Horoskop, astro, Zodijak
Shutterstock
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Fokusirani ste na oblast finansija odnosno dobijanje kredita i traženje sponzora. Uspešni ste u svojim nastojanjima tako da su kolege oduševljene vašim rezultatima.

LJUBAV: Prezadovoljni ste oblašću ljubavi. U slučaju da ste slobodni menjate status i ulazite u strastvenu vezu. Ukoliko imate partnera posvećeni ste mu i maksimalno uživate.

ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje. Skloni ste infekcijama. Najosetljivi su disajni organi, ali i mokraćni putevi. Bilo bi dobro kada bi danas izbegli nepotrebnu socijalizaciju.

BIK

POSAO: Imate profesionalan odnos prema obavezama. Smatrate da su red, rad i disciplina osnova uspeha tako da sve obaveze odrađujete u skladu sa ovim načelima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i imate potrebu za bliskošću sa partnerom. Insistirate da intimnom susretu, bez prisustva prijatelja ili rodbine. Partner vam izlazi u susret.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Imunitet je jak, tako da se ne vide ozbiljniji problemi u ovoj oblasti. Najbolje da nastavite sa uobičajenim navikama koje doprinose dobroj kondiciji.

BLIZANCI

POSAO: Nadređena osoba inicira razgovor sa vama. Glavna tema su novi poslovni planovi. Ispostavlja se da razmišljate na sličan način tako da se brzo dogovorate u vezi posla.

LJUBAV: Emotivni partner je centar vašeg univerzuma. Emocije su vam žestoko proradile. Trudite se da što više vremena provedete sa voljenom osobom. Odnos vas čini snažnom.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Nema pokazatelja novih zdravstvenih problema. Skloni ste prvenstveno hroničnim problemima.

RAK

POSAO: Prilično ste samouvereni, vredni, puni poleta. Samopouzdanje vam je na vrhuncu tako da smatrate da nema posla koji ne možete uspešno da odradite.

LJUBAV: Emotivno ste nestabilni i emocije vam se menjaju iz časa u čas. Uprkos tome, odnos sa partnerom je stabilan. Iza vaše nesigurnosti kriju se duboke emocije.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično. Imunitet vam je snažan. Najbolje da nastavite sa ustaljenim navikama s obzirom da daju pozitivne rezultate.

LAV

POSAO: Pred vama je poslovni sastanak na kome odlično prolazite. Ostavljate jako pozitivan utisak, da sete odgovorni, pouzdani, osoba od reči, ali u isto vreme i vrlo šarmantni.

LJUBAV: Zaljubljeni ste. Vaše emotivne potrebe su snažne. Imate potrebu za razmenom emocija sa partnerom. Bračni partner vam rado ispunjava želju.

ZDRAVLJE: Što se tiče zdravlja nema pokazatelja pojave novih simptoma ili bolesni. Prvenstveno ste skloni hroničnim problemima sa kostima i pritiskom.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni situacijom na poslu. Smatrate da su vaše sposobnosti mnogo šire od onih koje primenjujete na poslu. Potreban vam je izazov, obaveze ozbiljnijeg tipa.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Pokušavate da drugu stranu ocenite na brzinu. Dopada vam se što ima puno pozitivne energije, ali se pitate da li je emotivno postojana.

ZDRAVLJE: Hronični problemi su i dalje prisutni. Pritisak je sklon oscilaciji, najverovatnije padu. Cirkulacija je slaba i pojedini delovi tela kao da su stalno hladni, nikako da se ugreju.

VAGA

POSAO: U slučaju da ste privatnik fokusirani ste na priliv finansija. Vaša potraga za sponzorom daje rezultate tako da dobijate obećanje o finansijskom podršci.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Osećate se voljeno i partner vam pruža ljubav i sigurnost. Otvoreno mu pokazujete koliko puno vam znači.

ZDRAVLJE: Oblast zdravlja nije najbolje prikazana i ukazuje na mogućnost upotrebe lekova. Čuvajte disajne organe, sinuse, glavu. Prisutna je i mogućnost povrede ekstremiteta.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna saradnja sa inostranim saradnicima se ne odvija na način na koji želite. Saradnja ima dozu nestabilnosti, a sem toga međusobno poverenje nije izgrađeno.

LJUBAV: Ne vidite partnera na objektivan način. Pripisujete mu reči i dela koja nemaju veze sa njim. Prvenstveno ste vi odgovorni što veza ulazi u dinamičan period.

ZDRAVLJE: Mogući su blaži zdravstveni problemi. Ukoliko imate problema sa alergijama sada može doći do alergijske reakcije. Druga mogućnost je da pojedete nešto što vam smeta.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao je stabilan, a vi ste vredni, dobro organizovani, savršeno upoznati sa radnom rutinom. Voleli bi da su finansije bolje.

LJUBAV: Kada je bračni odnos u pitanju očekuju vas problemi na polju komunikacije. Za vas je najbolje da o problemima porazgovarate na otvoren i prijateljski način.

ZDRAVLJE: Imunitet je snažan. Vi se osećate dobro. Evidentno je da vodite računa o svom zdravlju: pazite na ishranu, odmorate se, redovno vežbate. Sve to daje odlične rezultate.

Astrologija, astro, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Oblast suđenja je loše prikazana. U slučaju da ste privatnik i da imate ročište prilično ste zabrinuti jer je potrebno da dokažete svoju nevinost.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Veza se normalno razvija. Vaše emocije su postojane, baš kao i emocije partnerke. Imate veća očekivanja.

ZDRAVLJE: Organizam je u fazi regeneracije. Ukoliko ste bolesni ili ste rekonvalescent primetno vam je bolje i konačno se osećate mnogo snažnije nego ranije.

VODOLIJA

POSAO: U slučaju da ste privatnik zadovoljni ste poslovnom situacijom. Imate jako puno obaveza koje uspevate da odradite, a finansije su stabilne.

LJUBAV: Isplanirali ste trošak, ali niste sigurni kako to da saopštite partneru. Problem je što znate kako partner razmišlja i sigurni ste da će ovaj izdatak videti kao totalno nepotreban.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno dobro. Jedino čega treba da se pričuvate to su povrede. Oblast saobraćaja je loše prikazana i ukazuje na mogućnost povreda tokom vožnje.

RIBE

POSAO: Poslovna situacija je stabilna, mada ste vi prilično tajnoviti. Očekuju vas ili tajni poslovni sastanci ili se može desiti da su vaši planovi tajnog tipa.

LJUBAV: Odličan je dan za upoznavanje zanimljive osobe. Emocije se bude sasvim neočekivano. Vaša intuicija šalje signal da ste konačno sreli odgovarajuću osobu.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imate prilično odgovoran stav prema zdravlju tako da radite sve što je u vašoj moći da ga održite. Prija vam fizička aktivnost.