DA LI JE SVE UNAPRED PLANIRAO Monstrum iz Peći odsekao majci glavu, a onda je hteo ovo da uradi!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Javnost je još šokirana zbog brutalnog ubistva u južnoj srpkoj pokrajini. Albanac U. H. iz Peći je ubio svoju majku, odsekao joj glavu, a zatim je sakrio na tavan!
Kako saznajemo, mladić je navodno bio i pod uticajem narkotika, a kako navode lokalni mediji, na majku je nasrnuo jer se navodno mešala u njegov brak.
U. H. je bio u fazi razvoda sa suprugom, a na Kosovo i Metohiju je došao na odmor, jer živi u Nemačkoj.
Međutim, on je imao povratnu kartu koja glasi na 19. april.
- Navodno je bio pod uticajem narkotika, a postavlja se pitanje da li je ovaj zločin planirao unapred. Sumnja se da je ubio svoju majku, a da je zatim želeo da se pritaji i pobegne 19. aprila u Nemačku. Međutim, on je nasrnuo i na ostale članove porodice, zbog čega je prijavljen policiji. Ispituje se da li je reč o zločinu iz afekta ili planiranom krivičnom delu, s obzirom da je bio pod uticajem droge - navodi izvor blizak istrazi.

DA LI JE SVE UNAPRED PLANIRAO Monstrum iz Peći odsekao majci glavu, a onda je hteo ovo da uradi!

Društvene mreže

 

- Okrivljenom je određen pritvor u trajanju od trideset dana, nakon što je sud utvrdio da je zahtev tužioca osnovan i opravdan, s obzirom da se protiv okrivljenog vodi istraga za teško krivično delo, za koje je zakonom predviđena kazna zatvora najmanje deset godina ili doživotni zatvor, kao i da okrivljeni ima boravišnu dozvolu u inostranstvu, zbog čega postoji visok rizik od bekstva ili da će na bilo koji način izbeći organe gonjenja i tako onemogućiti ili u velikoj meri otežati sprovođenje istrage - navodi se u saopštenju suda.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading