Obeleženo 10 godina rada Volonterskog servisa Zvezdare
VS Zvezdara
Obeleženo 10 godina rada Volonterskog servisa Zvezdare

VS Zvezdara

Obeleženo 10 godina rada Volonterskog servisa Zvezdare, Foto: VS Zvezdara

Ovim povodom Servis su posetili predsednik i zamenik predsednika GO Zvezdara Vladan Jeremić i Dragana Đurić, kao i članovi opštinskog Veća Gordana Mišev i Aleksandar Đuričić.

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić zahvalio je volonterima Volonterskog servisa na angažovanju i radu istakavši da je ponosan što na Zvezdari postoje volonteri koji su za 10 godina pružili pomoć i podršku za oko 9000 korisnika u trajanju od oko 65 000 volonterskih sati i da se nada da će još mnogo godina Servis nastaviti da pomaže onim stanovnicima Zvezdare kojima je pomoć najpotrebnija.

Koordinatorka Servisa Radmila Urošević je, takođe, zahvalila volonterima na pomoći u realizaciji svih aktivnosti Volonterskog servisa Zvezdare, od radionica i edukacija do realizacije programa pomoći i podrške za najstarije sugrađane i istakla da su rad Servisa pored Opštine pomogle i mnoge institucije i pojedinci, ali da je najveću donaciju u godini kovida dala Misija OEBS u Srbiji na čemu im zahvaljuju i Opština i Servis. Zahvaljujući ovoj donaciji opremljena je kancelarija Servisa što je znatno povećalo postojeće kapacitete.

Nakon ovoga, volonterima Servisa i pojedincima koji su pomogli njegov rad uručene su zahvalnice i simbolični pokloni koji su, takođe, donacija Misije OEBS u Srbiji.

Događaj je realizovan uz pridržavanje svih epidemioloških mera za suzbijanje epidemije izazvane korona virusom.

BONUS VIDEO