misica olac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (25), koja je pre pet godina povređena u eksploziji auto-bombe, juče je na društvenoj mreži pokazala ožiljke i poručila da je borac.

Misica je preživela bombaški napad 11. avgusta 2018. u zemunskom naselju Galenika. Ispod džipa BMW aktiviran je eksploziv u trenutku kada je ona bila za volanom, dok je njen dečko Strahinja Stojanović nekoliko trenutaka pre toga izašao iz vozila po zaboravljeni telefon. Ona je 20. rođendan proslavila 2. avgusta i sa dečkom krenula u Srbiju na rođendansko putovanje koje umalo nije završilo kobno.

misica olac

undefined

 

„Ne krijem ožiljke, oni su dokaz da sam živa i borim se svakodnevno da živim“, napisala je ona uz snimak na kome se vidi kako obučena u kratak šorc radi vežbe za noge, dok krupan kadar otkriva da je u eksploziji izgubila deo lista na nozi.

Olac je godinama bila u ilegali, ali je u poslednje vreme opet postala aktivna na društvenim mrežama i svojim pratioce deli fotografije i snimke.

misica olac

undefined

 

Podsetimo, Strahinja je dignut u vazduh dve godine kasnije, 13. septembra 2020, kada je osumnjičeni Milivoje Lovrenović, državljanin BiH, koji se i dalje nalazi u bekstvu, postavio eksplozivnu napravu ispod njegovog BMW i pratio ga osam kilometara na električnom trotinetu. Strahinja je u trenutku nesreće bio sa tadašnjom devojkom Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (47), koja je prošla bez povreda. Ubijeni Stojanović bio je poznat policiji, hapšen i osuđivan više puta, a dovodio se i u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Navodno je bio blizak i ekipi osuđenoj za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića.

misica olac

undefined

 

Atraktivna Sonja Suarez je pre ubistva Stojanovića skoro svakodnevno objavljivala gde se nalaze i kako se provode. Sumnja se da je to ubici samo još više pomoglo da dobije uvid u svakodnevnu rutinu i da detaljno isplanira egzekuciju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading