horoskop
pixabay
horoskop

pixabay

Foto: pixabay

OVAN

Posao

U ovu nedelju ulazite sa osećajem nekog besa ili ljubomore i zavisti na polju posla, ali kako dani budu odmicali i kako se neke okolnosti budu menjale u vašu korist, polako ćete se i vi oslobađati frustracija koje vas prate i biće vam daleko lakše da budete zadovoljniji sobom i poslovnom situacijom. Možete da očekujete period pun promena. Vaš odnos sa saradnicima sa kojima radite će vam se takođe menjati u narednom periodu pa i o tome treba dodatno da vodite računa. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni određenoj dozi pasivnosti, što vam inače nije svojstveno ni na jednom polju, a kamoli na poslovnom. Važno je da budete spremni da prihvatite sve okolnosti koje vas okružuju i da date sebi vremena da donesete konkretne i odgovarajuće odluke. Nije vam trenutni period povoljan za veće poslovne promene niti za bilo kakve drastičnije poteze. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta preokreta na ovom polju.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete imati želju za novim ljubavnim poznanstvima i za promenama. Moguće je da ćete imati nov susret sa nekom osobom koja je povezana sa inostranstvom ili ćete doći do poznanstva preko kruga zajedničkih prijatelja. Ukoliko ste u vezi ili braku, tokom ove nedelje ćete imati svađe i probleme sa ljubomorom. Moguće je da ćete se osećati prilično nesigurno i da vam neće biti ni malo lako da na polju emocija ostvarite stabilnost sa voljenom osobom. Imate utisak da ne možete da se oslobodite sumnji koje vas opterećuju na neki način. Važno je da sa partnerom smireno i otvoreno porazgovarate o svemu jer su veoma velike šanse da ste jednostavno skloni preterivanju. Nisu velike šanse da probleme u ljubavi rešite do kraja ove nedelje, ali bi ste trebali makar da se potrudite da budete što više smireni i spremni da saslušate i drugu stranu priče. Potrudite se da ne reagujete u afektu.

Zdravlje

Na polju zdravlja možete imati sklonost ka problemima tokom ove nedelje. Početkom nedelje zbog stresa možete biti skloni problemima sa nervnim sistemom. Preporuka je da na vreme odete kod lekara i da se sa njim posavetujete oko svega što vas muči na ovom polju. Očekuje vas period u kojem biste vi trebali da se potrudite da se što manje nervirate i da se što manje izlažete stresnim okolnostima. Početkom nedelje biste mogli da imate i probleme koji se vezuju za infekcije bubrega, bešike, urinarnih puteva itd. Važno je da radite na jačanju vašeg imunog sistema, jer tokom ove nedelje generalno možete da budete skloni upalnim i bolnim stanjima. Potrudite se da živite zdravije, da se više odmarate kao i da se manje izlažete bilo kakvim rizicima na polju zdravlja. U narednom periodu ćete biti prilično osetljivi pa je važno da vodite računa o sebi malo više nego inače. Nađite vremena da se posvetite svojim potrebama.

Savet

Umete prilično impulsivno da reagujete, a svakako sada niste u poziciji da na takav način pokušate da proturite svoje poslovne ideje, pa pokušajte da se stišate svoje strasti. U suprotnom možete očekivati problem od strane pretpostavljenih.

BIK

Posao

Očekuje vas jako povoljna faza kada je u pitanju posao. Sve nove ideje možete bez veće muke da sprovedete u delo. Pred vama je jako dobar period u kojem će sreća biti na vašoj straani. Neće vam biti ni malo teško da otvoreno pokažete svoje ideje i planove. Možete da očekujeete povoljan period i za promenu radnog mesta ili za prelazak na neki drugi posao. Očekuje vas odlična faza u kojoj biste do nekih dobrih vesti mogli daa dođete i prilično neočekivano ili iznenada. Pogotovo vam je povoljna prva polovina ove nedelje. Tada možete da očekujete uticaj veoma pozitivne energije nad vama. Generalno ćete biti raspoloženi, komunikativni i tokom ove faze lako možete da postanete omiljeni kada je u pitanju vaš odnos sa saradnicima. Sreća vas prati na svakom koraku kada j u pitanju poslovno polje. Posvetite se svojim ciljevima i svojoj kreativnosti, pa ćete biti zadovoljni rezultatima koje budete ostvarili.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem biste na ljubavnom polju malo mogli da budete skloni tome da bežite od odgovornosti. Pred vama je period u kojem ćete radije prihvatati avanture i neobavezne veze nego što ćete se upuštati u nešto ozbiljno i stabilno. Moguće je da jednostavno sada niste spremni na bilo kakve žrtve na polju emocija. Želite malo da budete sebični i da ugađate sebi, za promenu. Ne želite nikome previše da obećavate jer niste sigurni da li ćete se već u sledećem trenutku predomisliti. Neka avantura bi mogla da vam se desi i preko posla u narednom periodu, mogli biste da budete skloni i nekim skandalima ili tračevima zbog ljubavi. Ako ste u vezi ili braku, partner bi mogao da vam zameri da ste na neki način distancirani od njega i moglo bi da mu zasmeta to što tražite jedan deo svoje slobode nazad. Ponekad vam je teško da objašnjavate neke stvari, što dodatno može da vodi do nervoze i nesporazuma.

Zdravlje

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete biti generalno dobrog zdravlja. U sebi ćete nositi mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na skoro svim poljima i da ćete zbog svoje smirenosti i dobrog raspoloženja uspeti da prevaziđete brojne poteškoće koje su vam trenutno nad glavom. Očekujevas period u kojem će vam jako prijati fizička aktivnost, vežbanje, treniranje, trčanje, planinarenje, boravak u prirodi ili bilo koji vid rekreacije. Povedite računa samo o nekim manjim povredama ili smetnjama koje su kod vas moguće vezano ta leđa i kičmu. Radite redovno vežbe istezanja. Potrudite se i da idete često na masaže. Posavetujte se sa fizioterapeutom oko bolova u leđima koje osećate. Nemojte da podižete težak teret i generalno se potrudite da više računa vodite o zdravlju vaše kičme i leđa. Osim toga, ne biste trebali da imate veće probleme tokom ovog perioda.

Savet

Po prirodi ste hedonista. Želite da uspete, ali vam nije cilj samo da radite i budete uspešni – želite da uživate u životu. Ipak, nemojte u tome preterivati, jer vas partner neće u tome podržati.

BLIZANCI

Posao

Imaćete dosta preokreta na poslovnom polju. Moguće je da će vam se vraćati neka stara poslovna zaduženja koja u prošlosti niste uspeli da rešite i obavite do kraja. Očekuje vas period u kojem vam neće biti ni malo lako da ostvarite poslovnu stabilnost. Dogovori koje pravite tokom ove nedelje možda neće biti sasvim ispoštovani, pa je najbolje da po pitanju svojih očekivanja zadržite određenu meru i granicu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati neke ponude koje su povezane sa inostranstvom ili sa putovanjima na neki način. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potrebno da poradite na koncentraciji i da neke stvari sebi jasnije zacrtate i isplanirate kako biste ih zaista i ostvarili. Može da se desi da neka istina ispliva na videlo ili da saznate nečiju tajnu u narednom periodu. U svakom slučaju možete da očekujete da ćete imati burnu nedelju ispunjenu raznim novim dešavanjima na ovom planu.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas generalno povoljan period. Osoba do koje vam je stalo bi iskreno i otvoreno mogla da vam pokaže svoju naklonost. Očekuje vas period koji je povoljan za to da neki odnos iz prošlosti obnovite ili jasnije definišete. Potrudite se da po svim pitanjima budete otvoreni i iskreni, pa čak i kada je reč o vašim strahovima. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate neke lične nesigurnosti i sumnje na polju ljubavi, ali ćete uz voljenu osobu, njen optimizam, ljubav i podršku uspeti da ostvarite pozitivne promene u svom načinu razmišljanja. Ako ste u braku, očekuje vas period u kojem biste ponovo mogli da se zaljubite u svog partnera, emocije i strasti vam se vraćaju i osećate se lepo kada ste zajedno. Oboje težite tome da provodite što više vremena zajedno i da jedno drugome na pozitivan način utičete na raspoloženje. Tokom ove nedelje ćete biti zadovoljni dešavanjima na ljubavnom polju.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Mogli biste da budete skloni tegobama koje se vezuju za noge, zglobove, kosti, kolena. Pazite se mogućih padova, povreda i nezgoda. U saobraćaju budite više koncetrisani i izbegavajte da pravite bilo kakve prekršaje ili rizične poteze. Ako trenirate pazite se potencijalnih povreda. Povećajte unos kalcijuma i generalno pazite više na zdravlje svojih kostiju. Ovo je faza u kojoj bi mogli da vam se vraćaju i neki zdravstveni problemi iz prošlosti, pa bi svakako najbolje bilo da na ovom polju povedete više računa o sebi i svojim navikama. Očekuje vas period u kojem će vam imunitet biti oslabljen. Posetite lekara i uradite sve nalaze koji su neophodni kako biste proverili kakvo je vaše stanje na polju zdravlja. Potrudite se da osluškujete potrebe svog organizma. Oko svih nedoumica i svega što vas muči se posvetujte sa stručnjacima na polju medicine.

Savet

U svakoj situaciji nađite neku komičnu stranu, što će vam pomoći da ne potonete u teškim trenucima.

horoskop, sreća,

shutterstock

Foto: shutterstock

RAK

Posao

Pred vama je period koji bi mogao da vam donese prilično haotičnu i nestabilnu atmosferu na poslu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati brojna iznenađenja i neočekivane preokrete, koji bi mogli da vam na neki način uzdrmaju tlo pod nogama. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati moguću promenu posla ili rizik od gubitka posla. Postoji mogućnost da vam se na ovom polju pojavi neki jak rival, suparnik, konukrencija ili neka osoba koja će određene stvari raditi iza vaših leđa. Ovo je faza u kojoj su moguće razne spletke koje nećete baš na prvi pogled otkriti. Vi se trudite sada da radite sve po pravilima jer bi svaka vaša grška sada mogla prilično skupo da vas košta. Generalno vam vlada nepovoljan period za novac tako da biste mogli da imate neke nagle troškove i neočekivane izdatke. Pazite se da sami ne uzrokujete neku štetu na ovom polju. Izbegavajte veće troškove tokom ove nedelje i pazite na svoj novac.

Ljubav

Na ljubavnom planu biste mogli da imate prekid neke veze. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti u velikoj meri usmereni na razmišljanje o tome kako da dođete do kraja nekog emotivnog odnosa. Pred vama je faza u kojoj ćete želeti brze promene i nagla rešenja. U vama vlada velika doza nestrpljivosti i jednostavno niste spremni da čekate na bilo koga ili na bilo šta. Ako partner ne želi da se menja u nekom kraćem vremenskom roku, spremni ste da odete. Ovaj period vam donosi stres, nervozu, svađe, tenzije i preokrete na svim poljima. Očekuje vas nedelja koja bi emotivno mogla da vam bude jako teška i iscrpljujuća. Ako ste slobodni, u tom slučaju tokom ove faze nećete biti ni po koju cenu zainteresovani za početak novog ljubavnog odnosa i generalno ćete želeti neko vreme da se isključite od svega i da samujete da regnerišete i oporavite svoju energiju i emocije. Moguće je i da se još uvek oporavljate od nekih dešavanja iz vaše prošlosti.

Zdravlje

Kao i na drugim poljima, tako i na polju zdravlja tokom ove nedelje možete da budete skloni brojnim problemima i neočekivanim preokretima. Ako ste imali neke zdravstvene probleme, pa primenili neki novi tretman ili novu terapiju, ako je u tom smislu došlo do promena, one bi mogle da rezultiraju prilično pozitivnim i iznenađujuće čak dobrim ishodom. Ipak, pripazite se vi tokom ove nedelje nekih naglih problema sa zdravljem koje sada ne očekujete. Mogući su problemi sa očima,odnosno problemi sa vidom. Takođe u velikoj meri možete da budete skloni i hormonalnom disbalansu koji bi mogao da vam predstavlja pometnju. Idite kod lekara i sa njim se posavetujte oko svega. Pazite se mogućih manjih nezgoda tokom ove nedelje. Čuvajte se u dodiru sa strujom i električnim aparatima ili opasnim ili teškim mašinama. Generalno budite na oprezu više nego inače. Tokom ove nedelje se mogu desiti neke nepredviđene komplikacije.

SAVET

Nemojte otvoreno iskazivati svoja osećanja u poslovnom okruženju. Neko ih može iskoristiti protiv vas!

LAV

Posao

Očekuje vas period u kojem biste na polju privatnog posla mogli imati neke manje komplikacije. Tokom ove faze vi imate jasnije ciljeve na polju posla i više energije da se poslom bavite (nego što je to pre bio slučaj), ali vam je nekako još uvek stanje nedefinisano i nejasno. Ako vam poslovi zavise od drugih ljudi, u tom slučaju tokom ove nedelje nećete dobro proći. Moguće su veće svađe ili problemi sa saradnicima. Može da se desi i da do prekida neke poslovne saradnje dođe sasvim neočekivano. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta stresova i turbulencija na polju posla, pa vam neće biti ni malo lako da ostvarite sve svoje ciljeve. Najbolje bi bilo da sada ne ulazite u neke veće poslovne dogovore i da se jednostavno potrudite da se posvetite tome da na ovom polju ostvarite barem malo mirniju i stabilniju situaciju ako je to ikako u trenutno naglašenim okolnostima moguće.

Ljubav

Na polju ljubavi vas takođe očekuje stresna i turbulentna faza. Prekid neke emotivne veze nećete baš lako podneti. Moguće je da ćete biti neko vreme u emotivnom sukobu sa samim sobom i da nećete biti ni sami sigurni na koji način treba da se postavite i šta konkretno treba da uradite kako biste stvari i situaciju u kojoj se nalazite rešili. Moguća je veća bračna kriza pa čak i razmišljanje o razvodu kod vas, a pogotovo ako se vraćaju problemi iz prošlosti, stanje može da bude napeto. Ovaj period vam nije ni malo povoljan započetak nove emotivne veze. Za sada bi bilo najbolje da nemate preterano velika očekivanja kada je u pitanju polje ljubavi. Ako želite da sačuvate vezu sa osobom do koje vam je stalo, pokažite da ste spremni da odnos gradite na prijateljstvu, budite fleksibilniji, smireniji i potrudite se da ne ulazite u svađe i rasprave kada veći deo problema možete da rešite na jedan sasvim miran način.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni problemima i nestabilnostima. Moguće je da ćete biti skloni padu energije i problemima koji su vezani za malaksalost, ali takođe i problemima koji su vezani za apetit i polje ishrane generalno. Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti skloni poteškoćama, pa je važno da se potrudite da koliko možete redovno idete kod lekara i da vodite više računa o svom zdravlju. Moguće je da ćete biti skloni tegobama sa kožnim oboljenjima, problemima sa hormonima, kao i problemima sa nekim alergijskim reakcijama koje bi mogle da vam se pojave sasvim iznenada i neočekivano. Potrudite se da tokom ove nedelje nađete i dovoljno vremena za fizičku aktivnost, jer će vam ta stavka sada biti od presudnog značaja kada je u pitanju vaše zdravlje. Oko svih nedoumica koje imate se posavetujte sa vašim lekarom. Izbegavajte rizične situacije na polju zdravlja i generalno više vodite računa o sebi.

Savet

Vaše nezadovoljstvo u partnerskim odnsima će eskalirati tokom ovog perioda. Ono što ste duže vreme potiskivali, činiće vam se sada nepodnošljivim. Konačno, udovoljite sebi, počnite da mislite o svom interesu, o sebi!

DEVICA

Posao

Neće vam biti ni malo lako da na poslovnom polju tokom ove nedelje naprvite adekvatnu organizaciju obaveza. Planovi će vam se menjati iz dana u dan i cela situacija u kojoj se nalazite na ovom planu bi mogla da vam bude prilično neizvesna i nesigurna. Vi sve volite, ali neizvesnost nikako, pa komplikacije koje vas okružuju mogu predstavljati veliki stres i kočnicu. Moguće je da dosta vremena gubite na neke sitnice i da vas to dodatno nervira. Pokušajte da ne stvarate dodatnu tenziju na poslu gde već imate dovoljno negativnosti. Ako planirate promenu posla sada bi do vas mogla da dođe ponuda od strane neke firme za koju ste pre radili ili od strane neke osobe iz prošlosti sa kojom ste imali saradnju. Moguće je da niste spremni sada za konkretne velike odluke i da želite sebi da date neko vreme da sve razmotrite. Potrudite se da uradite ono što je do vas kako biste što bezbolnije prošli kroz haotičan period na poslu.

Ljubav

Na ovom polju posedujete dozu smirenosti. Ako ste slobodni, sada vam se ne žuri sa početkom neke nove ljubavne veze. Imate dovoljno samopouzdanja i verujete da će vam prava ljubav doći baš onda kada to bude bilo suđeno i kada to bude trebalo da se desi. Prepuštate se rukama sudbine želeći da verujete u dobar ishod. Ukoliko postoji neka osoba koja vam se dopada promene u odnosu sa njom ili pokretanje komunikacije sa njom možete da očekujte u drugom delu ili krajem ove nedelje. Ako ste u braku ili vezi, u tom slučaju možte imati manju nervozu i trzavice u odnosu sa voljenom osobom. Ali ako samo malo zastanete i pokažete da ste spremni da spustite loptu i da se posvetite svojim osećanjima i bliskosti koju imate, shvatićete da taj vaš odnos može da se spasi, da može da potraje i da vas dvoje kao par imate snage da prebrodite probleme koje ste imali u prošlosti. Važno je da pratite ono što vam vaše srce govori.

Zdravlje

Imaćete nestabilnu situaciju na polju zdravlja tokom ove nedelje. Očekuje vas period u kojem biste veoma lako mogli da dođete do određenih poteškoća na ovom polju. Zato je važno da se potrudite da redovno vodite računa o svim svojim navikama. Kvalitet hrane koju jedete je jako važan za vaše zdravlje, kao i redovan unos vode, kao i redovan san, ali i redovna aktivnost. Hteli ene hteli- tokom ove nedelje možet da budete izloženi i stresnim okolnostima, pa je jako važno da i po tom pitanju nađete meru i da nađete neki način da se opustite i da se oslobodite negativne energije koju nakupljate nerviranjem, a koja se odražava kasnije na vaše polje zdravlja. Tokom ove nedelje se što manje forsirajte, nađite vremena za odmor i pokažite da ste spremni da se posvetite sebi. Bilo bi dobro da nađete neko vreme da se izolujete od spoljnjih događaja.

Savet

Teško prihvatete odstupanja od prvobitne zamisli. To kod vas izaziva nervozu, ljutnju. Poželjno je da radite više na sebi, da kontrolišete svoja osećanja, jer svojom arogancijom povređujete druge.

VAGA

Posao

Očekuje vas generalno povoljna nedelja. Na poslovnom polju možete da budete prilično rasterećeni. Sada vlada povoljan period za putovanja, pa možeteda očekujete dobru priliku da na putu sklopite neki važan posao. Očekuje vas generalno period u kojem će sreća bit na vašoj strani i u kojem ćete imati mogućnost da se opustite i posvetite malo i nekom svom hobiju ili ćete generalno imati više slobodnog vremena. Pred vama je period u kojem ćete imati stabilno poslovno stanje. Vaša komunikacija sa poslovnim okruženjem je dobra, zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite i lepo vam je, jer osećate da imate podršku i razumevanje od strane saradnika. Povoljan je period da rešite neku papirologiju kojom niste stigli da se bavite u prethodnom periodu. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da se pozabavite reševanjem nekih sitnih problema iz prošlosti koji su vam ranije predstavljali stres. Intuitivno ćete donositi poslovne odluke.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete želeti novu ljubav. Osećate da ste spremni za emotivne promene. Tokom ove nedelje bi neka nova osoba mogla da se pojavi u vašem bliskom okruženju i sa njom možete da očekujete ostvarenje ljubavne veze, koja će za vas da predstavlja nešto novo i zanimljivo. Moguće je da osećate da ste spremni da se upustite u neku avanturu ili u neku neizvesnost na polju ljubavi. Spremni ste za neki vid eksperimentisanja koji vam u ovoj fazi života odgovara. Imate šanse da vam se desi neko poznanstvo i na putovanju ili će vam se udvarati neka osoba koja je povezana sa inostranstvom ili sa drugim gradom. To može da bude i neko koga već poznajete. Ako ste u vezi ili braku, imaćete potrebu da menjate odnos sa partnerom, nekada možete da delujete veoma odsečno u kontaktu sa voljenom osobom ili ćete vi biti pokretač neke tenzije i konflikata među vama. Moguće je da povremeno razmišljate i o prekidu te veze.

Zdravlje

Na polju zdravlja treba veoma da vodite računa o sebi. Pred vama je period u kojem ćete imati probleme, koji mogu da budu vezani za kardiovaskularni sistem, srce, aritmije itd. Važno je da idete redovno kod lekara pogotovo ako ste već na ovom polju imali neke probleme i potškoće. Očekuje vas period u kojem ćete imati stres, neke tenzije i promene pa biste zato mogli loše da reaagujete na sve to. Nervoza bi mogla da se odrazi negativno na vaše polje zdravlja. Ukoliko vam je prepisana bilo kakva terapija, potrudite se da je uzimate na vreme. Nemojte da se lečite na svoju ruku i potrudite se da se oko svega što vas muči na vreme posavetujete sa vašim lekarom. Važno je da radite na smirenosti, na tome da izbegavate stresne okolnosti i da budete posvećeni na najbolji mogući način svom zdravlju i blagostanju. Vodite računa o stvaranju zdravijih navika na ovom polju. Posavetujte se sa stručnjacima oko svega što vas brine.

Savet

Oslonite se maksimalno na svoju intuiciju, naročito ako potpisujete bilo kakvu vrstu dokumenta, ugovora!

ŠKORPIJA

Posao

Mnogo nemira vas očekuje na poslovnom polju. Ova nedelja će vam biti malo bolja od prethodne, imaćete malo više energije, ali bi lako moglo da se desi da na neki način i dalje postoje kočnice oko vas. Povedite računa o nekim mogućim skrivenim neprijateljima ili rivalima na polju posla. Ako se bavite privatnim ili porodičnim poslom, obratite pažnju na odnose sa saradnicima. Moguće je da ćete imati neke stresove koji bi na neki način mogli da vas navedu na razmišljanje o prekidu poslovnog odnosa ili čak i o prekidu samog posla. Preporuka je da sada ne donosite konačne odluke i da ne reagujete u afektu kada je u pitanju posao, već da pustite da prođe neko vreme da vam se slegnu utisci na ovom planu. Sa iznenadnim problemima ćete se izboriti ako u sebi nađete dovoljno snage i smirenosti da se suočite sa njima. Potrudite se da na ovom polju date svoj maksimum da izbegavate provokacije i konflikte.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme na polju ljubavi. Ako ste u braku u narednom periodu biste u većoj meri mogli da budete skloni svađama sa voljenom osobom. Svakodnevne trzavice vas remete i ukazuju vam na to da između vas dvoje postoji veća doza netrpeljivosti i nezadovoljstva. Moguće je da vi postajete prilično ogorčeni kada je u pitanju vaš brak i da vam nije ni malo lako da na ovom polju ostvarite stabilnost. Povremeno razmišljate o preseljenju ili o nekim drastičnijim promenama na ovom polju. Ako ste slobodni naredni period vam nije povoljan za početak nove veze. Moguće je da nećete imati mnogo prilika za neka nova poznanstva. Eventualno bi mogao da vam se desi neki flert sa osobom koja vam dolazi iz poslovnog okruženja, ali ta priča će ostati samo na flertu. Najbolje bi bilo da tokom ove nedelje na polju ljubavi jednostavno ne gajite prevelika očekivanja.

Zdravlje

Nepovoljna situacija na polju zdravlja vas očekuje. Generalno ćete većim delom ove nedelje biti bez energije i imaćete osećaj neke nervoze i nemoći prilično često. Moguće je i da će vas pratiti problemi sa probavom i sa nervoznim crevima. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni poteškoćama na polju zdravlja. Obratite se vašem lekaru. Potrudite se i da povedete više računa o ishrani. Neke tegobe bi mogle da vam dođu sasvim iznenada, neočekivano, mogli biste da dobijete stomačni virus ili neki blaži oblik trovanja pa budite veoma oprezni. Potrudite se da vodite više računa o sebi u narednom periodu. Probleme sa crevima i varenjem možete da imate i na nervnoj bazi, zbog stresa kojim ste svakodnevno okruženi. Neće vam biti ni malo lako da tokom ove nedelje ostvarite stabilnost na svim životnim poljima, ali morate nastaviti da se trudite i borite. Posle kiše dolazi sunce. Potrudite se da budete istrajni uporni i pre svega dobri prema sebi.

Savet

Uvek impulsivno reagujete, a to svakako nije preporučjivo u ovom periodu. Naročito se to odnosi na poslove koje obavljate. Neko jedva čeka da zauzme Vaše mesto. Nemojte mu priuštiti to zadovoljstvo.

horoskop, priroda, sreća

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

Posao

Nije vam povoljan period za posao. Mogli biste da budete skloni nekim trzavicama i problemima u komunikaciji sa saradnicima. Pred vama je period u kojem ćete vi želeti neke promene, ali vam neće biti sasvim lako da ih realizujete. Ako budete pokazali preveliku dozu nestrpljenja, moglo bi da dođe i do nekih komplikacija. Izbegavajte nagle reakcije i potrudite se da ne pravite neke nepromišljene poteze. Očekuje vas faza u kojoj bi sve na neki način moglo da bude pogrešno protumačeno, pa je zato važno da se u komunikaciji izjašnjavate jasno, direktno i otvoreno. Pred vama je period u kojem će biti potrebno da pokažete strpljenje baš onda kada vam to najteže pada. Brzopletost u komunikaciji i vaša potreba da kažete sve što mislite bi sada mogla da vas dovede do određnih problema na polju posla. Pokušajte da porazgovarate sa saradnicima otvorenije na temu kompromisa koji bi bili ostvareni zarad zajedničkog interesa.

Ljubav

Očekuje vas neki iznenadni susret na ovom polju. Odjednom bi mogla da vam se vrati komunikacija sa nekom osobom sa kojom ste ranije imali poznanstvo. Moguće je da će vam se odnos u prvo vreme zasnivati na kontaktu, susretima, prijateljstvu i flertu i da neće odmah da dođe do konkretnog početka veze. Vi lično sada ne osećate spremnost da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim, već ste više okrenuti sebi i svojim potrebama. Moguće je da se jednim većim delom sebe i plašite vezivanja pogotovo ako ste u prošlosti imali neka loša iskustva. Ako ste zauzeti- tj. ako imate vezu ili brak očekuju vas svakodnevne rasprave sa voljenom osobom. Stalno ćete imati neke trzavice oko sitnica. Stanje može da se popravi ako se budete potrudili da partneru pokažete više razumevanja i da ne reagujete u afektu. Očekuej vas faza u kojoj ćete biti pod velikim stresom i tenzijom pa vam neće biti lako da sve segmente vašeg života stabilizujete.

Zdravlje

Kao i na ostalim poljima, tokom ove nedelje, tako i na polju zdravlja možete imati promenljivo stanje i trzavice. Pre svega su vam sada slabe tačke vezane za disajne puteve pa možete da budete skloni kijavicama, kašljanju, problemima sa otežanim disanjem, poteškoćama koje će biti vezane za prehladu, grip, viruse, astmu, alergije i slične probleme. Važno je da budete spremni da ostavite cigarete ako već imate neke probleme sa plućima od ranije. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom koji će na ovom polju svakako moći da vam da najbolje savete. Predeo ruku, ručnih zglobova i prstiju vam je takođe osetljiv u ovom periodu pa povedite rčuna da ne dođe do nekih povreda ili preloma po tom pitanju takođe. Dajte sve od sebe da tokom ove nedelje izbegavate stres i da nađete neki način da se opustite, jer nervoza takođe može veoma negativno da utiče na vaše zdravlje. Potrudite se da svaki dan neko vreme provedete na svežem vazduhu.

Savet

Vaša lakovernost, naglost vam može stvoriti mnoge probleme, kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu. Važno je da ne brzate, da razmisite pre no to bilo šta izgovorite.

JARAC

Posao

Imaćete nagle preokrete na polju posla, ali najpre i na polju finansija. Očekuje vas nedelja koja bi mogla da bude veoma nestabilna za vaše poslovno polje. Velike su šanse da ćete na ovom planu imati neke veće troškove koje niste očekivali. Pazite se neke moguće štete kada je u pitanju posao. Pazite da vi ne napravite neku grešku pri obračunima, ali takođe povedite računa da ne dođe do materijalne štete u vidu krađe ili neke nepogode koja dolazi neočekivano. Naredni period vam nije povoljan pa ne bi bilo dobro da trošite previše novca. Potrudite se da budete dovoljno spremni za štednju kao i za to da ne ulećete u veće poslovne rizike. Čuvajte svoj novac. Troškove koliko možete, svedite na minimum. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično pod stresom kada je u pitanju posao, brojne brige vas očekuju. Pokušajte ipak da ostanete smireni i da ono što možete, zadržite pod svojom kontrolom.

Ljubav
Ispred vas je period u kojem biste mogli da imate nesigurnost na polju ljubavi. Moguće je da zapravo najveći problemi na ovom polju kod vas polaze od vašeg niskog samopouzdanja. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati poteškoće u odnosu sa voljenom osobom. Vi ste nervozni i nesigurni i iz tog razloga možete da budete skloni tome da u odnos sa voljenom osobom unosite tenziju i da se svađate. Moguće je da ćete i na ovom polju imati utisak da vam se izmiče tlo pod nogama, a sve što ste zaista oduvek želeli je bila stabilnost. Nije vam lako da rešite sve probleme koje imate. Ako ste slobodni, moguće je da vas privlači ideja o nekoj tajnoj vezi ili postoji osoba koja vam se dopada i koja vam se udvara ali koja nije sasvim slobodna. Sada biste mogli da budete skloni donošenju naglih odluka na polju ljubavi. Mnogi rizici bi na kraju mogli da se ispostave kao pogrešan izbor za vas pa povedite računa o tome.

Zdravlje

U narednoj nedelji, zbog velike doze stresa koju osećate, možete da budete skloni problemima gubitkom volje za jelom. Moglo bi da dođe do naglog gubitka kilograma ili do naglog gojenja. Potrudite se da ipak nađete način da kontrolišete svoj stres pa i svoju reakciju na taj stres. Neka vam ishrana bude umerena koliko god je to moguće. Važno je i da prekontrolišete rad štitne žlezde jer biste u narednom periodu na tom polju mogli da imate već probleme. Hormonalni disbalans je nešto što takođe može da se odrazi na vašu kilažu i na polje ishrane. Najbolje bi bilo da se na vreme oko svega što vas muči posavetujete sa vašim lekarom. Budite spremni da menjate neke svoje navike. Nađite svakodnevni način da se oslobodite viška negativne energije i stresa koji vas prati. Rekreacija umerenog tipa će vam prijati.

Savet

Tvrdoglavost vam dosta šteti! Teško prihvatate promene, jer vas one destabilizuju. Volite ustaljenost. Ipak, morate se prilagoditi postojećoj situaciji.

VODOLIJA

Posao

Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta poslovnih problema. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta negativnih okolnosti na polju posla. Ako budete dozvolili da vam se privatni život i osećanja koja imate na neki način mešaju u posao, u tom slučaju biste mogli da imate dosta nekih problema. Bićete skloni tome da donosite pogrešne odluke što će u većoj meri da se odrazi negativno na vaš posao. Ako sada budete pokrenuli bilo kakve promene, mogli biste kasnije da imate veće posledice od toga. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta previranja i sukoba, nesuglasica u poslovnom okruženju. Vi ste sada osetljivi, pa vam neke stvari prilično teško padaju. Pred vama je nepovoljan period u kojem biste trebali maksimalno da izbegavate poslovne rizike bilo koje vrste. Strpite se dok negativan period ne prođe. Važno je da se potrudite da sami sebi dodatno ne komplikujete situaciju na ovom polju.

Ljubav

Razočarani ste, jer odnos sa voljenom osobom nije krenuo u onom pravcu u kojem ste se nadali da hoće. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete pod većim stresom i nelagodnostima na polju ljubavi. Vaša očekivanja i vaše potrebe na ovom polju nisu ispunjene, pa se zbog toga ne osećate dobro. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke prepirke i svađe sa voljenom osobom, a povremeno može da vam se učini i da je vaš odnos na ivici konačnog prekida. Očekuje vas period u kojem nećete biti zadovoljni. Ako ste slobodni, nije povoljan period za novu ljubav. Vreme je da poradite na sebi, ljubavi prema sebi kao i na tome koliko samopouzdanja imate. Da biste na polju ljubavi našli sreću važno je da prvo volite sebe i da verujete u sebe, a onda nećete pristajati na manje od onoga što zaslužujete. Posvetite ovaj period svojim željama i tome da otkrijete šta je ono što je vama zaista potrebno.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje takođe jedna teža nedelja. Bićete osetljiviji zbog svih događaja oko vas. Moguće je da ćete imati pad imuniteta i da ćete u većoj meri biti skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas nedelja u kojoj će vam slabe tačke biti najviše vezane za glavu, oči, moguće probleme sa stresovima, glavoboljom, cikrkulacijom, vidom kao i sa krvnim pritiskom takođe. Zato je važno da vodite više računa o sebi. Odmarajte se tokom ove nedelje, potrudite se da se ne forsirate i da se ne umarate previše. Na polju zdravlja treba da štedite sebe i svoju energoju. Šetajte se, opuštajte se u razgovorima sa prijateljima, spavajte, posvetite se slušanju muzike koju volite ili gledanju filmova. Radite ono što vas opušta, ugodite sebi. Pročitajte neku dobru knjigu. Setite se kako je to kada se uživa u trenutku. Izolujte se iz negativnog okruženja i posvetite se tome da pronađete unutrašnji mir.

Savet

Važno je sada da gledate u budućnost, jer vi niste osoba koja bi se osvrtala za sobom! Na poslu je važno da ne nasednete na provokacije, naročito kada su međuljudski odnosi u pitanju.

RIBE

Posao

Na polju posla vas očekuje generalno miran period. Nećete imati veće promene. Moguće je da će vas malo i nervirati to što se ništa ne menja ili što nemate priliku brzo da realizujete promene koje želite. Potrudite se da budete dobro organizovani na ovom polju, jer ćete biti skloni padu ,koncentracije. Moglo bi da vam se desi da na ovom polju imate neke probleme ako ne budete vodili dovoljno računa oko toga da sve odradite kako treba. Ukoliko ste planirali saradnju sa dalekim inostranstvom, tako nešto bi moglo da vam se pokrene. Generalno vas očekuju neke dobre vesti iz daleka. Ova nedelja vam je povoljna ako se vaš posao vezuje za umetnost, ili neki kreativan rad jer na tom polju možete da imate dosta sreće. Posvetite se ostvarenju svojih ideja koje bi u poslovnom smislu mogle daleko da vas odvedu. Očekuje vas period u kojem ćete oko svojih umetničkih projekata i zamisli mogli da dobijete adekvatnu podršku.

Ljubav

Spremni ste da uđete u neku ozbiljnu ili javnu vezu. Voleli biste da imate partnera na koga ćete biti ponosni, nekoga ko će biti posvećen vama sa kim ćete provoditi mnogo vremena i sa kim ćete praviti velike planove za budućnost. Maštate o braku i zajednici. Osećate da polako dolazi vreme da vam se desi neka nova velika ljubavna priča. Moguće je da u vašem okruženju već postoji neka osoba koja bi potajno želela da bude sa vama ili sa kojom ste već imali flert i razmenjivali neke poglede. Očekuje vas povoljna faza da se postepeno zbližite sa tom osobom i da joj date priliku, da vidite šta će biti. Ako ste zauzeti nastupa period u kojem biste mogli da počnete intuitivno da predosećate potrebe vašeg partnera. Postajete bliskiji. Dolazi povoljna faza da planirate zajednički posao ili neke zajedničke nove poteze koji će vam biti važni. Posvećeni ste vašem odnosu maksimalno i verujete da možete da budete srećni.

Zdravlje

Mogli bi da vas prate manji problemi sa umorom u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podložni manjim problemima sa zdravljem kao i nekim hroničnim tegobama koje ste već imali. Cirkulacija vam je prikazana kao slaba tačka. Generalno su vam krvotok i srce prikazani kao mogući problemi. Takođe, malaksalost može često da vas prati pa bi bilo dobro da oko toga porazgovarate sa vašim lekarom i da uradite nalaz krvne slike da proverite da nema problema sa anemijom. Očekuje vas period u kojem ćete se osećati bezvoljno ponekad ili jednostavno iscrpljeno. Biće jako važno da se pravilno hranite kao i da se maksimalno potrudite oko toga da nađete dovoljno vremena za odmor i san. Nemojte da se izlažete prevelikim naporima na fizičkom planu i potrudite se da štedite svoju energiju. Povedite računa i kada su mogući problemi sa niskim pritiskom. Hormonalni balans takođe treba redovno da proveravate.

Savet

Posvetite se više sebi, izlatite i družite se na otvorenom, u prirodi, kroz šetnju, sa bliskim osobama koje vam prijaju.

Komentari (1)

SKORPION - AUSTRIJA

02.05.2021 10:12

Na poslu pricam ja sa vise zenama,i ne cekam nikakva bolja ocekivanja. A tebi koji skripi brak,mozes odmah doci kod mene,haha.