ZADOBIO OPEKOTINE DOK JE SPAŠAVAO MAJKU Sin žene nastradale u požaru u Sremčici hitno prevezen u bolnicu (FOTO)
Foto: Alo/Tanjug/Zoran Žestić

Sin žene (71) u Sremčici koja je stradala jutros u požaru, kako saznajemo, hitno je hospitalizovan jer se prema našim informacijama nagutao dima i zadobio je opekotine glave dok je pokušavao da spasi majku.

STANAR ZGRADE U SREMČICI GDE JE IZBIO POŽAR: ''Staricu nismo videli od dima, razvalili smo vrata da uđemo u stan!'' (FOTO)

Požar je izbio u stanu na drugom spratu, a sin od stradale živi na četvrtom.

Prema rečima komšije Dalibora Gajića, stanara zgrade u Sremčici, koji je sa komšijom i sinom stradale žene razvaljivao vrata stana u kojem je izbio požar, sin je već bio u stanu kada su oni krenuli da razvale vrata.

"Pozvao me je komšija da razvalimo vrata. Tu je već bio i sin od starice koja je stradala. Kada smo razvalili vrata, njen sin je ulazio unutra dva, tri puta. kada je ušao treći put malo duže se zadržao, krenuli smo za njim da ga spasimo da spasimo njega", kaže Gajić i dodaje da od dima ženu nije ni video, prenosi Telegraf.rs.

Prema njegovim rečima, pored ovog stana oštećen i stan ispod njega. Kako je električar, odmah je isključio struju.

Najviše je izgorelo na mestu gde je TA peć, ali je sin, kako smo nezvanično saznali, rekao da je on isključio peć jer je majka bila dementna, da se ne bi desilo tako nešto.

Navodi i da su skoro svi stanari evakuisani.

Uzrok požara još nije poznat, a uviđaj je u toku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading