PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA O BRAJANU VOLŠU ''On je prikriveni, uštogljeni sociopata!'' - pojvila se i njihova zajednička fotografija (FOTO)
Foto: Tanjug/Tanjug

Naime, pojavila se njihova zajednička fotografija sa jednog sastanka na kojoj se vidi kako uževaju uz dezert i vino.

STRATEGIJA ILI JE PROLUPAO Evo kako Brajan Volš izluđuje čuvare u pritvoru, ne znaju šta će s njim!

Međutim, poznanica Brajanove bivše tvrdi da je žena potpuno izbezumljena posle saznanja da je Brajan optužen za ubistvo svoje supruge, koja mu je rodila troje dece.

PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA O BRAJANU VOLŠU ''On je prikriveni, uštogljeni sociopata!'' - pojvila se i njihova zajednička fotografija (FOTO)

Facebook

 

''Rekla mi je da je potpuno izbezumljena. On je arogantni kreten, ali to je Boston'', napisala je ona, dodavši da je Brajan "prikriveni, uštogljeni sociopata".

Kako objašnjava, Brajan tada, dok su njih dvoje bili u vezi, ipak nije pokazivao nikakve znake nastranog ponašanja, niti joj je ikada pretio. Ponašao se sasvim normalno.

 

 

Tako je, da podsetimo, mislila i Ana kada je 2021. godine garantovala za svog muža, samo da ne ode u zatvor. To bi joj sada, najverovatnije spasilo život i ostavilo sa decom.

''Brajan je ljubav mog života, moj život, moj partner, najbolji prijatelj i otac troje naše dece. On je otac koji voli, čuva i strepi i muž koji me podržava. Bez Brajana bih bila primorana da dam otkaz na poslu koji volim, jer često do kasno uveče imam obaveze, a radim i skoro svakog vikenda'', obrazložila je Ana zbog čega njen muž ne treba da ide u zatvor.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading