Svirepo ubistvo kod Požarevca
Foto: Printscreen

Stevana A. (54) iz sela Vlaški Do, kod Žabara, bivša supruga Ljiljana J. (56) upucala je dok je spavao, a onda, kako se sumnja, uz pomoć ćerke Andrijane (31) i sina Marka (30) motornom testerom raskomadala njegovo telo koje je bacila u šumu kod Kučeva.

Kako bi prikrili dokaze, krevet u kome je Stevan ležao tokom ubistva, a potom i prilikom sečenja tela osumnjičeni su spalili s ciljem da uklone tragove nezapamćenog zločina.

Po našim saznanjima, sve se odigralo po Stevanovom povratku iz Austrije i žestoke svađe. Govorio je kako je u kući i u dvorištu veliki nered, pa je naredio bivšoj supruzi i deci da se isele.

Noću bacali delove tela

Meštani Vlaškog Dola rekli su da je ubijeni Stevan proteklih skoro 20 godina živeo u Austriji.

- On se od Ljilje razveo odavno. U Austriji je imao drugu ženu s kojom je živeo u vanbračnoj zajednici. Uprkos tome što je otpočeo novi život, Stevan je sa bivšom ženom Ljiljom i njihovo dvoje dece ostao u korektnim odnosima i ostavio im je kuću u selu da u njoj žive. Inače, tu kuću on je nasledio od svog oca - objašnjavaju nam komšije ove porodice.

Svirepi zločin u porodičnoj kući u selu Vlaški Do, kako se sumnja, odigrao se u noći između 4. i 5. septembra, samo nekoliko dana nakon što se Stevan vratio iz Austrije, gde godinama živi i radi, a njegovo raskomadano telo je pronađeno pre četiri dana 60 kilometara dalje, u šumi nedaleko od Kučeva i tada je pokrenuta istraga koja je rezultirala dvostrukim hapšenjem - majke i ćerke, dok je sin u bekstvu.

- Da se nešto dogodilo, prvi je posumnjao komšija koga je Stevan zamolio da mu pomogne oko sređivanja kuće jer je nakon dolaska zatekao haos, zbog čega je bivšoj supruzi i deci rekao da moraju da se isele. Stevan je s komšijom imao dogovor, ali kada je ovaj došao da očisti kuću, Ljiljana mu je rekla da se on vratio u Beč. Zbog sumnje da se Stevanu nešto dogodilo komšija je slučaj prijavio policiji. I kad su radnici na izgradnji puta u blizini Kučeva slučajno pronašli njegovo telo, sumnje su se potvrdile - rekao je izvor.

On je dodao da je bivša supruga Ljijana na saslušanju priznala zločin, a uhapšena je i njena i Stevanova ćerka Andrijana, koja joj je pomogla u zločinu, ali se branila na saslušanju ćutanjem, dok je sin Marko u bekstvu i za njim se intenzivno traga - rekao je izvor.

KOMŠIJE: Žena i deca - čudaci!

Komšije su ovako doživljavali čitavu porodicu u čijoj kući se odigrao svirepi zločin:

 - Za razliku od Stevana, deca i Ljilja su bili čudaci. Samo su noću izlazili, sin bi upalio očeva kola i odlazio negde. Delovali su kao da se stalno osvrću za sobom, kao da su na nekom oprezu. Posle smo čuli da su noću iznosili delove tela ubijenog čoveka.

Prema njegovim rečima, osumnjičena je opisala zločin, tvrdeći da deca sa tim nemaju veze.

- Rekla je kako je čekala da Stevan zaspi, pa mu je stavila pištolj na glavu da bi prigušila pucanj, te je povukla obarač. Ona je opisala šta se potom dogodilo. Prema njenom iskazu uzela je motornu testeru i isekla Stevanovo telo - deo po deo. Kako je policiji priznala, prvo je odsekla ruke, noge i glavu, a onda prepolovila trup. Sve je zapakovala u kese, a onda se uz pomoć sina i ćerke rešila tela. Pravdala se time da je ona bila maltretirana jer je Stevan alkoholičar. Šta je pravi motiv, utvrdiće se istragom - rekao je izvor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading