Za ova tri znaka 2021. biće paklena godina, puna lomova i neuspeha
alo.rs
horoskop, priroda
Foto: gettyimages

U 2021. godini očekuju nas tri retrogradna Merkura, a najviše izazova i prepreka očekuju 3 znaka Zodijaka.

Očekuje ih najviše prepreka na polju poslovnih projekata. Imaće brojna ograničenja u ostavrenju ambicija, ali ukoliko porade na svojim sposobnostima, uspeće da prevaziđu određene barijere.

Položaj planeta loše će uticati na njihovo polje komunikacija, pa su moguće brojne nesuglasice. Verujte i poklanjajte srce ljudima koji su uz vas i kada život donese oluje i radosti.

Evo koja 3 znaka Zodijaka u 2021. godini očekuju najveće prepreke:

RAK

Pravićete brojne greške, a konkurenti će lako namirisati vaš neuspeh. Biće vam potrebna velika snaga za 2021. godinu, ali ne zaboravite da je vi imate u sebi. Budite oprezni kome verujete i šta potpisujete, naročit tokom faza retrogradnog Merkura. mogući su finansijski problemi, ali na kraju ćete izaći iz ovog životnog testa kao mnogo jači.

VAGA

Vaši izazovi u 2021. godini povezani su sa poljem ljubavi. Očekuje vas jedan emocionalni rolerkoster koji će testirati granice vaše ljubavi. Pomeđana osećanja i zbunjenost otežavaju vam donošenje odluka, ali shvatićete koliko ste jaki i koliko možete da podnesete.

Ovaj izazovni period dogodiće se u drugoj polovini 2021. godine - tada se potrudite da budete svesni svih potencijalnih rizika i ne padajte pod pritisak. Neke karte biće otkrivene, a u ljubavnoj igri važno je da ostanete verni sebi i vlastitim vrdnostima.

horoskop, nebo, priroda

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

OVAN

Jupiter u znaku Jarca donosi teške izazove za osobe rođene u znaku Ovna. Imaćete velike želje i brojna očekivanja, ali će se planovi blokirati. Previše ćete biti egoistični i mislićete kako možete pomeriti brda, ali se nećete posvetiti panovima i odlukama na pravi način.

Najbolji izlaz jeste d aigrate na sigurno i dobr razmislite pre svakog koraka. Kada dođe do problema, sačuvajte smirneost i pružite sebi podrške. Ukoliko buidete previše samokritični, negativna osećanja će vas sve više sputavati na putu ličnog razvoja.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)