NIŠANIO VEPRA, POGODIO DEČAKA Povređeni prebačen na lečenje u Beograd posle incidenta u lovu u okolini Pirota!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Zbog specifičnosti povreda i lekara određenih specijalnosti koje UKC Niš nema, a koje su neophodne za dalje lečenje trinaestogodišnjaka iz Pirota koji je povređen u lovu, nakon ponovne celokupne dijagnostike i konzilijarnog sagledavanja timova specijalista niškog Univerzitetskog kliničkog centra doneta je odluka da se pacijent prebaci na dalje lečenje u UKC Srbije, saopšteno je iz UKC Niš.

Ranjeni dečak, podsetimo, pogođen je sa pet metaka iz sačmarice, zbog čega je najpre operisan u pirotskoj bolnici, a potom je prevezen u UKC Niš. 

-Trinaestogodišnjem pacijentu iz Pirota, nakon jučerašnjeg prijema i dijagnostike, zbog povreda grudnog koša od strane grudnog hirurga urađena torako- drenaža. Tokom večeri, neurohirurške povrede glave sanirane su operativno i pacijent je trenutno hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju. Trenutno je svestan, komunikativan, stabilnih vitalnih parametara, saopšteno je juče iz UKC Niš.

Zbog sumnje da je ranio dečaka u lovu, danas je uhapšen D.I. iz Pirota koji se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti, a Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti.

Kako su mediji pisali, osumnjičeni je nišanio divlju svinju, ali je pogodio dečaka. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading