Korona
Shutterstock/Motionographer
Korona

Shutterstock/Motionographer

Foto: Shutterstock/Motionographer

Numerološka analiza neretko otkriva dublja, skrivena značenja i govori nam mnogo o ljudima i pojavama oko nas. Podjednako kako i ljudske sudbine i datumi rođenja, numerološka analiza virusa korona takođ otkriva mnogo o tom virusu i njegovoj budućnosti.

Numerološko testiranje virusa korona podrazumeva dodavanje zbira broja slova u nazivu virusa (c+o+r+o+n+a=6) i zbir pozicije svakog slova u alfabetu (3+15+18+15+14+1=66). Dodavanjem prvog broja spred zbira pozicija slova u alfabetu, dobijamo broj 666.

Tri šestice se još nazivaju "đavolskim brojem" i predstavljaju broj zla.

Ovaj broj se smatra satanističkim, jer je obrnuta kombinacija od broja 999 koji kao numerološka kombinacijapredstavlja vrhuhsku duhovnu i svetovnu moć, finalizaciju i snagu.

Zbog toga ozloglašena kombinacija 666 predstavlja satanu, izopačenu energiju, destruktivnost, zlo, ali u stvari kako je Šestica pod vlašću Venere koja je simbol svake vrste uživanja, uglavnom uživanja fizičke vrste ali i emotivnosti.

Poznato je da broj 666 označava neprijateljske sile, sile koje se opiru i bune protiv Tvorca. U Svetom Pismu, u knjizi Otkrivenja, te sile su oličene u nekoliko zveri i na jednom mestu se taj broj, mada malo nejasno dovodi u vezu sa jednom od njih.

- Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njezin šest stotina i šezdeset i šest - navodi se u Svetom Pismu.

Komentari (1)

eeer

24.03.2021 18:13

brojem 666 su jevreji obelezavali cezara u Jerusalemu. To je odavno poznato ko sto su egipcani izmislili pivo a ne nemci ili cesi.