CRNA GORA U NEVERICI Medojević bez dlake na jeziku o velikim malverzacijama (VIDEO)
Foto: Printscreen Adria TV

Nebojša Medojević je rekao da mu nije bio cilj da upravlja Prvom bankom već da štiti interese manjinskog akcionara Elektroprivrede Crne Gore, dodajući da bi njegov izbor za većinskog vlasnika značio otkriće dugogodišnjih kriminalnih radnji.

– Ono što je važno jeste da više tamo ne možete da pronađete sve podatke, da je većinski vlasnik Aco Đukanović napustio Crnu Gori, da živi u Luksemburgu i Švajcarskoj, da je sa sobom poneo svu dokumentaciju o plaćanjima i transakcijama Prve banke, jer je samim predlogom da budem imenovan shvatio da bi to moglo da bude pogubno za njega, jer zna koliko ja znam o tome kako funkcionišu te kriminalne bankarske organizacije u kontekstu pranja novca od organizovanog kriminala. Naravno da bi on pre bio spreman da baci bombu na Prvu banku nego da prihvati mene da pristupim informacijama i podacima o Prvoj banci – naveo je Medojević.

On ističe da su protivzakonitim ponašanjem Centralne banke Crne Gore ugroženi interesi Elektroprivrede, dodajući da se radi o neprijateljskom ponašanju većinskog prema značajnom manjinskom vlasniku.

Nebojša Medojević se nada da će, uprkos trenutnoj situaciji, Elektroprivreda Crne Gore naći način da zaštiti svoje interese.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading