Pedofil Novi Pazar
Foto: Printscreen/Printscreen

Stravično! Nakon hapšenja N. D. (45) iz Novog Pazara, koji je osumnjičen da je sedam godina zlostavljao svoju maloletnu ćerku (13), isplivali su novi dokazi. Osim što je navodno devojčicu prisiljavao na s***ualne odnose, on ju je navodno terao da šalje glasovne poruke pedofilima i da im govori razne gadosti.

Kako saznajemo, inspektori za visokotehnološki kriminal ostali su u šoku kada su u kompjuteru osumnjičenog pronašli glasovne poruke njegove ćerke!

Kako nam je potvrdila majka uhapšenog muškarca, na dan hapšenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova odneli su na veštačenje računar, kao i mobilne telefone koje je koristio osumnjičeni muškarac iz okoline Novog Pazara. Baš u njima pronađeni su ključni dokazi.

- Kompjuter je poslat na veštačenje. Inspektori su u njemu osim slika i video-snimaka na kojima on sa svojom ćerkom ima s***ualne odnose pronašli i pedofilski materijal na kojem su druga deca - rekao je izvor iz istrage. Pored toga, na kompjuteru su pronađeni i audio-snimci koji su zgrozili i najiskusnije policajce.

Osim što je ćerku primoravao na bludne radnje, osumnjičeni je navodno otišao je korak dalje, pa je svoju ćerku terao da snima glasovne poruke u kojima bi ona morala da, po njegovom naređenju, govori najprljavije stvari.

- Devojčica u tim porukama govori najprljavije stvari i gadosti, a u pozadini se čuje glas N. D. koji joj naređuje da bude još eksplicitnija i suflira joj sve vreme. Kao i snimke i fotografije, okrivljeni je i glasovne poruke prodavao za 10 dolara na internetu - navodi izvor blizak istrazi.

Tetka: Ne pitajte me ništa, teško mi je!

Stupili smo u kontakt sa tetkom kod koje se navodno nalazi nesrećna devojčica, ali naša sagovornica nije bila u stanju da priča, već je samo kratko poručila:

- Nemojte me, molim vas, o tome pitati, teško mi je - kratko je rekla devojčicina tetka za Alo!.

Podsetimo, policija je ovog osumnjičenog otkrila tako što je 27. decembra prošle godine u akciji pod nazivom „Armagedon“ uhapsila osam pedofila.

- U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju s***ualne odnose s maloletnicima. Inspektori za borbu protiv visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D. - rekao je naš sagovornik.

Majka ne zna zašto su joj uhapsili sina?

Majka uhapšenog N. D. ispričala je ranije za Alo! da je šokirana zbog svega, jer zna da njen sin, kako kaže, nikada nikome ne bi naudio.

- On je preuzeo da čuva oboje dece. I unuku i unuka. Ustajao je rano da nam pomaže oko stoke. Bio je na ratištu, nema tri prsta, bolestan je. Nikada nikome ništa ne bi učinio, a kamoli naudio. Ne znam što su mi uhapsili sina. Uvek je grlio moju unuku i ljubio, stalno je pričao kako mi je lepa - pričala je majka osumnjičenog za Alo!

BONSU VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading