ps5, igrice, gejming
Shutterstock
ps5, igrice, gejming

Shutterstock

ps5, igrice, gejming, Foto: Shutterstock

Novopečeni vlasnici Plejstejšn 5 konzole dosad su mogli uživati u nekim naslovima, mnogi se raduju onome što tek dolazi. Uz bilo koju konzolu sledeće generacije ono što se očekuje su i igre, odnosno nova igraća iskustva koja će doći s njom. Svaka nova generacija konzola donosi svojevrsni napredak.

PS5 je zasigurno jedna od konzola s kojom će se primetiti velika poboljšanja u odnosu na četvrtu generaciju Plejstejšna. SSD, brže mogućnosti učitavanja podataka i bolje grafičke mogućnosti samo su neke od prednosti koje se vide iz PS5. No ne zaboravimo i na igre.

Velik broj igara koje su izašle za PS5 također su optimizirane tako da ih možemo igrati i na PS4, odnosno PS4 Pro, no prema većini predviđanja, iduća godina bit će godina kada ćemo u punini snage moći videti što nam to donosi konzola nove generacije. S obzirom na to, programerske kuće pripremaju nam mnoge ekskluzivne naslove, kako to već obično biva.

ps5, igrice, gejming, konzola

Shutterstock

ps5, igrice, gejming, konzola, Foto: Shutterstock

Sledeća će se godina moći pohvaliti s nekoliko zaista fenomenalnih izdanja video igara. Većina tih igara najavljena je tek nedavno. Iako će Xbox Series X svojim potencijalnim kupcima ponuditi mnoge ”super-teškaše,” poput The Medium ili Halo Infinite, Sonyjev PS5 isto se tako može pohvaliti ogromnim brojem moćnih naslova koji će izaći sledeće godine.

Ratchet & Clank, God of War, Horizon i Final Fantasy; sve te igre će izaći na PS5 kao ekskluzivni naslovi ili u obliku nastavaka. Ne moramo ni spominjati hrpetinu naslova ”trećih developerskih kuća” kao što su Outriders i Deathloop. Popis igara koje će izaći (ili bi trebale izaći) u 2021. s vremenom će naravno rasti. Koje su igre koje ćemo moći zaigrati na PS5 ove godine? 

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!

Naša preporuka