SRAMOTA, OSKRNAVLJENA SPOMEN-PLOČA "Inspiratori su Dubravka Stojanović i lažna elita kojima je Pavelić draži od Blagoja Jovovića" (FOTO)

Goran Vesić oglasio se povodom skrnavljenja spomen-ploče Blagoju Jovoviću

spomen ploča
spomen ploča, Foto: Printscreen

"Odmah po saznanju da su huligani oskrnavili tablu posvećenu čoveku koji je smrtno ranio ustaškog zločinca Antu Pavelića gradske službe su izašle na teren i očistile tablu.

Skrnavljenje spomen table posledica je kampanje koju vodi lažna srpska elita predvođena Dubravkom Stojanović. U toj kampanji, od onih koji vređaju Blagoja Jovovića koga proglašavaju nasilnikom i ubicom samo zato jer je smrtno ranio zločinca Pavelića, koji je odgovoran za ubistvo stotine hiljada Srba, ništa drugo ne možete da očekujete. Dubravka Stojanović nas ubeđuje da je zločinac Pavelić trebalo da umre od starosti, a za takve stavove dobija podršku medija pa zašto nas čudi da huligani unište spomen ploču?

Sprovodi se istraga o tome ko je oskrnavio tablu i verujem da će snimci kamera u okolini dati odgovor na ovo pitanje. Ipak, ko god da je oskrnavio spomenik samo je izvršilac. Inspiratori su Dubravka Stojanović i lažna elita kojima je Pavelić draži od Jovovića."

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi