''TOLIKU AGRESIJU I BES KOJU SU ISPOLJILI, TO JE NEOBJAŠNJIVO'' Određen pritvor ocu i sinu koji su nasmrt pretukli čoveka u Jagodini - ovo su rekli u Tužilaštvu
Foto: Dejan Briza

Naime, kako se saznaje, Oliver K. je u Tužilaštvu izneo da je kobne večeri sa sinom bio u kafani, da su malo više popili, ali da se ne seća kako je došlo do sukoba sa nastradalim, prenosi beogradski medij.

Sa druge strane, u policiji je izneo kompletnu odbranu rekavši da sukob sa Milanom Đ. datira od ranije, kao i da ga je ubijeni to veče prvi napao.

''TUKLI SU GA BEZ TRUNKE MILOSTI, KRVI JE BILO NA SVE STRANE'' Komšije neme od šoka nakon što su otac i sin nasmrt pretukli Jagodinca    

Osumnjičenima za ubistvo određen pritvor

Viši javni tužilac je predložio određivanje pritvora za oca i sina.

Obdukcija tela je odrađena, ali se još čekaju rezultati, a prema nezvaničnim informacijama medija, Milan Đ. se ugušio sopstvenom krvlju. Njega su otac i sin besumučno udarali rukama i nogama, usled čega je pao u nesvest i ugušio se.

Svađa eskalirala u krvoproliće

Podsetimo, zločin se dogodio nešto posle ponoći, a najpre je izbila žustra svađa, koja je potom eskalirala u krvoproliće. Očevici su tvrdili da niko ne zna šta je motiv zločina, ali i otkrivaju šta se dogodilo kobne noći.

''Tu se inače stalno skupljaju pijanice, iza prodavnice se nalaze stepenice i oni po celu noć sede i piju pivo. Niko ne zna šta je uzrok ovog ubistva, ali otac i sin su bez trunke milosti tukli Milana dok nije izdahnuo. Tu količinu agresije i besa koji su oni ispoljili, to je neobjašnjivo. Krvi je bilo na sve strane'', rekao je sagovornik za medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading