WHATS UP
printscreen tviter
WHATS UP

printscreen tviter

WHATS UP, Foto: printscreen tviter

Mnogi korisnici aplikacije Vocap su odlučili da obrišu svoje naloge, a najviše "zahvaljujući" novim pravilima o podacima koje je Fejsbuk doneo.

Podsetimo, Vocap je pre nekoliko dana obavestio korisnike o tome kako će uskoro doći do promene u politici koja se tiče privatnosti.

U principu, ljudi koji ga koriste će morati da daju pristanak za deljenje podataka sa Fejsbukom. Da stvari budu još gore, nalozi biti obrisani korisnicima koji ne pristanu na ovo, pa onda "pristanak" i nema baš mnogo smisla.

Novo ažuriranje biće objavljeno 8. februara, a da bi podaci bili deljeni sa Facebookom, nije neophodno da imate profil na ovoj društvenoj mreži.

Kako prenosi Sensor Tower, dajući i podatke koji bi potkrepili tu tvrdnju, mnogi su odlučili da izbrišu svoj Vacap nalog i pređu na konkurentske aplikacije. Naime, Od kada su promene u politici privatnosti najavljene,

Istovremeno, Vacap koji je do skoro vladao svetom aplikacija za dopisivanje, imao je od 6. do 10. januara "samo" 1,3 miliona preuzimanja. Ako bismo to preveli u procente, u pitanju je pad od približno 35% u odnosu na prethodnih 5 dana.

Telegram je, tako, od 6. do 10. januara imao 1.5 miliona novih korisnika, što je porast od oko 15%.

Najveći porast preuzimanja je zabeležila, ipak, aplikacija Signal. Od 1. do 5. januara, imala je samo 24.000 preuzimanja, a od 6. do 10. januara, čak 2.3 miliona, što je rast od neverovatnih 9,483%.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nemojte Signal

13.01.2021 11:10

Nemojte Signal da instalirate, isto je kao whatsapp !!!!! Telegram ili Threema !!!!