horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Pomračenje se dešava na osmom stepenu koji pripada Škorpiji, a kako je Merkur vladar Blizanaca i tranzitira zadnjim stepenima Škorpije mnoge osobe može vratiti u prošlost i duboka razmišljanja. Nastupa period istine i mnoge tajne isplivavaju na površinu. Ovaj pun Mesec podstiče um, razmišljanja, planiranja i ideje koje mogu biti usmerene na sledeću godinu. Svakako da u oviom danima treba biti oprez u komunikaciji, pa nam treba poslužiti narodna poslovica "muk je lek " jer su misli i reči najmoćnija energija pa pazite šta pričate u ovim danima pomračenja par dana pre i posle. Strogo treba paziti i u saobraćaju.

Mnoge osobe mogu imati sukobe i krize za vreme ovog pomračenja. Ovo pomračenje treba da ukloni nagomilano nezadovoljstvo od predhodnih pola godine. Svakako da će najviše uticati na Rakove, Jarčeve, Blizance, Strelčeve, Ribe i Device i znaci koji imaju neke planete oko 8 stepena u natalnoj karti. Mnoge osobe sada mogu imati veliki stres, nesigurnost i napetost pa treba biti pojačano oprezan u komunikaciji i saobraćaju. Mnoge osobe mogu imati promene u ljubavnim odnosima, finansijama u druženju i svim odnosima uopšte.

Pojedine osobe koje imaju problema sa nervima sada je potrebno da pojačano pazite jer je ovaj pun Mesec pojačan još i pomračenjem pa pojedincima može da padne mrak na oči.

KAKO ĆE POMRAČENJE DELOVATI NA VAŠ ZNAK I PODZNAK???

OVAN dragi Ovnovi kako se ovo pomračenje dešava u vašoj trećoj kući onda treba da pazite na komunikaciju u saobraćaju ,sa komšilukom, rodbinom, kolegama,saradnicama i svima sa kojima ste u nekom kontaktu. Izbegavajte svaki vid konflikta i pazite da nekog ne uvredite. Mnogi Ovnovi mogu lepo da se druže ili da otputuju . Moguće su napetosti u vezama ili braku i potreba da budete voljeni. Svakako se ispoljava disbalansu emotivnom životu.

BIK dragi Bikovi vi možete najviše osećati ovo pomračenje kada su finansije u pitanju koje se mogu dešavati par dana ranije ili kasnije. Nikako se ne preporučuje da se zadužujete već da strogo vodite računa o finansijama. Iako volite luksuz sada za to nije vreme. Kada je posao u pitanju trebate biti realni i ne gurajte se tamo gde niste u stanju da sve obaveze zadovoljite. Pojedini Bikovi mogu razmišljati o školovanju pa bi mogli i da pokrenete nešto.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

BLIZANCI dragi Blizanci na vas ovo pomračenje dosta jako utiče pa vas može fokusirati na komunikaciju sa rodbinom . Neki vid isceljenja je takođe moguće posebno ako je vaš um otvoren. Mnoguće su veće promenme na vašem, fizičkom izgledu načinu razmišljanja i uopšte promenom imidža. Sve se može dešavati iz vaše intuicije i unutrašnjeg glasa koji sada ne greši već je pojačan.

RAK dragi Rakovi vama se ovo pomračenje dešava u vašem dvanestom polju koje se odnosi na podsvest ,duhovno učenje i tajne . Mnogi Rakovi sada mogu da razotkriju i spoznaju neke nove stvari . Shvatate da sve što ste radili više ne funkcioniše niti ima neke svrhe za vas. Pojedini Rakovi mogu spoznati za neke probleme koji imaju veze sa voljenom osobom ili dragim osobama oko vas tj vašim bliskim ljudima.

LAV dragi Lavovi kod vas se ovo pomračenje može odraziti na vaš duhovni život što bi mogi Lavovi moglči da se zainteresuju na tom životnom putu. Mnogi Lavovi su usmereni na želje ,planove ,prijatelje ,ciljeve jer bi mogli da se tu jave problemi pa nikako ne budite razočarani je se pokazuje istina pa sada znate na čemu ste . Mogući su i neki kvarovi pa se ne trebate nervirati i pitati kako je moguće kada je to nešto kvalitetno. Sve je moguće dragi Lavovi.

DEVICA drage Device ovo pomračenje Meseca snašno utiče na vas pa se nemojte iznenaditi ako se krenu dešavati razne promene u karijeri kako bolje tako i lošije. Moguće je da vam se promeni šef ili da dođe do promene lokacije kada je posao u pitanju . Neka nova uvođenja zakonskih pravila ili da se prilagodiote novim uslovima posla. Sve što trebate sačuvati u memoriji i kompjuterima obezbedite jer su mogući kvarovi i da se sve izbriše.

VAGA drage Vage kod vas je moguće da se probude mnoge želje a samim tim i stvori rasejanost. Kako ovo pomračenje pada u vašu devetu kuću putovanja ,neke nove filozofije,učenja,stranaca i drugih religija pa neka verovanja se mogu naći na testu. Vaši odnosi sa svima mogu biti na testu. Pojedine Vage će odbaciti ili izmeniti neka svoja verovanja. Moguće su promene i u karijeri što dosta zavisi i od vašeg ličnog horoskopa.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

ŠKORPION dragi Škorpioni kako je ovo pomračenje na vašem 8 stepenu onda je jako i dešava se u vašoj osmoj kući transformacija, preokreta ,prekida da bi nešto novo bilo pokrenuto jer se svega starog treba rešiti što nije bilo funkcionalno i krenuti kao feniks iz pepela . Moguće je da budete malo više nervozno oko pomračenja pa se ne nervirajte jer se dešava transformacija na bolje.

STRELAC dragi Strelčevi kod vas se pomračenje dešava u vašoj sedmoj kući gde utiče dosta jako ali ipak vašu sreću je teško blokirati. Mnogi Strelčevi se mogu osetiti uzbuđeno . Mnoge veze mogu biti na testu kako ljubavne tako i poslovne. Kako je vaše polje duhovnost jako onda je pred vama jedan duhovan mesec i vaša moćna energija u proučavanju i duhovnosti. Vaši snovi vas mogu usmeriti a kreativna energija vam može dati neke nove životne tokove.

JARAC dragi Jarčevi vi možete osećati snažan uticaj već pre par dana i posle pa koako se pomračenje dešava u vašem šestom polju moguće su promene na radnom mestu u svakodnevnom i u zdravstvenom životu. Moguće je da vi poželite promeniti posao ili vas prosto okolnosti na to navedu. Moguće je da se stvari ne odvijaju kako ste vi osmislili već da bude prepreka na putu do cilja. Svakako da će sve to biti savladano i da vi na kraju završavate sa pozitivnim ishodom. Jarčevi koji su šefovi sada se mogu suočiti sa nezadovoljstvom svojih radnika pa i tu obratite pažnju.

VODOLIJA drage Vodolije kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem petom polju što može doneti promene sa decom u ljubavi sa braćom ,sestrama na putovanju . Potrebno je da promenite neke poteze da bi bilo bolje u budućnosti. Pojedine Vodolije mogu biti uznemirene zbog svoje dece ili u ljubavi . Svakako bilo dobro ili ne vi možete sagledati šta i kako radite pa da promenite i nešto novo pokrenete da bi bilo bolje vama i svima oko vas.

RIBE drage Ribe kod vas se ovo pomračenje dešava u vašoj četvrtoj kući porodice ,doma ,vaših korena pa možete biti zabrinuti na tom životnom aspektu. Budite dobri prema roditeljima i strpljivi kada je porodica u pitanju. Moguće je da poželite i neku veću promenu na svom fizičkom izgledu što treba dobro da razmislite da se posle ne pokajete. Izbegavajte da se prezentujete kako vi sve najbolje znate da ne dođete do neprijatnih situacija. Pazite na svoje najbliže.