GAJILI HALUCINOGENE PEČURKE Podignuta optužnica protiv beogradskih dilera kod kojih je pronađeno preko kilogram različitih opijata
youtube.com/ Hayat Media BiH

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenima produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Pjanoviću određen pritvor u trajanju od 18 dana! - Alo.rs

Sumnja se da su okrivljeni, 11. novembra 2022. godine u iznajmljenom stanu u Beogradu radi prodaje držali 69,78 grama marihuane i to ispod komode u dnevnoj sobi, dok su u frižideru držali 694,21 grama amfetamina.

Na više mesta u stanu držali su kutijama i paketima ukupno 318,14 grama halucinogenih pečuraka, dok su u 38 staklenih tegli proizvodili te pečurke, ukupno 26.311 grama.

Tokom pretresa stana pronađena je i vagica za precizno merenje, kao i staklo za mešanje, koji su uz pomenute opojne droge oduzeti od okrivljenih prilikom lišenja slobode, 11. novembra 2022. godine.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading