ALO! SAZNAJE! UBICA ŠABANA ŠAULIĆA IPAK IDE NA DUŽU ROBIJU? Porodica jednog od stradalih muzičara sprema drastične mere!
Foto: Alo/Rajko Ristić/Printscreen/Društvene mreže

Naš izvor navodi da je Kerićeva porodica odlučila da nastavi da se bori za pravdu, koju zaslužuju i on i njegov pokojni prijatelj i kolega Šaban Šaulić. 

- Turčin je najpre osuđen na tri godine i tri meseca zatvora, a potom mu je kazna smanjena na tri godine. I prva presuda je bila skandalozna, a posle druge su svi izgubili nadu u ljudskost. Porodica Mirsada Kerića sada će uložiti žalbu Vrhovnom sudu u Nemačkoj i time će pokušati da donese pravdu stradalima - navodi naš izvor. 

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. februara 2019. godine na auto-putu kod gradića Giterslo, u blizini Bilenfelda. Pijani vozač Alsin Levent udario je otpozadi automobil u kojem su bili Šaban Šaulić, Mirsad Kerić i Slobodan Stojadinović, Šabanov kum. Kralj narodnjaka i Kerić su poginuli, dok je Stojadinović teško povređen. Kako su tada javili nemački mediji, Turčin je vozio automobil 193 kilometra na čas, a bio je pod dejstvom alkohola (0,8 promila) i marihuane.

On je najpre bio osuđen na kaznu zatvora od tri godine i tri meseca, ali mu kazna potom smanjena na tri godine zatvora. 

Suđenju i izricanju presude prisustvovali su Šabanova udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela. S njima je pravdu čekao i sin poginulog Mirsada Kerića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading