Obrenovac
Foto: Alo/Printscreen/društvene mreže

Drama nadomak Beograda! Radnik obezbeđenja Stevan S. (35) iz jedne diskoteke u Obrenovcu izrešetan je s čak pet metaka i posle višesatne borbe lekara je preminuo! Napadu je prethodila tuča, a posle višesatne potrage, uhapšen je D. G. (22). Policija traga za još osoba, zbog čega je na snazi akcija „Vihor“!

Kako saznajemo, napad se dogodio u noći između subote i nedelje oko jedan sat posle ponoći ispred diskoteke u naselju Rojkovac u Obrenovcu. U napadu je ubijena jedna osoba i, kako se saznaje, reč je o radniku obezbeđenja te diskoteke ispred koje se sukob i dogodio.

-  Najpre je teško ranjen muškarac Stevan S.,zvani Japanac, koji u tom klubu radi kao obezbeđenje, a u njega je ispaljeno čak pet hitaca. Pretpostavlja se da je ranjen u stomak, kuk i noge, a da su mu hici pogodili vitalne organe. U teškom stanju, hitno je prevezen u Urgentni centar u Beogradu, gde su mu se lekari borili za život - navodi izvor blizak istrazi.

RADNIK OBEZBEĐENJA IZREŠETAN SA PET METAKA Jedna osoba ubijena u pucnjavi ispred diskoteke u Obrenovcu

Masanori Jošida

 

Prema rečima našeg sagovornika, oružanom sukobu prethodila je masovna tuča ispred ugostiteljskog objekta.

- Postoji sumnja da radnik obezbeđenja čak nije imao s tim apsolutno nikakve veze i da je samo pokušao da smiri situaciju. Došlo je do određenog nesporazuma i svađe između dve grupe momaka, a zatim je sve preraslo u masovnu tuču. Tu se našao i S. S., a zatim se odjednom čula pucnjava. Mladić je odjednom pao kao pokošen, dok su se vinovnici tuče rastrčali u različitim pravcima - kaže naš sagovornik.

Prema rečima meštana, najpre su pomislili da je reč o slavlju.

- Čula se neka galama, a potom i pucnji. Najpre smo pomislili da su petarde, a zatim smo ustanovili da definitivno neko puca iz pištolja. Međutim, mislili smo da je neko ispalio hice u vazduh, ali ubrzo smo videli policiju i Hitnu pomoć - kaže jedan od meštana Rojkovca za Alo!.

U Obrenovcu je odmah proglašena policijska akcija „Vihor“ i počela je identifikacija i potraga za učesnicima tuče, ali i za onim ko je ispalio hice iz vatrenog oružja.

- Najpre je uhapšen D. G. (22), koji se tereti za teško ubistvo. Policija traga za još nekoliko učesnika napada. Uhapšenom D. G. je određeno zadržavanje do 48 sati - ističe izvor.

Utvrđuju se okolnosti napada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading