borča
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Kako saznajemo, nije isključeno da je motiv sukoba odnosno razmirica poznanika iz iste navijačke frakcije leži u nesuglasicama oko trgovine narkotika.

- Sumnjamo da je sastanak bio ugovoren i da su zato ubijeni i ranjeni sa sobom poneli palicu i nož, a to im je nađeno u automobilu koji su koristili. Prema prvim informacijama, žrtve i ubica su se pod pokroviteljstvom navijačke grupe bavili prodajom narkotika, o čemu svedoči dosije ubijenog, jer je više puta privođen zbog sumnje da je prodavao narkotike - navodi izvor i dodaje:

borča

Foto: Alo.rs

 

 

-  U prilog te sumnje, ukazuje činjnica da ranjeni Boro odbija da sarađuje sa policijom odnosno nije želeo da otkrije opis ubice, a kamoli razlog susreta.   Prema indicijama, žrtve i ubica rade za istog čoveka odnosno vođu navajačke grupe, a to opet znači da je sastanak bio zakazan kako bi se rešile razmirice - rekao je izvor.

borča

Foto: Alo.rs

 

 

Dok je još trajao policijski uviđaj u četvrtak uveče u naselju Kotež kod Osnovne škole "Vasa Pelagić", došlo je do pucnjave. Policija proverava da li ta pucnjava ima veze sa ubistvom u Borči.

Podsetimo, napadač, čije ime još uvek nije poznato, navodno je starosti oko 25 godina i visok između 175 i 180 cm. Nakon napada, napadač je pobegao u nepoznatom pravcu a policija je po dolasku pokrenula akciju „Vihor“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Karma

02.02.2024 20:07

Nikakva šteta, jedna bitanga manje ... Mala bara a mnogo krokodila - kad već korumpirani pravosudni sistem neće da ih smesti iz rešetaka na duge robije, bojeći se osvete ili zbog korupcije, onda moraju međusobno da se proređuju.