horoskop, priroda
pixabay
horoskop, priroda

pixabay

Foto: pixabay

Ovan

Posao

Dobra intuicija kroz situacije u kojima se budete nalazili. Juni vam donosi pojačane aktivnosti, službena putovanja, kontakte sa novim saradnicima. Usmereni ste ka novcu. Prisustvo Venere omogućava bolju finansijsku situaciju. Dopunskim aktivnostima dolazite do zarade koja vam omogućava planirani godišnji odmor.

Ljubav

Prva nedelja juna donosi ljubavna razočarenja. Tajne veze su nestabilne. Neće vas držati mesto do sredine juna. Lako menjate društvo, mesto izlaska. Sve u potrazi za što boljim provodom. Bez razmišljanja ulazite u vezu sa osobom koja vas na bilo koji način zainteresuje. Niže se avantura za avanturom. Tu su i duple veze preko kojih će te doći do saznanja da li vam je i dalje stalo do stalnog partnera. Druga polovina juna u vama budi potrebu za nežnim ljubavnim ostvarenjem. Dublje ulazite u emotivni doživljaj. Veze koje krenu u ovom periodu imaju dobru budućnost. Avantura u koju ste ušli početkom juna u vama pokreće snažne emocije. Interesovanja za ulazak u zajednički život, venčanje. Bračna sreća.

Zdravlje

U dobroj ste formi. Osetljivost stomaka u drugoj polovini juna.

Bik
Posao

Optimistički ste raspoloženi. Dobro se pronalazite u poslovima koje obavljate. Skladni odnosi sa saradnicima i šefom. Stimulisani ste sa dva divna uticaja koji obećavaju bolju finansijsku situaciju. Početkom meseca moglo bi doći do značajnih poslovnih promena koje pozitivno utiču na vašu karijeru.

Ljubav

Boravak Venere u vašem sazvežđu u vama budi želju za ulepšavanjem, izlascima i ljubavnim ostvarenjem. Uticaj vas napušta u zadnjoj nedelji juna. Maksimalno iskoristite ovu Veneru. Ponoviće vam se tek za godinu dana. Posle prve nedelje juna lakše dolazi do pomirenja. Promene društva, putovanja, kontakti sa strancima i veselim osobama su put ka novoj ljubavi. Partneri iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija i Ribe su pravi izbor. Početkom juna očekuje vas romantična ljubavna priča koja kreće iz prijateljstva. Sredinom meseca očekujte veliko ljubavno ostvarenje. Drugi deo juna priča o iskrenim ljubavima, skladnim odnosima sa partnerom. Planovi o godišnjem odmoru ili kraćem putovanju učvršćuju vezu.

Zdravlje

Venera vas pokreće i donosi optimizam. Ne idite preko svojih fizičkih mogućnosti.

Blizanci
Posao

Do sredine meseca očekuju vas dobre promene. Neplanirane okolnosti ili saradnja sa prijateljima pruža mogućnost novog poslovnog početka. Vraćanje stare pozicije. Bolje poslovanje kroz privatni biznis. Dobitak zaposlenja na koji ste dugo čekali. Uspešne finansijske konstrukcije. Konačno vraćanje starih dugova.

Ljubav

U vaše sazvežđe ponovo ulazi 18. juna. Svaka opreznost je preporučljiva. Mogli bi postati predmet ogovaranja i tuđih spletki. Pogrešno razumeti partnera, poverovati u tuđa ogovaranja. Verujte sebi ako radite na pomirenju. Iskrenost pobeđuje. Romantičnu vezu ostvarujete na fakultetu, seminaru, putovanju. Kontakti sa osobama koje često putuju, pobornici su umetnosti i lepote, razbiće monotoniju u kojoj se nalazite. Sportista ili uniformisana osoba koja je već prisutna u vašem životu biće veliko ljubavno ostvarenje. Juni će te pamtiti po tajnim vezama i vezama sa osobama koje ne žive u vašem mestu boravka. Sve bitne organizacije prepustite bračnom partneru.

Zdravlje

Slaba koncentracija. Budite oprezni u saobraćaju, ne precenjujte svoje mogućnosti.

horoskop, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

Rak

Posao

Uspešna saradnja sa šefom i uticajnim osobama otvara vam vrata uspeha. Tuđi komentari izazivaju zbunjenost. Čuvajte se ovakvih situacija. Iskoristite mudrost koju nesebično primate od Jupitera. Idite ka svom cilju. Neka vam pokretačka snaga bude novac do koga možete doći na lakši način.

Ljubav

Do sredine juna neplanirane situacije omogućavaju obnovi veze koja je trajala duže od godinu dana ili ste duži vremenski period bili razdvojeni. Biće još prilika ali ne na lagan i spontan način. Početkom meseca primećujete češća udvaranja uticajnih ili zauzetih partnera. Blizancu nećete moći odoleti iako ste svesni da vaš odnos mora ostati tajan. Posle prve nedelje juna komentari bivšeg tajnog partner mogli bi vas isprovocirati. Ne reagujte. Cilj mu je na bilo koji način da dođe u kontakt sa vama. Moguća su i lažna obećanja. Budite oprezni, testirajte ga. Velika ljubav izrodiće se iz slučajnog poznanstva. Kraj meseca će te dočekati zaljubljeni i sretni sa simpatičnom i zabavnom osobom koju ste primetili početkom juna. Ljubomora ruši odnose u braku.

Zdravlje

Bićete rigorozni prema sebi kako bi sačuvali dobar izgled.

Lav
Posao

Prva polovina juna donosi bolje mogućnosti poslovnog ostvarenja privatnicima. Novi poslovi pod boljim uslovima. Dešavaju se lepe promene. Ostvarenja na lakši način. Stimulativno delujete na saradnike. Diskrecijom i mudrošću prevazilazite postojeća neprijateljstva. Dobitak zaposlenja u struci.

Ljubav

Odlaskom na nečije slavlje dolazite do informacija o bivšem partneru. Shvatićete da je tvrdoglavost razlog tolike patnje. Do pomirenja je već moglo doći. Nije ni sada kasno. Poznanstva do kojih dolazi preko poslovne saradnje vode vas u novu ljubav. Partner je uspešniji od vas. U vaš život se vraća starija osoba koja je već pokušavala da vas osvoji. Ovu priliku ne bi trebali da propustite. Veliko osveženje vas očekuje sa partnerom koji je u fazi razvoda, ima loše odnose sa bračnim partnerom. Budite oprezni, moguća su sva razočarenja. Ljubavna čarolija vas očekuje kroz tajnu ljubav ili ljubav sa osobom iz inostranstva. Tokom juna ne prihvatajte sve informacije koje se odnose na vašeg partnera. Moguće su provokacije i spletke od vama bliskih osoba.

Zdravlje

Dobro zdravlje i optimizam. Mogući su problemi sa grlom.

Devica
Posao

Neophodno je da se menjate, da na drugačiji način prihvatate situaciju u kojoj se nalazite. Sunce vas i te kako podržava. Omogućava da se izborite za bitne poslovne ciljeve. Verujte u sebe i ne osvrćite se na komentare saradnika koji na sve gledaju sa negativne strane. Priključite se uspešnima.

Ljubav

Imajte više vere u sebe ako želite pomirenje. Bliski prijatelji bi vam mogli biti odlična podrška. Oslobodite se loših sećanja, dajte sebi još jednu šansu. Sve dok ovu ljubav ponovo ne proživite nećete imati mira. Uspešne nove ljubavi ostvarujete sa osobama koje su pozitivne, nasmejane. Neočekivano zaljubljivanje na izletu ili putovanju u društvu prijatelja. Tokom juna lako bi mogli ući u vezu koja bi vam donela potpuno emotivno ostvarenje. Svaki kontakt koji krene lagano je ono pravo. Ne slušajte tuđe savete. Sami znate šta želite i u tom pravcu idite. Ljubomorne i zahtevne osobe vam se ne preporučuju. Ulazak u duplu vezu mogao bi biti rizičan po vas. Bračni partner vam priprema lepo iznenađenje.

Zdravlje

Nađite vremena za odmor. Pad koncentracije.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Vaga

Posao

Vage su napokon izašle iz jednog nestabilnog perioda. Tokom juna nadoknadićete sve ono što ste propustili u prethodnom periodu. Vraćate se na velika vrata uspeha. Kontakti sa strancima i inostranstvom pozitivno guraju vašu karijeru. Uspeh kroz poslovna putovanja. Lakše do zaposlenja.

Ljubav

Vladar vašeg astrološkog polja ljubavi prima nepovoljne uticaje. Ako budete neodlučni, povodili se mišlju da vas prati loša sreća u ljubavi, nećete se ni zaljubiti. Propustićete lepe momente. Kako se odnosite prema poslovnim obavezama takvi budite i prema ljubavnim dešavanjima. Optimizam pojačava ljubavnu sreću. Ne dvoumite se mnogo kada naiđete na prijatnu osobu. Juni vam donosi neočekivane ljubavi u neobičnim situacijama. Spontanost i iskrenost navodi vas ka uspešnim vezama. Prevelika očekivanja od novog partnera ne vode vas nikuda. Ono što bi moglo biti uspešno sami možete upropastiti. Maksimalno iskoristite pozitivne uticaje Sunca koji vas vode u ljubavno ostvarenje.

Zdravlje

Vraća vam se pozitivna energija.

Škorpija
Posao

Iza vas su neprijatna iskustva. Iskrenost vam ništa dobro nije donela. Veću pažnju posvetite saradnicima koji sa vama ne dele isto mišljenje. Oslonite se na svoje sposobnosti i želje kako bi vratili samopouzdanje. Pred vama je lakši i uspešniji period. Stara poznanstva donose nove mogućnosti. Značajan finansijski oporavak.

Ljubav

Juni je mesec za velika ljubavna ostvarenja. Ulazak u zajednički život. Ubrzan razvoj dešavanja kroz nove veze. Posle drugog, trećeg izlaska odlazite kod partnera kući. Više vremena provodite u domu partnera. Niko vam ne treba, dovoljni ste jedno drugom. Putovanja i poznanstva sa osobama koje žive u inostranstvu nude nove mogućnosti. Povratak bivšeg partnera iz inostranstva. Drugačije vidite vaš odnos zahvaljujući iskustvima koja ste prošli u međuvremenu. Nadmetanje sa novim partnerom nigde vas ne vodi. Dajte sebi šansu, promenite stav. Prijatno će te se iznenaditi. U ovom periodu vam se ne preporučuje ulazak u vezu sa zauzetom osobom. Bolji odnosi u braku. Uzvratite svaku pažnju koju vam partner pruži.

Zdravlje

Skloni ste gojenju, preterivanju u svim zadovoljstvima.

horoskop

printscreen

Foto: printscreen

Strelac

Posao

Venera vas pozitivno podržava na poslovnom planu. Vraća vam se optimistički stav. Na sve gledate sa lepše strane. Samo nemojte da se opustite. Mogli bi sebe u nečemu preceniti, doneti pogrešnu odluku u bitnoj situaciji što neće proći nezapaženo. Čuvajte dokumenta. Povoljno za kredite, pozajmice, rešavanja nasledstva.

Ljubav

Izlasci na lepa mesta daju veće mogućnosti novog poznanstva. U svemu imate meru. Svojim stavom budite interesovanja osoba suprotnog pola. Kada to registrujete strpljivo čekate partnera da se bori za vas. Dublje ulazite u emotivne odnose. Pored privlačnosti potrebna vam je prijatna komunikacija kako bi prihvatili udvaranje. Najlepša ljubavna ostvarenja postižete na diplomatski način. Prijaće vam udvaranja od uspešnog ili zauzetog partnera. Sa uspešnom osobom ostvarujete interesantnu avanturu koje će te se dugo sećati. Iskrene emocije vas očekuju od zauzetog partnera. Obavljanjem ustaljenih svakodnevnih obaveza ulazite u stabilnu vezu sa Bikom. Nesporazumi u braku. Razgovarajte.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe izazvane načinom ishrane.

Jarac
Posao

Spremni ste na mnogo veće i odgovornije poslove. Uz hrabrost i veliki trud pokrećete uspeh na brži način. Juni je mesec dokazivanja kroz individualni rad. Ne obazirite se na tuđe komentare. Moguće su sve vrste dezinformacija koje bi izazvale zbunjenost. Zaposlenje preko muške osobe.

Ljubav

Juni je kao stvoren za ljubav. Venera će boraviti u vašem astrološkom polju ljubavi. Poznanstva kroz različite okolnosti omogućavaju novi ljubavni početak. Vašu pažnju će privlačiti zabavne i razgovorljive osobe. Jedno takvo poznanstvo se nastavlja. Da bi sredinom meseca ušli u vezu. Do tada će te se opredeliti za jednog od dva partnera. Ako se u međuvremenu pojavi bivši partner, dobro razmislite. Veće ostvarenje vam omogućava novi početak. Preko bliske osobe ili putovanja ostvarujete se sa romantičnim partnerom. Tu su i tajne ljubavi. Veze koje započnu u ovom periodu kreću opušteno kroz zadovoljstva. Neki će pronaći budućeg bračnog partnera. Bolji odnosi u vezama i braku. Maksimalno iskoristite ovaj povoljan period. Ljubav vas čeka.

Zdravlje

Smanjena koncentracija. Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija
Posao

Već je vreme da ozbiljne poslovne poduhvate postepeno privodite kraju. Neki od vas će se u ovom periodu vratiti na staru dobru poziciju. Dosadašnjim zalaganjem vratiti stara dobra vremena. Strpljenje i mudrost. Očekuje vas opomena za kaznu u saobraćaju. Stabilna finansijska situacija.

Ljubav

Sigurno će vam biti teško da se snađete u dešavanjima koja vas očekuju u junu. Početkom meseca prijaće vam udvaranja na radnom mestu. Da bi se partner iz vama neobjašnjivih razloga povukao posle nekoliko dana. Ne analizirajte mnogo, ponovo će se pojaviti idućeg meseca. Do kraja juna očekuju vas susreti sa ljubavima iz prošlosti. Ako se neko umešao u vaš odnos netačnim informacijama, sada istina izlazi na videlo. Velike su šanse za pomirenja. Svaku nejasnu situaciju definitivno raščistite. Ne povodite se prvim utiskom pri upoznavanju sa osobom koja vam deluje simpatično. Intenzivnije se družite i nećete doneti pogrešnu odluku. Brzo bi bili razotkriveni ukoliko uđete u duplu vezu.

Zdravlje

Disciplina u ishrani i načinu života poboljšava fizičko zdravlje.

Ribe
Posao

Razgovori i informacije do kojih dođete tokom juna usmeriće vas u kom pravcu bi trebali da idete. Imaćete odličnu podršku uspešnih osoba, možda šefa. Osobe koje prema vama gaje simpatije ili ste u emotivnoj vezi, omogućiće vam najbolja rešenja u putu ka određenom cilju. Uspešan mesec.

Ljubav

Emotivne Ribe teško zaboravljaju staru ljubav. Čak i ako im se desi nešto novo ne pronalaze nikakvu lepotu. Juni će vam doneti mnoga ljubavna ostvarenja. Uz podršku bliskih prijatelja napokon se približavate voljenoj osobi. Rešite se svih nesigurnosti i strahova koji vas muče. Samo tako možete doći do stabilnog pomirenja. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa su vrlo aktivni. U svakoj novoj situaciji budi im se nova ljubavna želja. Sada je pitanje koliko će vas to držati. Udvaranja vam neće nedostajati. Ako se dvoumite između dva partnera, opredelite se za stabilnu osobu. Možda je starija od vas. Ako to uspete da prevaziđete znajte da ste napravili najbolji izbor. Sjajan provod doživljavate kroz vezu na putovanju.

Zdravlje

Promenljivog ste zdravlja. Ako ste pod terapijom budite savesni.