SRBOMRZAC IMA NOVOG SPONZORA Hadžihafizbegović se sada šlihta Milu, zajedno pljuju po našoj zemlji i dive se ustašama!
Foto: Printscreen

Uoči proslave Dana nezavisnosti ili tačnije,15. godišnjice od referendumske krađe i stvaranja privatne države Mila Đukanovića, oglasio se i bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović, dragi gost medija odanih palom režimu i njegovim diskriminatorskim politikama.

Posebno zadovoljsto je izrazio zbog činjenice da se crnogorska zastava od 5000 kvadrata, koja će se raširiti na Cetinju i prekriti „komite“, šila u Bosni.

 

„Dirnuti“ smo

Ipak, nije zgoreg podsetiti da je ovaj veliki „prijatelj“ Crne Gore nedavno izjavio je da je zločinac Naser Orić – heroj o kome treba hitno snimiti film!

Ništa manje skandalozna nije ni ocena da je „HOS bila jedna plemenita vojna postrojba“.

Hadžihafizbegović je, i pored značajnog broja uloga u filmovima, serijama i pozorištu, na prostorima Srbije i Crne Gore daleko poznatiji po otvorenoj srbofobiji. To ga, nesumnjivo, kandiduje za velikog „prijatelja“ bivšeg režima i Mila Đukanovića.

Uvrede i pretnje koje je izricao na račun Srba – nemoguće je pobrojati. Još je svježe sećanje na njegov doprinos „multikulturalnosti BiH“, kada je gostujući u emisiji „Nedeljom u 2“ na HRT-u izjavio:

„Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna… Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima“.

Poznat je i po izjavi da „Bošnjaku ne sme bik biti važniji od šehida“.

Priliku da izvređa Srbe dobio je, pre nešto više od godinu dana, na crnogorskom „javnom servisu“, u emisiji – Teleskopija. I, naravno, nije razočarao domaćine. Ocenio je da ne deli ljude na osnovu verske i nacionalne pripadnosti, već da postoje samo „dobri i loši ljudi…“. Al’ Srbi su, ipak, pomalo – „genocidni“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
steva

21.05.2021 07:39

I on takav ladno udje u Srbiju , igra predstave , glumi u filmovima , dobija nagrade ?

Zoran PEJIC

21.05.2021 19:39

DVE DVORSKE LUDE SPRDNJE OD FACA MILO MALO KAO LEPSI A OVAJ KO PUNJENA PAPRIKA BABURA GREHOTE

Sabahudin

23.05.2021 09:15

Zašto dajete prostora u medijima ovom teroristi i ludaku?