Nikola Ranđelović
Foto: Alo/Foto: Printskrin Facebook

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34) nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u selu Gornje Zuniče nedaleko od Knjaževca. Vozilom su uleteli u kuću, a Nikola je zadobio stravične povrede od kojih je preminuo u bolnici!

Automobilom je upravljao Nikolin prijatelj G. K., a vozilo je usled neprilagođene brzine i loših vremenskih uslova na putu sletelo sa kolovoza, udarilo u bankinu, a potom u betonski stub. Od siline udarca, automobil se odbio, i udario u kuću koja se nalazila sa suprotne strane kolovoza. Suvozač je sa teškim telesnim povredama primljen u knjaževačku bolnicu, ali njegovo srce nije izdržalo, dok je vozač sa teškim povredama smešten u Univerzitetski klinički centar Niš.    

Kako saznajemo, saobraćajna nesreća dogodila u noći između ponedeljka i utorka oko ponoći, kada je vozilo, prema rečima izvora bliskom istrazi, izletelo iz krivine, a potom udarilo u banderu. Zatim se odbilo se, preletelo kanal i udarilo u betonsku ogradu.

- Kada se auto odbio od ograde, u jednom trenutku, od prevelike brzine i siline udarca, okrenuo se na krov. Auto je išao iz smera Knjaževca ka Zaječaru, a krivina na kojoj se desila nesreća je veoma zahtevna za vozače. Mora da nije uspeo da ispravi, i da je tako sleteo sa puta - rekla je za Alo! meštanka sela u kome se desila nesreća.

Kako kaže naša sagovornica, nju je iz kreveta probudio jak prasak.

- Bilo je oko ponoći, samo se čuo jak udarac. Kad sam pogledala kroz prozor, videla sam auto koji je udario u kuću moje komšinice, koja se nalazi tik do moje. Došli su u tom trenutku vatrogasci i Hitna pomoć. Auto je bio toliko uništen, da su vatrogasci morali da ga iseku. To je dosta čudan put. Kao da se samo tu dešavaju nesreće. Ni ne mogu da izbrojim koja je ovo po redu. On je vozio žustrije, udario u banderu, a kada je preletao preko kanala, pokupio je i znak, koji se komšinici Radi zabio direktno u ulazna vrata od kuće i probio ih - kaže meštanka koja se nalazi do kuće u koju je udario automobil. 

Nastradali Nikola Ranđelović je iz Vlasotinca, a na njegovom Fejsbuk profilu navodi se da je stanovao u Nišu i da je završio građevinsko-arhitektonski fakultet.

- Radio je u struci i učestvovao je u izgradnji mostova. Bio je pošten, dobar i omiljen u društvu. Kako će njegova porodica da podnese takav gubitak, ne dao bog nikome - kaže jedna od poznanica porodice.

Na društvenim mrežama brojni prijatelji su porodici Ranđelović izjavljivali saučešće, a poruke koje su ostavljali slamaju srca.

 „Nikola, brate, počivaj u miru, zatečen sam, ne mogu da verujem... U šoku sam brate moj“, „Nikola, bio si dobar drug i prijatelj. Uvek ćemo se sećati tebe kad prelazimo preko mosta tvojih ruku delo. Neka te anđeli čuvaju!“, „Bio si dobra i čista duša zato te je prerano uzeo Bog. Drago mi je što si bio prijatelj naše porodice. Putuj sa anđelima, sad si sigurno jedan od njih. Porodici iskreno saučešće“, nizale su brojne objave, ali i komentari na profilu nesrećnog Nikole.    

Policija je obavila uviđaj kojim će tačno biti utvrđeno kako se ova nezgoda dogodila.

Sumnjiva smrt mladića iz Kraljeva

Slična tragedija dogodila se 8. februara kada je mladić Lazar V. (21) nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kraljevu, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zid kuće. Nakon što je poginuo, na društvenim mrežama počeli su da se oglašavaju poznanici nesrećnog mladića koji tvrde da sumnjaju da je namerno izazvao saobraćajku zbog njegove fotografije koja je kružila internetom, a na kojoj su tvrdili da je uznemiravao žene na ulici. Međutim, protiv njega nisu podnete nikakve prijave, a informacija da je namerno izazvao nesreću još uvek nije potvrđena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading