HOROR U SREMU Pukovnik ubio majku, pa pucao sebi u glavu!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Horor u Sremu! Goran R. (59) iz Rume ubio je svoju majku Zlatu R. (89), a zatim je izvršio samoubistvo! Goran je pištoljem upucao svoju majku, a zatim je ispalio hitac sebi u glavu! Stravičan prizor zatekla je njegova ćerka (23)!

Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo u Ulici Vuka Karadžića u Goranovom stanu u naselju Igralište. Sumnja se da je Goran R. najpre usmrtio majku, a zatim izvršio samoubistvo, a prve informacije ukazuju na to da se zločin dogodio u sredu u toku dana.

- Tela u stravičnom stanju zatekla je upravo Goranova mlađa ćerka. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju njihovu smrt. Sumnja se da je Goran zločin počinio kada su njegove supruga i ćerke otišle iz stana. Na licu mesta pronađene su dve čaure - navodi izvor blizak istrazi.

Goran R. je bio pukovnik u penziji. Poznanici navode da je imao problema sa alkoholom i da je u stanu držao pištolj.

HOROR U SREMU Pukovnik ubio majku, pa pucao sebi u glavu!

Foto: Telegraf/Nikola Anđić

 

- Videli smo puno policajaca u zgradi, vršili su pretres, a tek kasnije smo saznali da se dogodio stravičan zločin. U šoku smo! - kaže poznanica za Alo!.

Za sada nije poznato da li je bilo prijava za porodično nasilje u toj porodici, međutim, neke komšije i poznanici nemaju lepe reči za Gorana i tvrde da su ga se čak plašili.

- Goran je bio u ozbiljnoj paranoji već duže vreme i čudno se ponašao! Kada je počinio taj zločin najverovatnije nije bio pri sebi i čak nije znao šta radi! Uvek je bio problematičan i agresivan. Ljudi su strepeli i svi su se sklanjali od njega - navodi jedan od komšija, dok komšinica ističe stravične detalje:

HOROR U SREMU Pukovnik ubio majku, pa pucao sebi u glavu!

Foto: Telegraf/Nikola Anđić

 

- Pravio je haos po celom naselju, a neke ljude je jurio da bije! Jurio je čistačicu po celoj zgradi, jer nije bio zadovoljan kako je očistila stambeni objekat. Žena je bukvalno bežala i vrištala, jedva se spasla! Jedva je živu glavu izvukla. Napao je i mlekarku koja u našoj zgradi ima lokal. Maltretirao je, vređao i jurio je da je bije, pa je njen sin morao da reaguje i polomio ga je od batina! Nažalost, bilo nam je drago kad je dobio batine, eto... dotle je došlo. Tako da nas ni ne čudi ovo što je uradio! Žao nam je Zlate... Sreća da nije bila u stanu i njegova žena, možda bi i nju napao - navodi komšinica iz naselja koja je želela da ostane anonimna.

Utvrđuju se okolnosti ubistva i samoubistva koja su šokirala javnost u Srbiji.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading