GEJA NAMAMILI OGLASOM ZA INTIMNO DRUŽENJE Srbi ga sačekali u kupatilu, usledio je horor
Foto: Tanjug//AP

Telo nemačkog državljanina pronađeno je nago u kadi u svom stanu u gradu Hersdorf u Ajfelu, a sumnja se da je nesrećni čovek ubijen francuskim ključem koji je kasnije nađen u potoku nedaleko od mesta zločina. 

Prema optužnici sumnja se da su Srbi na prevaru i pohlepu ubili žrtvu u njegovoj kući sredinom januara.

" Oni su sa njim stupili u kontakt preko interneta, glumili su da su gej kako bi zadobili njegovo poverenje i ugovorili sastanak sa njim. Zapravo jedini cilj koji su imali jeste da opljačkaju" rekao je jedan od policajaca koji je radio na slučaju i dodao: 

GEJA NAMAMILI OGLASOM ZA INTIMNO DRUŽENJE Srbi ga sačekali u kupatilu, usledio je horor

Tanjug/Ap

 

 

- Mlađi muškarac (21) priznao je svoju umešanost u zločin u svojoj prvoj izjavi nakon hapšenja. Svedočio je da je čoveku poslao poruku na dan ubistva rekavši da je reč o "gej seksu“. Ali je i priznao da mu to nije bio cilj već novac" objasnio je policajac koji je pojasnio da su se osumnjičeni sa žrtvom dogodorili uoči ubistva da on dođe po njih.

- Dogovorili su se sa žrtvom da ih pokupi iz njihove kuće u Remšajdu, Severna Rajna-Vestfalija, a potom ih je on odvezao u svoju kuću. Tamo su zajedno jeli i pili pivo. Tražili su od njega 500 evra, međutim čovek umesto da im da novac on je otišao na sprat u kupatilo i skinuo se. Кada je 56-godišnjak pokušao da dodirne 21-godišnjaka on je rekao: "Ne želim to" i otišao dole da uzme metalnu šipku. On je rekao da je žrtvu udario nekoliko puta u glavu s leđa - pojasnio je svedok. 

GEJA NAMAMILI OGLASOM ZA INTIMNO DRUŽENJE Srbi ga sačekali u kupatilu, usledio je horor

EPA

 

 

Niko od optuženih na sudu nije želeo da komentariše navode.

Кako je rekao glavni istražitelj, 27-godišnjak je priznao nakon hapšenja da je pokušao da spreči ubistvo.

"Bio je tamo, ali nije imao nikakve veze sa ubistvom. Pokušao je da mlađem muškarcu oduzme metalni ključ, ali nije uspeo, a kada ga je pitao zašto je to uradio, odgovorio mu je: "Morao je da umre jer je bio gej" rekao je inspektor. 

Prema rezultatima iz istrage nakon zločina, Srbi su pretresli kuću žrtve i u gepeku žrtve pronašli dva tableta, laptop i automobil sa kovanicama od 300 evra.

"Ali nisu mogli da pobegnu i umesto toga su zaglavili u močvari. Prvo su pobegli peške, zatim taksijem i na kraju javnim prevozom nazad u Severnu Rajnu-Vestfaliju. Oni su uhapšeni u Remšajdu desetak dana nakon incidenta i od tada su u pritvoru. Završetak suđenja zakazan je za 5. decembar." podsetili su loklani mediji.  

Inače, prema rečima glavnog istražitelja, 21-godišnjak je uvek koristio istu prevaru da bi kontaktirao starije osobe.

"On je na internetu tražio slobodne muškarce za prevaru. Kada bi stupio sa njim u kontakt sldeće pitanje je biilo: "Možemo li da se upoznamo?“ . Žrtve je uglavnom tražio u zatvorenoj Fejsbuk grupi . Istražitelji su rekli da je Srbin ostvario "masovne" kontakte. Identifikovano je više od 1.500 partnera za ćaskanje, od kojih je 600 "specifičnih“." objasnio je inspektor detalje iz istrage.

 

BONUS VIDEO

http://
@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading