NOĆENJE ZA 9 EVRA NA SRPSKOJ PLANINI: Sledi nam mini odmor, a ovo su najjeftinije opcije
Foto: Promo

Srpske planine su, pored banja omiljeno odmaralište naših građana. Nude bogate zimske sadržaje, a noćenja mogu da se nađu po pristojnim cenama. Donosimo vam top 3 lokacije na kojima možete da provedete svoje neradne dane.

Cene apartmana na Tari

Tara je jedna od najposećenijih srpskih planina i leti i zimi. Kada je reč o izdavanju u ponudi su uglavnom vikendice. Jednu smo pronašli po ceni od 25 evra. Vikendica se sastoji od dela za kampovanje i apartmanskog dela. U neposrednoj blizini objekta nalazi se i supermarket, kao i restoran sa domaćom kuhinjom. Parking i internet su obezbeđeni.

Cena apartmana na Staroj planini

U blizini stare planine pronašli smo smeštaj čija cena iznosi svega 9 evra. Radi se o dvokrevetnoj sobi sa kuhinjom i kupatilom. Od dodatne opreme dostupni su internet, parking.

Cene apartmana na Zlatiboru

Pronašli smo jedan apartman na Zlatiboru koji se izdaje po ceni od 25 evra. Sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Ima zasebnu terasu kao i dvorište. Apartman je potpuno opremljen. Gostima je na raspolaganju i besplatan privatni parking.

Kalendar

Foto: Shutterstock

 

Sledeći neradni dani za 1. maj

Neradni dani za Praznik rada biće 1. i 2. maj, oni ove godine padaju u sredu i četvrtak, a odmah zatim slede uskršnji praznici od 3. do 6. maja, što znači da će građani imati šest vezanih dana za vreme kojih neće raditi.

S druge strane, pripadnicima islamske zajednice slobodan dan sledi Prvog dana Kurbanskog bajrama 16. juna.

Pripadnicima jevrejske zajednice slobodan je i 12. oktobar, kada se obeležava Jom Kipur.

Naredne godine Dan primirja u Prvom svetskom ratu biće neradni ponedeljak, 11. novembar.

Za katolike i pripadnike drugih hrišćanskih verskih zajednica, prvi dan Božića, u sredu 25. decembra, takođe se neće raditi.

Ako jedan od datuma kada se praznuju državni praznici padne u nedelju, ne radi se prvog narednog radnog dana. Ovo se ne primenjuje kada su u pitanju verski praznici.

Takođe, pripadnici različitih verskih zajednica imaju pravo na slobodan dan kad njihova verska zajednica obeležava neki praznik, piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading