zatvor padinska skela
Foto: Alo/Printscreen

 

Kako saznajemo, Stanimir je osuđen na zatvorsku kaznu, jer je bacao petarde sa terase.

- Stanimira su prijavili roditelji kada je petarda pala tik do kolica u kojima se nalazila njihova beba. Nakon postupka Stanimir je kažnjen prekršajno i novčano, ali on je odbio da plati kaznu, pa je otišao na izdržavanje kazne - rekao je naš izvor.

Podsetimo, Stanimir je preminuo nakon zadobijenih povreda u ćeliji zatvora u Padisnkoj skeli.

- Sumnja se da su ga njegovi cimeri šamarali, tukli nogama i rukama u predelu glave i tela. Kako se sumnja, jednom prilikom ga je Dalibor P., kolenom udario po telu i rebrima, dok ga je drugom prilikom seksualno zlostavljao drškom od metle. Osumnjičeni Saša S. ga je, kako se sumnja, terao da pije njegovu mokraću iz šolje za kafu, dok mu je Srećko S. peškirom izvlačio jezik iz usta kako bi ga onemogućio da se požali komandirima na zlostavljanje i ponižavanje koje trpi - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

S. B. je 3. februara bio na lekarskom pregledu usled povreda koje je zadobio, ali usled straha nije prijavio zlostavljanje koje trpi, pa su ga iste večeri osumnjičeni odveli u kupatilo gde su ga polivali hladnom vodom, dodaje se u saopštenju.

- Sutradan se zdravsteno stanje S. B. znatno pogoršalo, pa je usled zadobijenih povreda, gubitka veće količine krvi i poremećaja disanja i cirkulacije zbog obostranih preloma rebara i grudne kosti i nastupelih komplikacija S.B. preminuo - potvrđeno je iz tužilaštva. Istraga je u fazi ispitivanja svedoka i prikupljanja dokaza. Svi osumnjičeni, kao i oštećeni, su izdržavali kazne zatvora zbog učinjenih prekršaja.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading