MONSTRUOZNO Silovao dvoje dece od pet i sedam godina?!
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Monstrum! Živojin N. (36) iz okoline Kruševca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio dve devojčice, a navodno reč je o sestričinama njegove žene! Da slučaj bude još monstruozniji, sumnja se da je jednu od njih obljubio kada je imala svega pet godina, a drugu kada je imala sedam. Svoje iživljavanje nad jednom od devojčica fotografisao je mobilnim telefonom!

Kako saznajemo, Živojin N. uhapšen je u ponedeljak u svojoj porodičnoj kući u selu Zebica kod Kruševca, a prilikom akcije nije pružao otpor i ponašao se kao da je znao da dolaze po njega. Bio je miran, a zatim je izveden iz kuće naočigled zaprepašćenih komšija. Krivična dela za koja se tereti lede krv u žilama.

MONSTRUOZNO Silovao dvoje dece od pet i sedam godina?!

Foto: MUP Srbije

 

- Sumnja se da je obljubio dve devojčice, a svoja zverstva je činio od 2012. do 2014. i od 2022. do 2023. Zlostavljao je sestričine svoje žene, a jednu od njih je navodno čak fotografisao prilikom gnusnog čina. Živojin je fotografije obrisao, ali forenzičari su uspeli da ih vrate i uvere se - navodi izvor blizak istrazi.

U selo došao sa KiM pre 15 godina

Kako kažu stanovnici sela Zebica, Živojin dolazi s Kosova i Metohije.

- U selo je došao pre nekih 15 godina, kada se oženio sa svojom ženom. Ostali su u kući njegove žene i tašte. Dobro su se slagali. Došao je s Kosova i Metohije i bio je u odličnim odnosima i sa svojom i ženinom familijom. Zbog toga smo svi u šoku - kaže jedan od meštana.

Ubrzo su otkriveni mučni detalji koji su zgrozili ceo Kruševac i Srbiju.

- Jedna od devojčica sada ima 18 godina, dok druga ima svega šest. Posebno je monstruozno to što ukazuje da se nad mlađom iživljavao kada je bila gotovo beba. Komšije pričaju da je bio veoma blizak s decom, da je mlađoj čak menjao pelene i čuvao je. Govorio je da je vezan za njih i da ih voli jer nije imao svoju decu. Najstrašnije je to što je jednu od njih fotografisao dok je radio te gadosti - navodi izvor blizak istrazi.

MONSTRUOZNO Silovao dvoje dece od pet i sedam godina?!

Foto: MUP Srbije

 

Meštani sela Zebica šokirani su zbog krivičnih dela za koja se sumnjiči njihov komšija.

- Ni u snu ne bismo mogli da pomislimo da se iza njega krije psihopata. Normalno je izgledao, ponašao se i bio je dobar komšija. Uvek je bio fin, a ljudima je bilo simpatično što je toliko voleo decu svoje svastike. Zaista je izgledalo kao da brine za njih. Uhapšen je u kući u kojoj živi sa ženom i taštom. Zgroženi smo. Ako je zaista to uradio, želimo mu da gori u paklu! Za njega je smrtna kazna, a ne zatvor - navodi jedan od meštana sela Zebica, dok drugi dodaje da je Živojin najverovatnije znao da će biti uhapšen i da su otkrivena njegova zlodela:

Žena ga brani: Sve mu je namešteno!

Supruga uhapšenog Živojina oglasila se za medije tvrdeći da sumnja da je njenom mužu sve namešteno. Ispričala je da je on domaćin i da nije takav čovek kao što se tvrdi.

- Ja mislim da je to namešteno. Ne sumnjam konkretno ni na koga, ali on to svesno nije uradio, potpisujem svojim životom - rekla je kratko za medije.

 

- Otišao je na posao, pa se vratio. Rekli su mu da nema posla zbog kiše, ali očigledno se doznalo da će biti uhapšen, pa je pušten kući, kako mu lisice na ruke ne bi stavljali u firmi. Iz kuće su ga izvukli, a on je bio potpuno miran. Kao da se ne radi o njemu i da ništa loše nije uradio! Sve je izgledalo kao na filmu. To su deca od rođene sestre njegove žene... Ona je verovatno tek u šoku. Najmonstruoznije je to što ko zna koliko je sve to trajalo - tvrdi naš sagovornik.

MONSTRUOZNO Silovao dvoje dece od pet i sedam godina?!

Foto: MUP Srbije

 

Osumnjičenom Živojinu N. određeno je zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti saslušan pred nadležnim tužilaštvom. Na teret mu se stavljaju dva krivična dela - obljuba nad detetom.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading