MASAKRIRANI U ATINI UČESTVOVALI U UBISTVU VUKOTIĆA Pozadina šestostrukog ubistva u predgrađu Atine
Foto: Printscreen

Šest turskih državljana brutalno je likvidirano 11. septembra u grčkom naselju Artemida u Atini! Reč je navodno o bliskim saradnicima kriminalca Bariša Bojuna, koji se dovodi u vezu sa brutalnom likvidacijom šefa „škaljaraca“ Jovana Vukotića!

Tri dana pre likvidacije u Atini, obeležena je godišnjica ubistva Jovana Vukotića 8. septembra. Sumnja se da su ta dva napada zapravo povezana.

- Zanimljivo je da su Turci ubijeni po istom receptu kao i Vukotić. Naime, dok su se nalazili u automobilu, prišao im je motociklista koji je iz oružja otvorio vatru. Ukupno je ispaljeno 25 metaka - navodi izvor.

Dok traje istraga i policija pokušava da utvrdi razlog njihove likvidacije, grčki mediji se bave raznim spekulacijama. Pominju da su oni likvidirani kao osveta za ubistvo rivalske ekipe u Francuskoj i da su se zbog toga sklonili u Grčkoj do moguće odmazde za ubistvo Jovana Vukotića.

MASAKRIRANI U ATINI UČESTVOVALI U UBISTVU VUKOTIĆA Pozadina šestostrukog ubistva u predgrađu Atine

Foto: Alo.rs

 

Ime Bariša Bojuna široj javnosti je postalo poznato zbog sumnje da je on navodno organizovao likvidaciju vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića. Bojun je poznat i po tome što je osnovao svojevrsne „kurire smrti“, bandu ubica na motociklima koja je delovala širom Evrope.

Zbog ubistva Vukotića uhapšeni su i najbliži saradnici Radoja Zvicera, na čelu sa Radojem Živkovićem Žutim (36), njegovim rođakom. Osim Živkovića uhapšen je i njegov saradnik Zdravko Perunović (46). U zločinu je, kako je objavljeno, učestvovala Turkinja Elanur T., dok se kao direktni izvršilac navodi Emirkan S., takođe iz Turske.

Živković i Perunović su, kako se sumnja, dali milion i po evra kriminalnoj grupi Binala Dž. koji je u pritvoru u Crnoj Gori. Posle dogovora koji je turski bos sklopio sa „kavčanima“, Furkan I. je sa svojom devojkom i još jednim uhapšenim doputovao u Istanbul. Oni su angažovali kriminalnu grupu šefa turskog podzemlja Bariše Bojuna, čija je ekipa potom ubila Vukotića u Istanbulu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading