danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže

"Znamo da se 'češljaju' lokacije, znamo da će sada biti dosta otežano jer je prošlo deset dana od nestanka. Ako je telo bilo na otvorenom, situacija je zbog toga još gora tako da predstoji mnogo mračniji deo istrage koji je za nama i pred nama. Policija je išla kriminalističkom metodom eliminacije i sinteze informacija, dakle oni su samo ukrstili vozila koja su ušla u selo i ona koja su izašla, pregledali su vozila, videli sumnjive tragove, a posle toga sve je bio deo zanatskog posla. Što se tiče majke i vozila koje je videla, to je period u kojem ne možemo tačno da znamo te detalje, da li je ona posumnjala, rekla istražiteljima, ali svakako šta je ključno - podaci da je primećeno vozilo su doveli do toga da sada imamo osumnjičene za ovaj zverski zločin", izjavio je Obradović.

Obradović je takođe prokomentarisao da niko nije čuo kako je automobil udario devojčicu, što smatra pitanjem za forenzičare.

"Ona je nosila jaknu. Navoda ima da se vozilo kretalo mnogo brže, a tek nakon događaja tek 20 na čas. Postoji sumnja da je nakon udarca bila živa i to dodaje element svireposti ovom zločinu. Ako je bilo 20 na čas, mogla je još da bude živa", rekao je Obradović.

Mondo

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading