Danka Ilić
Foto: Alo/Printscreen/društvene mreže

Danka ilić (2) iz Bora brutalno je ubijena pre mesec dana, a Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) sumnjiče se da su dete usmrtili, bacili je na deponiju, a zatim njeno telo premestili na nepoznatu lokaciju. O osumnjičenima meštani odavno nemaju nijednu lepu reč, a kako kažu, bili su poznati po tome što zajedno popiju čak tri litre rakije!

Danka je nestala u utorak 26. marta oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi njenom bratu dala vodu. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi bili na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. Helikopteri su preletali čitavu oblast, a u toku noći su korišćene i termovizijske kamere.

Nažalost, pre nekoliko nedelja Srbiju je šokirala informacija da je mala Danka brutalno ubijena.

Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Posle toga su dete bacili na deponiju, a sumnja se da su zatim leš prebacili na drugu lokaciju.

Takođe, uhapšeni su i Dragijevićevi otac Rade i brat Dalibor, koji je preminuo u pritvoru.

Meštani su pričali ranije za Alo! s posebnim akcentom na porodicu Dragijević, koju su označili kao problematičnu. Međutim, izneli su i šokantne detalje u vezi sa glavnoosumnjičenima.  

- Srđan Janković i Dejan Dragijević su već godinama poznati kao opaki alkosi. Alkohol su pili kao vodu, ali ono što je mnoge uvek „fasciniralo“ je to da su obojica zajedno pila i po 3 litre rakije svakog dana, a ne bude im ništa. Zamislite koja je to količina alkohola u oganizmu i stepen alkoholizma. Svi se čak šalili po kraju da je to za njih obična voda. To svakako i samo po sebi nije jedno normalno ponašanje, a kamoli sve ovo ostalo za šta se sumnjiče. Nažalost, ništa nas ne čudi od njih. Monstrumi! - navodi jedna od meštanki Zlota.

Inale, potraga za telom nesrećne Danke i dalje traje.

Srđanov otac odbio da priča o zločinu

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru juče je nastavljeno ispitivanje svedoka. Kako smo ranije pisali, svoj iskaz su davale kolege osumnjičenih, ali i neki od članova porodice.

- Dušan Janković, otac Srđana Jankovića, juče je takođe bio u svojstvu svedoka u tužilaštvu. On je iskoristio svoje pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njenog sina i Dejana Dragijevića - kaže izvor.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading