Dušan A.
Foto: Alo/Društvene mreže

 Dušan Antonijević (47), zvani Pežo, iz Kovačevca kod Mladenovca brutalno je ubijen u lokalnoj kafani dok je proslavljao rođendan svog sina (21). Šestorica problematičnih muškaraca sa susednog stola nasrnula su na njega, i to zbog naručivanja pesme! Jedan od njih smrskao mu je mozak staklenom flašom!

ubistvo u kafani

Alo.rs

 

 

Kako saznajemo, stravična tuča dogodila se u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, u poznatom lokalnom restoranu u Mladenovcu, kada je nesrećni Dušan sa kumom, bratancem i sinom svratio da proslavi rođendan svoga naslednika.

- Marko P. (34) iz Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je u toku tuče u kafani upravo on zadao kobni udarac Dušanu u glavu, i to flašom. Pored njega uhapšena su još petorica mladića: Marko S. (28), njegov brat Danijel S. (31), Bojan P. (38), Miloš K. (40) i S. S. (33) - navodi izvor.

ubistvo u mladenovcu

undefined

 

 

Prema rečima očevidaca, Dušan je bio raspoložen zbog sinovljevog rođendana do te mere, da je celu kafanu častio pićem.

Kako se sumnja, sukob je izbio zbog muzike.

- Navodno je Dušan poželeo da poruči pesmu u čast svoga sina, ali to se nije svidelo društvu osumnjičenih koji su to veče držali muzikante samo za sebe, odnosno sve vreme su naručivali pesme. Dušan je prethodno već bio u jednom restoranu, ali je za kraj svratio upravo u ovaj da bi nastavili svoje slavlje. U tom restoranu su osumnjičeni sedeli i pili alkohol - tvrdi naš sagovornik, i dodaje:

ubistvo u mladenovcu

 

 

 

-  Svi su bili veseli i raspoloženi. Sukob je, kako sumnja, nastao kada je Dušan prišao muzici i pitao da naruči pesmu za sina. Tada je navodno izbila svađa između njega i osumnjičenih, jer su smatrali da oni drže muziku - navodi izvor.

Majka plače i doziva Dušana

U mestu odakle je Dušan nastao je muk. U Dušanov dom pristizali su rođaci i prijatelji. Auto-servis koji je Dušan držao bio je zatvoren, a njegovi najmiliji od tuge, bola i šoka nisu imali snage za razgovor.

- Dušanova majka ne može od tuge da dođe sebi. Plače i doziva sinovljevo ime. Ne dao bog nikome. Čovek za koga niko u kraju, a i šire nije moga ništa ružno da kaže da nastrada na takav način i od takvih ljudi. Svi mi znamo ko su ti uhapšeni, ali eto, tuga jedna - rekao je jedan od prijatelja porodice.

Prema navodima očevidaca, svađa je prerasla u vređanje i nastao je opšti metež.

- Nasrnuli su na Dušana, kome su u pomoć pritrčali sin i kum. U tuči je Marko s jednog od stolova zgrabio flašu ili pepeljaru kojom je udario Dušana u glavu sa strane u blizini uva. Nesretnik je pao i tada je počeo da krvari iz uva. Odmah je preminuo. Povrede su zadobili Dušanov sin i kum. Kada se sve stišalo osumnjičeni su pobegli, ali su ubrzo uhapšeni - tvrdi očevidac za Alo!, i dodaje da je telo nesrećnog Dušana preneto na obdukciju.

Napadači odranije poznati policiji

Jedan od osumnjičenih za ubistvo u Mladenovcu svojevremeno je konkurisao za prijem u Komunalnu policiju, ali pošto je odranije bio poznat policiji, nije mogao da bude primljen.   

- Većina osumnjičenih je evidentirana zbog narušavanja reda i mira. Jedan od rođaka osumnjičenog je čak radio u policiji, ali on se dovodio u vezu s obezbeđenjem splavova i pucnjave, te je zbog toga prestalo njegovo angažovanje - rekao je izvor.

 

 

Tokom jučerašnjeg dana zaposleni u restoranu rekli su da u trenutku izbijanja tuče nisu bili prisutni u toj prostoriji.

- Šta se dogodilo, stvarno ne znam. Bio sam u drugoj prostoriji i kada sam došao, imao sam šta da vidim. Znam da u ovom restoranu nikada nije bilo problema - rekao je vlasnik restorana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading