OVO SU KLJUČNI MOMENTI KOJI SU BRAJANA VOLŠA ODVELI IZA REŠETAKA Od "brižnog" muža koji sarađuje sa policijom do osumnjičenog za ubistvo!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kroz skoro tri nedelje Brajan Volš je prolazio kroz različite faze ovog stravičnog slučaja nestanka. Bio je najpre zabrinuti i uplašeni muž, kom je, kako je na početku rekao policiji, bilo normalno što Ane tri dana nema. Potom je priveden zbog laganja policije, da bi na kraju zvaničnici saopštili ono što su mnogi već danima sumnjali: Brajan se sumnjiči da je ubio svoju suprugu Anu.

Ovako je do sada tekla potraga za Anom Volš:

Laž o prijavi nestanka

Brajan Volš je rekao policiji da je Ana trebalo 1. januara da se odveze do aerodroma Logan kako bi letela za Vašington gde ima kuću. Policija je saopštila da nema dokaza da je Ana ušla u neko vozilo za prevoz ili da se ukrcala na bilo koji let.

Brajan Volš optužen za ubistvo supruge Ane! - Alo.rs

Iako su se u početku pojavile informacije da je upravo on prijavio nestanak policiji, kasnije se ispostavilo da je, pošto tri dana nije bilo ni traga ni glasa od nje, policiju ustvari pozvao Anin zabrinuti šef, jer se nije pojavila na poslu.

Šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli saopštio je 5. januara da policijska uprava traži pomoć javnosti u pronalaženju Ane Volš. Zatim Specijalni tim za hitne slučajeve državne policije i lokalni regionalni policijski tim započeli su pretres područja pored autoputa u potrazi za dokazima. Istog dana vatrogasci su gasili požar u Aninom bivšem domu u ulici 725 Jerusalem Road. Za ovaj incident policija je rekla da nije sumnjiv.

Policija je na samom početku istrage saopštila da Brajan Volš sarađuje sa policijom.

Pretres terena oko doma Volšovih završen je kada je 20 pripadnika Specijalnog tima za hitne slučajeve, tri tima K9 i Vazdušno snage državne policije pretražilo područje oko Volšeove kuće, saopštila je državna policija. Istražitelji su takođe isušili bazen u njihovoj kući i pretražili obližnji potok.

Radnica zaključala razbojnicu, ona razbila staklo i pobegla kroz srču - Alo.rs

Krvav nož

Potraga za Anom se potom preselila u Vašington, gde ona radi kao profesionalac za nekretnine i poseduje dom.

Nekoliko dana kasnije, Brajan je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu u istrazi o Aninom nestanku nakon što su detektivi pretresli kuću koju je delio sa njom i troje male dece. On je optužen pred Okružnim sudom u Kvinsu, a tužioci su saopštili da je u podrumu Anine kuće pronađen krvav nož. Kaucija mu je određena na 500.000 dolara.

Potvrđena je pretraga deponije u Pibodiju, koja je takođe povezana sa nestankom Ane Volš. Istražitelji su zaplenili dve prikolice za smeće. Više izvora kaže da je policija pronašla instrumente za sečenje, uključujući testeru za metal i tepih za koje se veruje da sadrže biološke dokaze.

Istražitelji su rekli da su pretres i obrada porodičnog doma Volš završeni i da je policija napustila lice mesta.

Sredstva za čišćenje

Potom je policija došla u posed snimka Brajana Volša u blizini kontejnera prodavnice pića u Svompskotu na dan nestanka njegove supruge. Takođe, otkriveno je da je Volš kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Policijski izveštaj koji je dobio reporter Bostona 25 Bob Vord, otkrio je duboke probleme u vezi pre nego što su Ana i Brajan bili vereni. Prema ovom javnom izveštaju o incidentu, Ana je rekla policiji da je Brajan "dao izjavu preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje". Ana nikada nije sarađivala sa policijom, Brajan nije optužen, a slučaj je zatvoren.

Prva reakcija majke Ane Volš nakon saznanja da je Brajan optužen za ubistvo - Alo.rs

O tri dečaka uzrasta 2, 4 i 6 godina, koje je Ana dobila u braku sa suprugom Brajnom brigu je preuzelo Odeljenje za decu i porodice u Americi. Međutim, gde se nalaze od hapšenja njihovog oca Brajana nije poznato.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

18.01.2023 23:16

Vec prva izjava Brajana je govorila da je on ubica Ane.Spalio je telo da se ne nadje ali tragova ima mnogo.