horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Saznajte kako bi svaki od horoskopskih znakova ovog meseca trebalo da upravlja novcem i radnim vremenom kako ne bi propustio šanse za poboljšanje finansija, a možda i unapređenje i povišicu...

Ruska astrološkinja Ahmeta Kazmedžanova otkrila je kakav je tok novca u narednom mesecu...

Ovan

U februaru Ovan ima velike šanse da zaradi više novca nego ikad. Moguće je da će šefovi pokrenuti inicijativu za povišicom, pa budite spremni da uzmete u obzir zahteve nadređenih, umesto da odaberete "rizične" transakcije s ljudima koje dobvro poznajete. Ne tako dobra vest je da će značajan deo novca biti utrošen za zdravlje najmilijih. Dobro je što ćete staviti tačku na neke finansijske probleme i otvoriće vam se prilike za dobru zaradu.

Bik

Ako vaše kolege ili nadređeni počinju da kritikuju vaš rad, pokušajte da to ne shvatite lično, već da realno procenite da li postoje osnove za takav stav. U februaru će se mnogi okrenuti protiv vas i staviti na test vaše strpljenje i veštine. Možda bi zaista trebalo da malo ozbiljnije shvatite poslovne obaveze, posebno da budete odgovorniji. Što se tiče finansija, niste u problemu, naredni mesec će biti stabilan.

Blizanci

Tokom narednog meseca postoje velike šanse da ćete se suočiti sa novčanim gubicima. Vaša neodgovornost i neozbiljnost će negativno uticati na finansijsku situaciju. Izbegavajte da kasnite sa plaćanjem računa kako biste izbegli kamate i dodatne troškove. Onima koji planiraju porodični budžet ovaj mesec neće biti lak. Mnogi Blizanci shvatiće da ulažu premalo u sebe, a to može izazvati sukobe u porodici.

horoskop, priroda, mlad mesec

shutterstock

Foto: shutterstock

Rak

Ovog meseca ćete morati da promenite odnos prema novcu, dosadašnje ponašanje nije pokazalo dobre rezultate. Morate naučiti da pametnije raspolažete budžetom. Opada vam produktivnost na poslu, što će se takođe nepovoljno odraziti na finansije. Ukoliko se ne trgnete, postoji mogućnost da februar provedete u ozbiljnoj novčanoj "stisci". Ako izvučete pouku do isteka meseca i naučite da ekonomišete, dugoročno ćete imati koristi i razvićete otpornost na stres.

Lav

Lav će biti pun elana, želi da se dokaže. Što se tiče budžeta, u narednom mesecu će najviše novca odavajti na lične predmete, bilo odeću ili neke gedžete, ali i domaćinstvo. Postoji mogućnost neznatnog povećanja priliva novca, ali moraće malo mudrije da raspolaže finansijama. Februar nije dobar mesec za donošenje ozbiljnih odluka i potpisivanje ugovora. Ove stvari bolje odložite za neki naredni period, sada je važno da što racionalnije trošite. Razmišljaćete o novom poslu ili unapređenju postojećeg.

Devica

Pridržavajte se plana koji ste svojeveremeno zacrtali a koji bi trebalo da poboljša vaš učinak na poslu, koristiće vam. Device bi ovog meseca trebalo da porade na veštini komunikacije. Polje posla i finansijski aspekt biće stabilni, ali porodični i prijateljski odnosi mogu da naruše ovu stabilnost. Pokušajte da ne pozajmljujete novac drugima ili da vi zajmite od bliskih osoba, velika je verovatnoća da ćete pokvariti odnose.

horoskop, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Vaga

Unosna ponuda može da vam preokrene život, ali važno je da izračunate rizike. Nikako se ne preporučuje da zadovoljavajuću stabilnost menjate zarad nečeg nepoznatog, a što mnogo obećava. Imate sjajnu priliku da uvećate izvor prihoda, rad i trud će se isplatiti. Oduprite se nagonu da potrošite previše novca na jednu stvar, već se prisetite liste neophodnih stvari.

Škorpija

Vereme je da napravite najsmelije i najambicioznije planove. Manje sumnjajte u sebe i manje mozgajte, već iskoristite svu energiju da delate. Dobićete vrlo unosnu ponudu za nov posao ili unapređenje u februaru, a to će vam pomoći da se popnete na lestvici karijere. Ovog meseca ćete dosta trošiti na domaćinstvo. Očekujte kvar nekog kućnog aparata, to će vam dodatno izbiti novac iz džepa.

Strelac

Radite samo ono u šta ste 100 odsto sigurni. Ne vredi da rizikujete i brzopleto potpisujete važne ugovore ili prihvatate ponudu za partnerstvo. U februaru će vam se troškovi sigurno povećati, ali možete da naučite da živite u okviru svojih mogućnosti. Vreme je da savladate ovu veštinu. Klonite se bilo kakvih rasprava koje bi mogle da dovedu do žestokih sukoba, posebno kada je novac u pitanju.

Jarac

Februar će Jarčevima doneti i dobro i loše. Prva polovina meseca biće u znaku finansijske stabilnosti i čak poboljšanja materijalnog stanja, ali u drugoj polovini će veliki teret pasti na vaša pleća, što neće svi moći da iznesu. Ukoliko vodite neki sudski proces, parnicu koja uključuje novac, zavrišiće se u vašu korist.

Vodolija

Usredsredite se na detalje, sitnice koje su vam do sada izmicale, i u februaru ćete imati priliku da znatno poboljšate materijalno stanje. Budite odgovorniji kada je reč o izvršenju zadataka, ovog meseca moguće su greške u izveštajima ili slanju važnih imejlova. Ne dozvolite da se "srozate" u očima nadređenih ovakvim greškama. Ako vaši troškovi premašuju prihode, ovog meseca je važno da napravite bolji plan štednje.

Ribe

Ako budu mudro baratale finansijama i u februaru uštede novac, Ribe će te pare u bliskoj budućnosti iskoristiti na najboji mogući način - za nove avature, putovanja i druge stvari koje će im pružiti veliko zadovoljstvo. Zato, postavite sebi ozbiljnije i teže zadatke, uložite malo više napora i rezultati će vas prijatno iznenaditi. Ovog meseca nećete imati veće troškove, pod uslovom da mudro odredite prioritete početkom februara.