POLICIJA ISTRAŽUJE MISTERIOZNU SMRT SESTARA Jednu od njih nepoznati mladić posetio oko Božića
Foto: Tanjug

Zastrašujući prizor zatečen je juče u ranim jutarnjim satima u stambenoj zgradi u Ulici Marka Pola. Prema prvim informacijama, u pitanju je ubistvo i samoubistvo, ali nije isključena ni mogućnost da se radi o dvostrukom zločinu.

- Najpre se sumnjalo da je jedna sestra ubila drugu, pa sebe. Međutim, neki detalji su izazvali veliku sumnju. Jedna od njih je imala jastuk preko glave, a na licu mesta su pronađeni i tragovi krvi. Tela su poslata na Institut sudske medicine zbog obdukcije kako bi se utvrdilo kako su preminule Jelisaveta i Gordana - navodi izvor blizak istrazi.

Na licu mesta novinarske ekipe zatekle su veliki broj policajaca i inspektora, kao i komšije koje je tragična vest šokirala.

- Osećao se neko vreme neprijatan miris! Najpre smo sumnjali da je u zgradu možda ušla neka životinjica i uginula. Međutim, poslednjih dana je postalo nesnosno. Jelisavetina prijateljica živi u stanu pored i primetila je da je već deset dana nema. Zvala ju je na telefon, ali nije bila dostupna. Delovalo je kao da je telefon isključen. Zabrinula se i pozvala je svog rođaka koji je obio stan i zatekao dva leša - navodi jedan od komšija.

On dodaje da su odmah istrčali iz stana i o svemu obavestili policiju i Hitnu pomoć.

- Po komšiluku pričaju da su bile bolesne ili depresivne i da su se možda čak i dogovorile da „prekrate muke“. Međutim, jastuk i krv koja je bila na sve strane mnoge je uznemirila. Plašimo se da je neko uleteo u stan i pobio ih - kaže naš sagovornik.

POLICIJA ISTRAŽUJE MISTERIOZNU SMRT SESTARA Jednu od njih nepoznati mladić posetio oko Božića

 

 

Kako saznajemo na licu mesta, tela su pronađena u stanu na poslednjem spratu koji se vodi na preminulu Jelisavetu Đ. Ona je u tom stanu živela više od 30 godina, a sestra se kod nje uselila pre pet godina. Jelisavetin suprug je preminuo pre nekoliko godina.

Komšinica: Neko ih je obe ubio

Jelisavetina prijateljica i komšinica ispričala je za medije da je poslednji put sestre videla 6. ili 7. januara, kada im je odnela pitu.

- Jedno dva, tri dana se nismo čule, a posle se nije javljala kada sam je zvala. Onda sam shvatila da su svi telefoni „gluvi“. Jelisaveta je valjda bila depresivna, ja sam mislila da je ubila sestru, pa sebe. Na to sam sumnjala, ali kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo. Znam ko je dolazio u njen stan, ali ne mogu da govorim - kazala je komšinica.

Policija je u sklopu istrage preuzela i snimke sa kamera za video-nadzor kako bi se ustanovilo da li je neko i kad kod njih dolazio.

Jedna od komšinica je istakla da je Jelisaveta imala psihičkih problema.

- Pila je lekove. Nije imala kosu, nosila je periku ponekad. Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac starosti oko 30 godina i smeđe kose ulazi u njen stan. Videla sam ga samo s leđa, ali videla sam Jelisavetu da mu je otvorila vrata. Bila je sređena, nosila je periku i pustila ga je unutra - kratko je rekla druga komšinica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Komšija

23.01.2023 01:15

Nije mogla da živi u tom stanu više od 30 godina, kada j we'd zgrada izgradjena 2004.g