Poginuo konobar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nesreća se podsetimo, dogodila sat vremena iza ponoći u naselju Vitkovo kod Aleksandrovca.

- Nesreći je prethodila jurnjava policije i vozača "pežoa" koji se prvobitno nije zaustavio na crveno svetlo na semaforu u Kruševačkoj ulici i to kod osnovne škole, već je dodao gas i nakon dva kilometra u naselju Vitkovo prilikom velike brzine izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u banderu pored puta, a potom se vratio na kolovoz i direktno se zakucao u "reno" koji mu je išao u susret. Devojka M. L. (30) iz okoline Aleksandrovca bila je za volanom "renoa" i nije uspela da izbegne "pežo". Od siline udarca "pežo" je potom udario u drugo vozilo, kao i u policijskao koje je u tom trenutku naišlo. Usled jezivog sudara Stefan Vučković je preminuo na mestu od zadobijenih povreda, dok je devojka tom prilikom zadobila teške telesne povrede, ali se nalazi van životne opasnosti - naveo je izvor za Kurir.

Takođe, od siline udarca i vozač "pežoa" je zadobio povrede i on je zajedno sa devojkom transportovan saniteteom Hitne pomoći u Opštu bolnicu Kruševac.

- Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika, jer su automobili prilikom udara potpuno smrskani. Prilikom uviđaja policija je utvrdila da je kazaljka brzinomera stala na 160 kilometara na čas.

Komšije poginulog mladića Stefana Vučkovića kažu za Kurir da je on bio jedan divan i kulturan mladić.

- Čuli smo za nesreću i jako nam je žao. To je bio jedan vredan, pošten i predivan mladić koji je nakon škole odmah zaposlio i radio je kao konobar u jednom lokalu u Aleksandrovcu. Putovao je i ništa mu nije bilo teško, borio se zajedno sa svojom porodicom za parče hleba - navode oni i dodaju da se Stefanova porodica bavi poljoprivredom, kao i da ide u nadnicu.

- Nije se nikad dogodilo da on prođe, a da se ne pozdravi. Jako nam je žao što je porodica na ovako surov način ostala bez njega. Imaju još dece i ćerka im se udala, ali ovako jedno biće zaslužuje da se zauvek žali. Još uvek nije poznato kada će biti sahrana, jer je telo bilo na odbukciji.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading