"RAŠIRIO JE KRILA MISLEĆI DA ĆE SAKUPITI ZLO OLOVO, TRAGEDIJU NIJE SPREČIO" Potresan govor porodice na sahrani ubijenog čuvara Dragana
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Na Lešću se okupio veliki broj građana i na večni počinak ispratio Dragana Vlahovića (51), ubijenog čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. 

Članovi porodice su održali govor na sahrani.

- Došao je dan na koji niko nije bio spreman. Dragan je za rodbinu uvek bio Mita, a za ostale čika Dragan. Vedar, nasmejan, stvoren za šalu, najviše je voleo decu, a svoju nije imao... Najviše je bio srećan kad je dobio unuke od sestara. Đake je dočekivao i ispraćao svaki dan. Kao porodica imamo neprocenjive uspomene, ali smo ponosni što je imao toliku ljubav prema deci. Bio je nesebičan velikog srca. Neka mu je večna slava i hvala - rekao je jedan od članova porodice, dok je drugi nastavio:

- Naš neprežaljeni dragi sin ujak, brat porodica.... Bio je neko koga sam uvek pozvao kad sam došao u Beograd, bio je nešto posebno... Sada je pokazao pored dobrote i ljudskosti i hrabrost gde je raširio krila misleći da će sakupiti zlo olovo ne sluteći da će tim krilima prigrliti mališane. Tragediju nije uspeo da spreči.

Podsetimo, u Beogradu su sahranjeni K.M. (14) u 11.30 na Novom groblju, E.K. (14) u 12.00 na Centralnom groblju i Dragan Vlahović (51) u 12.00 na Lešću. 

Oni su ubijeni u krvavom piru u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Ispred crkve u Malom Orašju uveliko se okupio veliki broj građana uoči sahrane pet mladića, drugova koji su ubijeni u masakru koji je počinio U.B. (21).

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading