horoskop, devojka, sreća
shutterstock
horoskop, devojka, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda. Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista i ne uključujete previše mozak. U braku ćete biti verni, što je srećna okolnost, ali veoma ljubomorni na partnera. Sram te bilo!

Pokušajte da ne kinjite ni sebe ni druge, ne budite ozlojeđeni. Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke uspeti da usavršite. Skloni ste nelegalnim radnjama, pa možete imati probleme sa zakonom.

BIK
Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo. Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni. Mučiće vas i hemoroidi. Bićete veoma ljubomorni, ali verni u braku. Bićete dobar roditelj, a malograđanin u vama nikada neće nestati. Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima ali nikad nećete biti zadovoljeni.

Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući “deblji kraj”. Nemojte previše da letite jer možete gadno da nastradate pri padu. Budite prisebni i odmereni majke ti…

BLIZANCI
Slabe tačke su vam: pluća, živci, ramena i ruke i novčanik. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a moguće je i da završite u ludnici. Volite da vas drugi uveravaju, ubeđuju, savetuju, ispravljaju, dopunjuju…u ljubavi. U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera ali i da podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi.

Vaša dvostruka priroda, često će vas u ljubavi stavljati između dve osobe. Ne opterećujte se teškim mislima. Između sumnje i vere, uvek ćete izlaziti kao pobednik. Slušajte svoju intuiciju!

horoskop, momak

gettyimages

Foto: gettyimages

RAK

Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Hrana je mnogo važna. Kao i disanje! Patićete od reume, ali zato, počnite na vreme da se lečite. Ipak, ako vas neko nazove “uobraženim bolesnikom”, neće mnogo pogrešiti. Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Volećete porodicu i ona vas. Volećete miran i spokojan život. Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke.

U doglednoj budućnosti, imaćete jedan brz napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti. Prestanite da budete „solo igrač“, ni vi ne možete mimo sveta…

LAV
Čuvajte srce. Pazite se reume jer imate slabe zglobove. Lavovi uvek više daju nego što uzimaju, pazite da vas život ne usisa. Prijatni pre braka, prijatni u braku. Kao roditelji bićete uspešni. Sve više ćete se uveravati u svoje sposobnosti i počećete da ih koristite na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo okoline. Poboljšavaće vam se finansijski status sa godinama, a vi se zbog toga nećete uobraziti. Ako ste u braku, budite izdašni…

DEVICA
Čuvajte žuč. Ne znamo kako, ali čuvajte. Uloga „uobraženog bolesnika“, dobro vam je poznata. Skloni ste da posvađate druge, pa važite za “jabuku razdora” među Zodijacima. Umete da budete veoma neljubazni. U braku ste prilagodljivi, ali naporni. Teško nama sa vama.

Vaša kuća će biti uvek uredna. Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite. Doživljavaćete inspirativne trenutke ali će se „prilike“ rasprskavati kao mehurovi od sapunice. Neka vas neuspesi ne obeshrabre već se učite na greškama. Ako ne ide, zapisujte…

VAGA
Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Bolesti mozga, nedaj bože! Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi.

Sve dosadašnje zablude, razrešavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca. Oni su, kako bismo rekli, pa onako…

horoskop

pixbay

Foto: pixbay

ŠKORPIJA

Nažalost, patićete od slabe probave. Znači zatvor. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život, osciliraćete između čulnosti i ljubomore.

Seksualna istraživanja, za vas su običan hobi. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete umeti da ih iskoristite. Dolazi vreme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Gledajte da izbegavate ljute začine, ljute ljude, ali i jaka pića. 

STRELAC
Bićete veoma-veoma zaljubive prirode. Veoma ćete veoma biti veoma zaljubljeni sami u sebe. Doživećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih „požara“ redovno ćete izlaziti kao pobednik. Skloni ste seksualnom eksperimentisanju u smislu lutanja jer tuđe je uvek slađe. Samo da vas vidimo kako ćete iz toga isplivati, najteže je biti u ljubavi sa samim sobom. Bićete odlični prijatelji. Živećete u duhu kompromisa.

Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze ali sve će se na obostrano zadovoljstvo rešiti. Kao ključnu stvar, „uvedite“ smisao, svrhu i bićete nagrađeni. Rešite se haosa. Poslovima kojima ćete se baviti, bićete zadovoljni.

JARAC

Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite na zglobove kolena. Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima. Biće vam žao kolena! Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvek. Može da zove koliko hoće posle toga, telefon će uvek biti zauzet! Kasno stupate u brak. Možda i prekasno. Bićete veoma nesebični i verni (ne pre braka već u braku).

Postepeno ćete popravljati svoj odnos prema drugima. Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata. Budite političar. Budite funkcioner. Butite milicioner. Ili milioner…

VODOLIJA
Očekuju vas smetnje u krvotoku. U ljubavi bićete skloni velikim kolebanjima. A kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što „širokom luku“. Samo srejt! Činićete ustupke i nikad nećete zažaliti. Sve više ćete veovati u „čuda“ koja dolaze jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt i, eto čuda!

RIBE
Uvek ćete biti prehlađeni i faliće vam još neko dodatno ćebe da se pokrijete. Predlažemo da nabavite frotir. Ne mešajte meso i mlečne proizvode. Em što su i jedno idrugo masna i gadna hrana, em što ćete imati bubuljice. Imaćete smetnje zbog kožnih oboljenja. Uvek ćete žudeti za velikom ljubavi. Često ćete patiti zbog osećanja niže vrednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama odbrane da se suprotstavite. U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji („kao slatka riba u slanoj vodi“). Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni. Ono iz fazona: Brate! pa ja to mogu!