KRIVOKAPIĆ PODNOSI OSTAVKU? Oglasio se na Tviteru nakon hitne sednice Vlade
EPA/CHRISTIAN BRUNA

- Pozivam one, koji me optužuju da branim fotelju, da vrate mandat građanima i provere legitimitet svoje nove političke platforme – na vanrednim parlamentarnim izborima - poručuje Krivokapić na Tviteru, dan nakon spekulacija da će podneti ostavku na tu funkciju i hitne sednice Vlade, sa zasad još nepoznatim dnevnim redom, koja je zakazana za sutra.

Podsećamo, ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović saopštio je danas da ne zna da li će premijer Zdravko Krivokapić podneti ostavku.

- Mislim da je crnogorska politička scena puna zagonetki - kazao je Radulović novinarima nakon što se sastao sa ministrom spoljnih poslova Letonije Edgarsom Rinkevičsom.

Poslanici Skupštine Crne Gore 3. februara razmatraju inicijativu za razrešenje potpredsednika Vlade Dritana Abazovića i predlog za izbor njegovog naslednika. Sutradan, u petak 4. februara, odlučivaće se o skraćenju mandata Skupštini, a potom o nepoverenju Vladi premijera Zdravka Krivokapića.

Skraćenje mandata parlamentu je tražila Vlada, dok je izglasavanje nepovjerenja izvršnoj vlasti tražila opozicija i koalicija “Crno na bijelo”, čija je okosnica GP URA Dritana Abazovića.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading