast u partnerskom odnosu.
ZDRAVLJE: Moguće prolazne tegobe sa stomakom. Čuvajte se elektricnih uredjaja i struje uopste.

horoskop, priroda, mlad mesec

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Razmišljaćete vrlo praktično i biti skloni sukobima sa onima koji ne dele vaše mišljenje. Ipak, vi uvek znate šta i zašto nešto radite, pa drugi nemaju razloga da sumnjaju u vaše odluke.
LJUBAV: Vašem ljubavnom životu malo je poljuljana stabilnost, ali ako imate decu verovatno su vaša strahovanja vezana za probleme sa njima. Moguće je da ne možete sasvim da predvidite ponašanje svog deteta i to vam uliva nervozu i nesigurnost.
ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost, a naročito plivanje. To vas rasterećuje. U dobroj ste kondiciji.

JARAC

POSAO: Osećate se konfuzno na radnom mestu, međutim kriza i sumnja u sopstvene sposobnosti proći će vas veoma brzo, imaćete priliku da budete vrlo zadovoljni svojim poslovnim rezultatima.
LJUBAV: Nezadovoljni ste i nalazite se u manjoj emotivno – erotskoj krizi, i ali to kratkotrajno nezadovoljstvo jenjava , kada ćete imati prilike da se radujete novom početku.
ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period kada možete imati problema sa jetrom. Izbegavajte bilo koji vid poročnog ponašanja.

VODOLIJA

POSAO: Jedno partnerstvo može biti poslovno vrlo uspešan projekat za vas ako napravite dogovor. Zastićeni ste od svakog rizika. Nakon toga situacija kreće na bolje i možete očekivati pozitivne promene u poslovnoj sferi.
LJUBAV: Razmišljaćete vrlo intenzivno, ukoliko je vaša veza opstala, uprkos svim „burama“ i krizama. Ako ste slobodni privuče vas osoba na nekom javnom skupu ili u uniformi.
ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Posavetujte se sa lekarom, ako vas nesto muči. Prventiva nikada nije na odmet.

RIBE

POSAO: Očekujete nečiju finansijsku pomoć, za svoje poslovne planove i bićete vrlo zadovoljni kada druga strana bude ispoštovala dogovor. Ne budite brzopleti i pohlepni na materijalne vrednosti. To nije vaš stil.
LJUBAV: Ako ste duže u braku, možete osetiti snažnu potrebu za promenom u vašem emotivnom životu i novim uzbuđenjima. Poradite zajedno sa partnerom na emotivnim problemima, ulazak u tajnu vezu nije pravo rešenje.
ZDRAVLJE: Pazite se prehlada. Ne uzimajte hladno. Mogući problemi sa grlom na početku, a do večeri vas već može slomiti visoka temperatura.

Tagovi