Laboratorija za uzgoj marihuane
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Sinhronozovana akcija izvršena je u četvrtak u srpskoj prestonici na teritoriji opštine Palilula.

Lisice na ruke su stavljene Vladimiru L. (45), Aleksandru L. (32), Sandri J. (33), Katarini B. (39), Mladenu I. ( 41), Vladimiru K. (45), i Aleksandru G. (39) zbog sumnje da su se udružili radi proizvodnje i stavljanje u promet droge.

Laboratorija za uzgoj marihuane

Foto: MUP Srbije

 

 

 Kako saznajemo, Vladimir, Aleksandr, Sandra, Katarina, Mladen i Vladimir K.  uhapšeni su specijalno napravljenoj laboratoriji kako se bave uzgojom odnosno sečom, obradom i sušenjem marihuane. Hapšenje osumnjičenih je izgledalo poput filmskih scena akcionih filmova u kojoj policajci upadaju u prostoriju gde radnici rade na preradi narkotika.

 Prema novodima našeg izvora, početak akcije je započet  je na Zrenjaninskom putu kada su u napred pripremnjenoj akciji operativci policije presreli kombi koji je vozio Aleksandar G..

Laboratorija za uzgoj marihuane

Foto: MUP Srbije

 

 

-Ovo je uspeh celog tima četvrtog odelenja, koji je dugo radio na ovom slučaju. Nakon što su opertivci presreli osumnjičeog Aleksandra G. kod njega su pronašli ključeve od kuće u kojoj se nalazila laboratorija. Sumnja se da je on uz pomoć tog kombija ubranu marihuanu, prevozio od laboratorije do sušare.  Sve je u sekundi osmišljeo, ništa se nije prepuštalo slučaju, jer iako se sumnjalo koliko se ljudi nalazi u laboratoriji nije se znalo da li su naoružani – objašnjava izvor i dodaje:

Laboratorija za uzgoj marihuane

Foto: MUP Srbije

 

 

 Prilikom upada osumnjičeni su zatečeni kako obavljaju svoje aktivnosti oko proizvodnje droge i jednostavno nisu imali vremena da reaguju. Uz prisustvo svedoka i Tužioca odnosno Tužiteljke urađen je pretres te je pronađeno oko 150 kilograma marihuane sa svom pratećom opremom koju moderna  laboratorija poseduje. Takođe kod njih su pronađeni i ključevi druge kuće. Pretresom te kuće ustanovljeno je da je ona služila kao sušara i u njoj je pronađena marihuana spremna za dalju prodaju – rekao je izvor.
Prema njegovim rećima svako od osumnjićenih je imao svoju ulugu u lancu proizvodnje ali i u daljolj distribuciji odnosno prodaji. Istragom se utvrđuje da li su osumnjičeni radili samostalno ili za nekoga.

 

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading