REČI KOJE KIDAJU DUŠU Majka ubijenog policajca i sestre kod Mladenovca smogla snage za samo jednu najbolniju rečenicu
Foto: Privatna arhiva/Alo

"Jeste li majka? Vidite, ja više nisam... Znate li zašto? Jer sam izgubila oba oka, moja dva deteta, oba za noć. U sekundi..." Ovo su prve i jedine reči koje je izustila neutešna majka Z. P., iz sela Dubona, čijeg je sina policajca M. P i ćerku K. P. u noći između četvrtka i petka, iz vatrenog oružja, usmrtio komšija Uroš B. (21).

Otac ubijenih, S.P., juče nije bio sposoban, niti je želeo bilo šta da kaže o zlu koje je ovu porodicu zadesilo. Deka S., iako očajan u svojoj tuzi, pristojno je prišao, primio saučešće i kratko rekao:

- Razumejte naš bol. A, i nema tu šta više da se priča... - reka je pred reporterima "Novosti".

U dvorištu porodične kuće ubijenog policajca i sestre juče su se okupili članovi familije, komšije, prijatelji. Većina njih nije bila raspoložena za bilo kakav razgovor. Ipak, jedna od komšinica zamolila je novinarsku ekipu jednog beograskog medija da ispoštuju roditeljski bol za gubitkom dvoje dece i poručila:

- Oni su divna porodica, vredni, pošteni, ugledni.  M. P je nepunih godinu dana bio policajac, što mu je bio životni san, a K. P. je gimnazijalka. Ne znamo detalje i kako se, šta i zbog čega tačno desilo, ali čuli smo da je Uroš najpre uperio oružje u K. P., pa je brat pritrčao da je spase. I, oboje su poginuli od ruke zlikovca. Ne znam kako će se ovo završiti i šta je ovo ušlo u narod da se ovakve stvari događaju...

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading